Cele mai frumoase ceasuri „mesh“ pentru portofele de diferite mărimi

Cele mai frumoase ceasuri „mesh“ pentru portofele de diferite mărimi

Ana Moldovan | 19. 4. 2018

Brățara de oțel de tip “Mesh“ are o istorie lungă, și cu toate acestea în ultimii ani cererea pentru ceasurile cu astfel de brățări a crescut dramatic. Este extrem de durabilă și mai ales șic. Încă nu cunoașteți aceste tipuri de brățări? Sau le știți dar credeți că nu vi le puteți permite? Greșit! Am selectat pentru voi cele mai frumoase ceasuri "mesh" care se încadrează în mai multe categorii de preț…

De îndată ce ne alegem ceasul, în decizia de bază se include și întrebarea: "din ce material se compune brățara?" În acest sens, nu contează numai gustul personal pentru moda și stil, dar și importanța de a păstra noul nostru ceas cît mai mult și cât mai frumos posibil. Deoarece, cu mâna pe inimă, cei mai mulți dintre noi o fac pentru a se mândri cu el…

Ceas clasic cu atribut de bijuterie

Brățara de oțel de tip "mesh" (împletitură englezească sau împletită ca o plasă) se găsește în mare parte la ceasurile de mână pentru bărbați și femei, iar cel puțin un astfel de model se găsește la majoritatea mărcilor de ceasuri. Dar de ce toată lumea e atât de “înnebunită” după acest fel de ceas?

Motive sunt multe:

  • Are un echilibru perfect al simplității, originalității, aspectului de lux și farmecului "vintage".
  • Chiar și cu uzura de zi cu zi, nu vom observa semne de purtare (cum ar fi la o curea din piele care se decolorează treptat și se poate rupe).
  • Producția sa este mult mai economică decât a tradiționalelor zale din oțel (în timp ce pentru asamblarea zalelor din oțel, fiecare piesă este nevoită să fie fabricată separat, iar apoi acestea să se asambleze, la brățările „mesh“ este suficientă o singură parte din oțel care se va împleti automat).
  • Este la fel de rezistent ca și brățara cu zale asamblate.
  • "Tehnica de împletire" nu permite ca brățara să se rupă cu timpul nici la clema de închidere.
  • Previne ruperea brățării datorită împletiturii – are un anumit tip de fixare (care nu necesită găuri în brățară), ceea ce contribuie din nou la longevitatea sa.
  • Se fixează cu ușurință și se poate adjusta pe încheietura mâinii, astfel încât să nu fie prea strânsă sau prea largă.

Dacă intenționați să cumpărați un ceas analogic clasic, verificați și pe cele cu brățări de tip "mesh". Are puterea de a transforma fiecare cadran simplu într-un accesoriu de modă modern, care se potrivește perfect cu fiecare cămașă bărbătească și rochie. Nu neglijați alegerea cadranului care trebuie să se asorteze cu stilul brățării ceasului.

„Milanese“ sau „shark mesh“?

Chiar dacă de multe ori ceasornicarii nu lucrează cu aceste două etichete, le amintim în caz că v-ați întâlnim vreodată cu ele…

Există 2 tipuri de brățări din oțel "mesh" care diferă una de cealaltă, în principal prin stilul robust și cel fin.

Modelul "Milanese" a fost creat în Milano, Italia (deja în secolul al XIII-lea). În industria ceasurilor, a început să se aplice sute de ani mai târziu – în 1920 – ca parte a ceasului cu un cadran analogic clasic. De atunci a fost solicitat la nivel global și foarte îndrăgit. Această plasă de oțel foarte densă și totuși solidă este cea mai fină curea de metal de pe piață, care completează perfect ținuta de zi și una formală. Numai pentru ceasurile cu un cadran mai mare (peste 40 mm) producătorii au ales un model mai robust (care nu ar suprasolicita greutatea cadranului).

"Shark mesh" este cunoscută la prima vedere datorită împletiturii mai robuste. Pentru prima dată a fost folosit ca un ceas de scufundări (Ploprof 600 de la Omega) pentru a rezista la duritatea extremă din adâncurile mărilor. Cu toate acestea, există o distanță între bucle, care lasă pielea liberă să respire.

Cele mai frumoase ceasuri „mesh“ în oferta noastră

Cele mai ieftine, care domină în prezent ceasurile simple clasice, se află sub marca olandeză Cluse. Oferta lor de ceasuri "mesh" este într-adevăr largă – aurii, argintii și roz aurii... O filosofie similară că adevărata frumusețe este ascunsă în simplitate, este recunoscută și de marca foarte populară suedeză Daniel Wellington. Ambele se pot lăuda și cu un imens avantaj... toate ceasurile au curele înlocuibile. Deci, dacă căutați ceasuri noi, trebuie doar să vă cumpărați o nouă brățară.

Pentru unele ceasuri ca Festina veți plăti mai mult, dar pentru un motiv bun. Acest brand elvețian de ceasuri aparține celor mai bune din lume în ceea ce privește tradiția, calitatea și fiabilitatea.

Și cine poate să se mai laude cu un ceas "mesh"? Desigur Michael Kors (cel mai popular designer de ceasuri pentru femei din ultimii ani), sport-elegantul Tommy Hilfiger, "crocodilul" Lacoste sau adevăratul lux italian Armani (în cadrul brandului Emporio Armani).

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

Cautare
Căutând
Căutând
up