Alterna Caviar Blonde Brightening Conditioner 250 ml

Alterna Caviar Blonde Brightening Conditioner 250 ml

balsam pentru păr blond

Cosmetice pentru păr profesionale de la cele mai cunoscute mărci. Șampon marca Alterna din colecția Caviar a fost conceput special pentru femei și este potrivit pentru par blond. Acest produs miraculos are 250 ml.

 

nu se află în stoc

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Șampon
Marca Alterna
Colecția Caviar
Subcolecția Blonde
Mărime 250 ml
Tipul de păr Par blond

Descriere Alterna Caviar

Alterna Caviar Anti-Aging Brightening Blonde Shampoo este un şampon de lux care îmbunătăţeşte aspectul general al părului blond, natural sau vopsit. Alterna Caviar Brightening Blonde Shampoo hrăneşte părul în profunzime şi oferă un aspect întinerit. Conţine Age Control Complex®, extract de caviar, vitamina A şi C, citokine pentru un par mai puternic, mai sănătos şi un aspect mai tânăr.

Mai conţine deasemenea şi Seasilk®, tehnologia Color Hold® cu rezistenţă pentru razele UVA / UVB care oferă protecţie îmotriva estompării culorii.Ingrediente active: extract de caviar –este bogat în aminoacizi si omega3, acizi graşi care netezeşte părul şi măreşte luciul. Seasilk® - amestec de extract de alge marine care hidratează şi ajută la restabilirea părului deteriorat ,vitamina A si C - previn deteriorarea părului provocată de radicali liberi, lamâie, miere de albine şi muşeţel – întăreşte şi revitalizează părului, mărind stălucirea şi fineţea Age Control Complex® - combate toate cazurile de îmbatrânire Citokine - pentru un păr mai puternic şi mai sănătos Efecte: accentuează şi luminează tonul blond,hrănește profund și reface părul deteriorat,întăreşte şi protejează părul de îmbătrânire şi decolorare,adaugă strălucire Potrivit pentru: păr blond şi nunanţe deschise. Mod de utilizare: Aplicaţi şamponul pe părul ud, masaţi părul şi pielea capului apoi clătiţi abundent.

Citește mai mult

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Părerea clienților noștri

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul Închide formularul

Introduceti evaluarea produsului Alterna Caviar Blonde Brightening Conditioner balsam pentru păr blond 250 ml

Evaluarea dvs: