Alterna Caviar Care Anti-Aging 3-Minute Shine Boost 150 ml

Alterna Caviar Care Anti-Aging 3-Minute Shine Boost 150 ml

cremă regeneratoare pentru strălucirea părului

Cosmetice pentru păr profesionale de la cele mai cunoscute mărci. Mască pentru păr marca Alterna din colecția Caviar a fost conceput special pentru femei și este potrivit pentru toate tipurile de par. Acest produs miraculos are 150 ml.

 

nu se află în stoc

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Mască pentru păr
Marca Alterna
Colecția Caviar
Subcolecția Care
Mărime 150 ml
Tipul de păr Toate tipurile de par

Descriere Alterna Caviar

Alterna Caviar Anti-Aging 3 minute Shine Boost este un tratament revoluționar care funcționează precum luciu de buze - în trei minute dă părului o strălucire naturală și hidratare. Age Control Complex® luptă împotriva tuturor cauzelor de îmbătrânire, în timp ce combinația dintre componentele extractului de caviar şi vitamine oferă părului strălucire, vitalitate și flexibilitate, ceea ce duce la un aspect întinerit al părului. Datorită tehnologiei Color Hold® reînvie culorile șterse și protejează împotriva razelor UV dăunătoare.

Alterna Caviar Anti-Aging 3-minutes Boost Shine conține, de asemenea, extract de alge marine care oferă hidratare excepțională și ajută la refacerea părului deteriorat. Ingrediente active: extractul de caviar - este bogat în aminoacizi şi acizi grași precum omega-3 care netezește părul și-i dă luciu, Seasilk® - un amestec de extract din alge marine care hidratează părul şi ajută la restabilirea părului deteriorat, vitamina B5 - oferă un efect extrem de regenerare asupra părului deteriorat, vitaminele A și C - previn deteriorarea părului provocată de radicali liberi, Age control Complex® - combate toate cauzele de îmbătânire.Efecte: efectul de revigorare a părului apare in trei minute, primește o strălucire genială și o hidratate intensivă, regenerează părul. Potrivit pentru: toate tipurile de păr Aplicație: Pe părul curat și umed se aplică produsul, uniform, de la rădăcină spre vârf, și se lasă timp de 3 minute, apoi clătiți.

Citește mai mult

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Părerea clienților noștri

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul Închide formularul

Introduceti evaluarea produsului Alterna Caviar Care Anti-Aging 3-Minute Shine Boost cremă regeneratoare pentru strălucirea părului 150 ml

Evaluarea dvs: