Alterna Caviar Care CC Cream Complete Correction 74 ml

cremă regeneratoare pentru toate tipurile de păr

Marcă: Alterna Colecția: Caviar
Cod: 21446

Cosmetice pentru păr profesionale de la cele mai cunoscute mărci. Îngrijire fără clătire marca Alterna din colecția Caviar a fost conceput special pentru femei și este potrivit pentru toate tipurile de par. Acest produs miraculos are 74 ml.

nu se află în stoc

Descriere Alterna Caviar

Alterna Caviar CC Cream 10 în 1 este o cremă complexă care nu necesită clătire, o combinație de balsam şi styling. Datorită compoziției echilibrate, oferă părului 10 avantaje într-un singur pas: hidratează, adaugă strălucire, catifelează, luminează culorile, face părul mai mătăsos, protejează împotriva daunelor,protejează împotriva temperaturilor ridicate şi protejează împotriva razelor UV, adaugă flexibilitate și întărește părul. Alterna Caviar Crema CC 10 în 1 poate fi utilizată singură sau în combinație cu agentul styling.

Ingrediente active: extractul de caviar - este bogat în aminoacizi şi acizi grași omega3, care face părul mătăsos și crește luciul Seasilk® - un amestec de extracte din alge marine care hidratează părul şi ajută la restabilirea părului deteriorat vitamina B5 - oferă un efect extrem de regenerare asupra părului deteriorat vitaminele A și C - previn deteriorarea părului provocată de radicali liberi Age Control Complex® - combate toate cauzele de îmbătrânire. Efecte: ingrijire complexă şi protecţie a părului,o coafură cu fixare fină Potrivit pentru:toate tipurile de păr. Mod de utilizare: aplicaţi pe părul uscat după spălare, înainte de styling, în timpul tratării finale.

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 8:00 - 16:00

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Îngrijire fără clătire
Marca Alterna
Colecția Caviar
Subcolecția Care
Mărime 74 ml
Tipul de păr Toate tipurile de par

Părerea clienților noștri

Introduceti evaluarea produsului Alterna Caviar Care CC Cream Complete Correction cremă regeneratoare pentru toate tipurile de păr 74 ml

Uită-te la alte produse

Ultimele produse vizitate

TOP Cadouri de Valentine's la prețuri speciale. Detalii aici

TOP Cadouri de Valentine's la prețuri speciale. Detalii aici

Căutând
Căutând
up