Calvin Klein IN2U Men 100 ml

Eau de Toilette bărbați Extra Offer

Marcă: Calvin Klein Colecția: IN2U Men
Cod: 126036

Eau de Toilette IN2U Men marca Calvin Klein a fost conceput special bărbați. Flaconul conține 100 ml de parfum original.

Produs cu cutia deteriorată. Calitatea produsului nu este afectată în niciun fel, produsele sunt noi, neutilizate și 100% originale.

nu se află în stoc

Descriere Calvin Klein IN2U Men


Produs are cutia deteriorată. Calitatea produsului nu este afectată în niciun fel, produsul este nou, nefolosit și 100% original.

În locul parfumului unisex clasic, de data aceasta Calvin Klein, se întoarce la un sistem cu două arome - unul pentru el și unul pentru ea. Perechea Trendy este destinată tinerei generații, pe care Calvin Klein la numit și botezat "generația techno sexuală". Parfumul Calvin Klein IN2U Men, exprimă libertatea tinerilor și posibilitatea lor de a descoperi și experimenta lumea necunoscută, devenind o provocare. Tineresc și sexy, parfumul Calvin Klein IN2U Men, este închis într-o sticluță atractivă și simplă, cu un designe minimalist urban. Parfumul Calvin Klein IN2U demonstrează că știe mereu ce vor tinerii, și ceea ce caută tinerii. Calvin Klein IN2U Men, este unul proaspăt, ușor lemnos și s-ar putea spune chiar oriental. Parfumul Calvin Klein IN2U Men, are o bază lemnoasă picantă, care dă o senzație de prospețime, inimilor seducatoare.

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Hlava

Note varf

frunze de grapefruit, gin acidulat, limeta 

Srdce

Note ascunse

cacao, cuişoare englezeşti, Perila 

Základ

Note baza

cedru, mosc alb, vetiver 

Părerea clienților noștri

Introduceti evaluarea produsului Calvin Klein IN2U Men Eau de Toilette bărbați Extra Offer 100 ml

Variante Calvin Klein

Uită-te la alte produse

Ultimele produse vizitate

Căutând
Căutând
up