Când să renunți la ceasul inteligent și să-l alegi pe cel clasic?

Când să renunți la ceasul inteligent și să-l alegi pe cel clasic?

Roxana Voicu | 30. 9. 2019

În ziua de astăzi putem observa că se poartă din ce în ce mai des ceasuri inteligente în loc de cele clasice. Ele sunt pline de caracteristici, însă, în unele ocazii, doar un mic display nu este tocmai potrivit. La ce ocazii vor fi nepotrivite ceasurile inteligente? Articolul nostru va răspunde la asta.

Există mulți producători de ceasuri inteligente și, deși acestea arată din ce în ce mai bine, pierd în continuare în fața ceasurilor clasice. Ceasurile „care nu sunt inteligente” nu răspund la e-mailuri sau la apeluri, dar, pe de altă parte, dovedesc tuturor că prioritatea ta sunt oamenii din cameră, nu oamenii de pe internet. 

Ședința de lucru poate fi complicată 

Pentru întâlniri de afaceri și prânzuri, situația este un pic complicată - pe de o parte, prezența unui ceas de mână inteligent poate fi scuzată. Pe de altă parte, colegii tăi nu vor aprecia atât de mult când îți verifici tot timpul încheietura mâinii, în loc să rezolvi probleme cu ei. Întâlnirile de lucru ar trebui să fie un loc în care ceasurile inteligente să fie interzise. 

A fi la o întâlnire cu un partener de afaceri, coleg sau supraveghetor nu înseamnă că încheietura mâinii tale trebuie să rămână goală - pur și simplu nu poate fi fără ceas. Domnii vor aprecia ceasuri precum Timex Originals sau Tommy Hilfiger Dustin, în timp ce doamnele pot folosi Michael Kors Slim Runway sau Armani Classic

La o întâlnire romantică, ora nu este importantă 

O cină romantică sau o plimbare în parc este un moment în care, cu siguranță, nu este nevoie să verifici ora. Cu atât mai puțin să îți faci griji pentru notificările de pe telefon. Încheietura ta nu ar trebui să strălucească deloc în timpul acestor întâlniri intime, așa că lasă-ți acasă ceasul inteligent la încărcat. 

Cu toate acestea, luați un ceas pentru că piesele clasice au, pe lângă măsurarea timpului, și funcție estetică. Ceasurile alese corect nu vor sublinia doar look-ul tău, dar îți vor spori și încrederea. Domnii se pot baza pe Armani Renato sau pe Festina Retro, iar încheieturile femeilor pot fi cel mai bine decorate cu Daniel Wellington Classic sau cu Festina Ceramic

Doar cel mai bun pentru o ieșire la teatru 

Dacă mergeți la cinematograf sau la teatru, nici să nu vă gândiți să purtați ceasul inteligent. Aici trebuie să vă bucurați de alte lucruri, în afară de gestionarea notificărilor. În plus, acest lucru poate provoca faux-pas nedorit atunci când ceasul inteligent se aprinde în mijlocul spectacolului. Asta ar fi o adevărată rușine. 

Oricum, ceasurile se potrivesc foarte bine ținutelor pentru teatru sau cinematograf, dar trebuie să alegi cu atenție. Ia o piesă mai bună din colecția ta și gândește-te să asortezi ținuta cu acesta. De asemenea, urmăriți etichetele - domnilor, aici doar ceasuri decente cu curea din piele, precum Hugo Boss Tradition sau Certina DS 8 Gent Powermatic, doamnelor, Guess Grace sau Certina DSPodium Lady

Ieșirea cu prietenii - fără distrageri 

Este posibil să vă gândiți că puteți merge cu ceasul inteligent la un pub, bar sau petrecere. Mare greșeală! Reține faptul că oamenii cu care petreci seara și-au făcut timp doar pentru tine. Ar fi foarte nepoliticos să petreci timp cu cineva online, mai degrabă decât cu cel care împărtășește atât timpul, cât și spațiul cu tine. Dar asigură-te că îți iei ceasul cu tine. 

Pentru domni, alegerea este destul de clară - în mod ideal, ceva care va atrage atenția și nu se pierde  în mulțime. Pentru aceste ocazii, Diesel Mr. Daddy 2.0 sau Tommy Hilfiger Decker. Pe de altă parte, doamnele vor fi interesate de Michael Kors Parker sau Guess Lady Frontier

În drumeție doar cu ceas rezistent 

Doar câteva electronice sunt potrivite pentru o drumeție la munte, la rafting sau cu cortul. Ceasul inteligent nu este unul dintre ele. În primul rând, bateria probabil nu va ține pe parcursul întregului drum. În al doilea rând, nici măcar nu vei avea nevoie de cele mai multecaracteristici. Apelurile pierdute nu vă va strica decât starea de spirit. 

Domnilor, nu lăsați nimic la voia întâmplării în sălbăticie și pariați pe cele mai durabile ceasuri de pe piață - seria G-SHOCK de la Casio. De asemenea, doamnele pot paria pe o serie similară numită Casio BABY-G, care oferă nu numai durabilitate ridicată, dar și un aspect elegant. 

Iar pentru alte ocazii? Întotdeauna ține cont de locul unde te duci și cine este mai important - indiferent dacă ești tu, cei dragi, prietenii tăi sau cineva din partea cealaltă a firului, care poate vrea doar să vorbească despre problemele lor, dar nu își face niciodată timpul și pentru tine. Te poți bucura cu adevărat de moment dacă nu îți distragi atenția cu un ceas inteligent, ci rămâi concentrat cu unul clasic.

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

Căutând
Căutând
up