/ Ceasuri / Ceasuri dama / Michael Kors Parker

Michael Kors Parker MK5354

Ceas damă 100%

Marcă: Michael Kors Colecția: Parker
Cod: 21606

Ceas original Fashion Michael Kors din colecția Parker. Accesoriu ideal pentru femei cu cadranul analog iar forma carcasei rotundă. În carcasa rezistentă, înaltă de 12 mm, fabricată din oțel inoxidabil, găsiți un mecanism quartz (baterie) care completează cadranul de 39 mm, care este protejat de geam mineral. După cum vedeți carcasa este aurie, cadranul de culoare aurie și brățara aurie. Din punct de vedere al materialului brățara din oțel inoxidabil și lungimea 200 mm, se poate adjusta cu ușurință în funcție de circumferința mâinii. Ceasul dispune de rezistență la apă 10 ATM.

Instrucțiuni: în limba engleză

Parametrii produsului

Parametri Detalii

Descriere Michael Kors Parker

Opulența și luxul sunt două cuvinte care își vin în minte atunci când te gândești la ceasul de damă Michael Kors MK5354. Făcând parte din colecția Parker, ceasul cu design metalic, un cadran încrustat cu pietre și o culoare aurie, este accesoriul ideal pentru a ieși în evidență într-o ținută de seară. Modelul MK5354 are un display analog, cu multiple funcții, printre care și afișarea datei și o carcasă realizată complet din oțel inoxidabil.

Ce oferă modelul Michael Kors MK5354 în plus față de un ceas normal? Istoria și prestigiul unui brand bine cunoscut și respectat la nivel mondial, atât pentru accesoriile cât și pentru piesele vestimentare, care sunt purtate de numeroase vedete și iubitoare de fashion. Acest lucru este scos în evidență prin calitatea construcției ceasului și al liniilor de design elegante.

Citește mai mult

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Brîndușa

Manager relații cu clienții
Lu - Vi 9:00 - 17:00


Părerea clienților noștrii

  • 100%
    Bianca

    Ceasul primit întrunește toate calitățile dorite.Livrarea a fost ok.5 stele

Introduceti evaluarea produsului Ceas damă Michael Kors MK5354


1 – cel mai rău, 5 – cel mai bun

Ultimele produse vizitate

Toate produsele vizitate recent