Ceasuri dama Daniel Wellington

Timpul. Un simplu cuvânt, dar care ascunde după sine o înșiruire de evenimente ce au fost, ce sunt și ce vor exista. Este un concept alături de care ne plasăm interdependența, dar, mai ales, o unitate măsurabilă cu ajutorul ceasurilor.
De când existăm ca specie, ca rasă umană, nevoia de control s-a înrădăcinat în dezvoltarea și evoluția noastră. Din acest motiv, ceasurile au devenit cu ușurință obiecte loiale și utile după debutul lor în secolul XV.
În zilele noastre, deși tehnologia devine din ce în ce mai înfloritoare și accesibilă, totuși mai avem nevoie de unele momente în care să ne deconectăm de la aceasta. Așa că în sprijinirea acestei idei se afirmă Filip Tysander, fondatorul celebrului brand de
ceasuri Daniel Wellington, cu aspect vintage, nepretențios, dar elegant. Povestea nașterii acestei colecții de ceasuri este destul de interesantă. Când Filip Tysander se afla în Insulele Britanice (cu scopul unei călătorii în jurul lumii), acesta a avut ocazia să cunoască o persoană simplă, cu un aspect impecabil, relaxată și care adora ceasurile cu curea de piele. Acea persoană este chiar Daniel Wellington , cel care l-a influențat (în mod pozitiv) pe Filip să dea startul unei asemenea inovații.

Colecțiile de ceasuri (Classic, Classic Black, Classic Petite, Dapper) au primit feedback-ul și din partea feminină, astfel ceasurile de damă Daniel Wellington s-au răspândit și celor mai fine cunoscătoare ale frumosului, elegantului. Designul îl plasează în sfera atemporală, întrucât acest model de ceas era o parte componentă a uniformei marine britanice. De asemenea, posibilitatea schimbării curelei din piele poate oferi doamnelor și domnișoarelor ocazia de personalizare, de autenticitate și, deci, și-l pot asorta în funcție de îmbrăcămintea din ziua respectivă. Pachetul în care se află ceasul are un aspect plăcut, special, cutia fiind acoperită cu un material din piele. Acest lucru îi oferă, pe lângă unicitatea de care dă dovadă, eleganța necesară caracteristică acestuia.
Ceasurile de damă Daniel Wellington păstrează neîndoielnic interesul ridicat la un nivel superior, dar
și o durabilitate în timp, învingând trecerea acestuia.

Ați ales 0 Produse
  • Marca:
  • Daniel Wellington  remove

Puteți selecta doar un singur parametru.

Transport Gratuit

arrowPrețul

arrowMarcă

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 8:00 - 16:00

DOAR ACUM: Sărbătoriți cu noi Ziua Femeii. Detalii aici

DOAR ACUM: Sărbătoriți cu noi Ziua Femeii. Detalii aici

Căutând
Căutând
up