Ceasuri care vor supraviețui apocalipsei

Ceasuri care vor supraviețui apocalipsei

Căutați un ceas cu adevărat durabil? Care sunt eroii de acțiune în temele apocalipsei? Nici o problema! Avem ceasuri pentru tine care sunt cunoscute pentru rezistența și durabilitatea lor extreme. Vă prezentăm colecția Casio G-Shock!

Totul începe cu dorința de a crea un ceas care nu poate fi distrus. Și un miracol! Imposibilul devine realitate. Ceasurile extrem de durabile, care astăzi sunt recunoscute de militari, salvatori și astronauți (și, desigur, iubitorii de modă), există de peste treizeci de ani.

Faptul că acesta poate supraviețui aproape în toate condițiile și temperaturile sub zero nu a rămas mult timp un secret sau un mister. Și, așa cum vine primăvara (prima zi de primăvară din acest an este 20 martie), Casio G-Shock va fi apreciat mai ales de sufletul sportiv. Indiferent dacă vă planificați o scufundare sau cugetați pe un vârf de munte, este întotdeauna bine să aveți acest ceas în mână!

De la idee la legenda

Timp de mulți ani, Casio a oferit îmbunătățiri moderne și caracteristici utile. Ceasurile Casio G-Shock pentru bărbați nu fac excepție. Aceste ceasuri neobișnuite, în cea mai mare parte pentru bărbați, au fost puse în vânzare în 1983. Kiku Ibe, un designer care a început să lucreze la Casio în 1976, se evidențiază pentru nașterea lor.

Acestea au fost precedate de numeroase prototipuri experimentale, care au fost proiectate în principal pentru a evita deteriorarea acestora (unul dintre testele de rezistență inclus, de exemplu, aruncarea acestor ceasuri de mînă de la etajul al treilea al fabricii la sol). Acestea ar trebui să fie etanșe la apă, capabile să facă față unei căderi de zece metri și să reziste până la 10 ani fără a înlocui bateria. De atunci, ceasul Casio G-Shock a mutat brusc granițele ceasului modern - mulțumită designului său original.

Multe dintre modelele de astăzi depășesc cu mult criteriile originale, chiar dacă există unele care pot dura doar 3 ani. Prețurile pot varia de la 400 la 4000 de lei și mai mult, depinde de model.

Caracteristici de nedepășit 

Ceasurile Casio G-Shock sunt echipate cu sticlă minerală, rezistență sporită la câmpul magnetic, cadran de apel, ceas universal, indicator de date, calendar, alarma și măsurarea vitezei. Unele modele sunt echipate cu sincronizare GPS de precizie, iar cele cu capacitate impermeabilă sunt, de asemenea, potrivite pentru scufundări adânci. Casio G-Shock se îmbunătățește în mod constant, încercând să meargă în timp, să depășească obstacolele și să dovedească imposibilul. Și creatorii lor chiar ne pot promite sincer, că vor veni în curând cu o noutate care ne va lua respirația și pentru smartphone.

Varianta femeii

Deși există mai multe modele de damă în linia G-Shock, există o linie care a fost creată special pentru femei. Fiecare pasionată sportivă poate să se bucure pe deplin de calitatea ceasului Casio Baby-G casual pentru femei. La fel ca Casio G-Shock, ele sunt capabile să reziste înghețului, scufundărilor și provocărilor din mediul înconjurător și natură.

În cazul apocalipsei...

Apocalipsa este anunțată de la o varietate de surse la fiecare câțiva ani. Ultima a fost prevăzută  în septembrie 2017 - se spune că ar fi fost menționată în textele biblice. Tot de ea, am fost amenințați cu cinci ani mai devreme (21 decembrie 2012) - care a fost prevestită de calendarul Maya.O nebunie asemănătoare a avut loc la începutul mileniului, când unii conspiratori au avertizat că finalul se va întâmpla exact la un minut după miezul nopții, la 1 ianuarie 2000.

Toate aceste ipoteze s-au dovedit a fi greșite, iar apocalipsa promisă nu a venit. Dar conspiratorii nu și-au pierdul echilibrul. Dimpotrivă - scenarii catastrofale sunt promise chiar și în acest an ... Încă mai populare sunt filmele cu teme zombie și mulți oameni cred cu adevărat că apocalipsa va avea loc.Să fie  în sfârșit o șansă?

Ți-e teamă de o idee similară? În acest caz, achiziționați un Casio G-Shock sau Casio Baby-G, deoarece aceste ceasuri vor face față și apocalipsei ...