Spune-mi ce studiezi ca să îți spun ce să alegi

Spune-mi ce studiezi ca să îți spun ce să alegi

Perioada studenției este una de neuitat. Începe-o alături de un ceas care să îți fie folositor pe parcursul tuturor anilor. Ce să alegi? Articolul acesta te-ar putea ajuta.

Iată-ne din nou în luna septembrie. Pe lângă faptul că ne aduce aminte de încheierea verii, septembrie mai anunță un eveniment nu foarte îndrăgit - începerea școlii. Cu toții ne gândim la micii școlari, cu ghiozdanele în spate, dar să nu uităm de studenții care se mută acum în campusuri. Ești și tu unul dintre ei? Pășește în noua etapă din viața ta bine pregătit/ă. Mediul universitar necesită nu numai responsabilitate, independență și punctualitate, dar și noi echipamente. Unul dintre acestea este ceasul de mână. Ocupă-te de toate noile reponsabilități ținând evidența timpului cu ajutorul unui ceas stilat.

Elegant pentru avocați

Curele metalice sau din piele, de culoare neagră sau maro, cadrane analog în carcase aurii. Fără excentrități, doar eleganță și seriozitate în cel mai bun sens al cuvântului. Obiecții? Nu există pentru că nu ai putea avea ceva împotriva unor astfel de piese. Încearcă și convinge-te.

Colorat pentru artiști

Modele fresh cu brățări colorate și cadrane interesante ce vor încânta orice suflet artistic. Câteodată, muzele sunt greu de găsit, iar artiștii au probleme în găsirea inspirației. A pierde noțiunea timpului este ușor... Un ceas de mână te va ajuta să rămâi în realitate, dar în același timp poate fi un suport pentru dezvoltarea creativității.

Minimalist pentru arhitecți și designeri

Linii clare și simple, fără elemente decorative nenecesare. Acestea sunt trendurile secolului XXI în materie de design. Studenții de arhitectură sau design nu vor purta nimic excesiv sau copleșitor la mâinile lor. Alege un ceas atemporal!

Motive florale și piele sintetică pentru ecologiști

Îmbunătățește-ți starea de spirit cu ceasuri frumos decorate și cu motive florale. De asemenea, culorile pământii, naturale reprezintă o alegere excelentă. Iubitorii de animale și de natură vor aprecia varianta unei curele din metal sau din piele ecologică. În ceea ce privește mecanismul, acesta nu trebuie să fie neapărat cel clasic, pe bază de baterii. Există și variante mai prietenoase cu natură, precum ceasurile eco-drive sau cele solare.  

Sport pentru sportivi

Măsoară-ți performanțele la alergat sau practică înotul fără să îți faci griji că se va strica ceasul din cauza apei. Ceasurile de tip sport sunt apreciate de către viitorii antrenori, profesori de sport sau de către viitoarele vedete sportive. Orice întrecere poate fi reușită alături de ceasuri cu cadrane digitale sau mixte, cu rezistență la apă, din materiale rezistente precum rășina sau titanul.

Aurii și decorate pentru economiști și bancheri

Nu că dorim să susținem stereotipurile consacrate, dar aceste ceasuri vor fi, cu siguranță, pe gustul viitorilor economiști și bancheri! Banii fac Pământul să se învârtă, deci să nu ne prefacem că nu este adevărat. Ceasul auriu, cu cadrane spectaculoase și decorat într-un stil opulent vă va pregăti perfect pentru o carieră strălucitoare.

Echipate cu diferite funcții pentru cercetători

Studiezi fizica, matematica sau chimia? Un ceas echipat cu multe funcții va satisface, cu siguranță, dorița ta de a explora noi posibilități. Descoperă fazele lunii și ale valurilor, barometrul sau busola.

Orice tip de ceas alegi, noi îți dorim ca experiența ta de studiu să fie una bogată în experiențe benefice și în oferte excelente pentru viitor.

Căutând
Căutând
up