Ceasuri la modă, clasice și sport. Știm diferența!

Ceasuri la modă, clasice și sport. Știm diferența!

Ceasurile de mână sunt în mod clar unul dintre cele mai populare accesorii de modă. Desigur, mulți dintre noi continuă să folosească ceasul ca un instrument pentru indicarea orei și datei, dar este adevărat că în ultimul timp a devenit în principal un accesoriu. Dacă vă plac ceasurile, vă puteți întreba care sunt diferențele între ele. Puteți întâlni adesea denumiri precum ceasuri clasice, la modă, sportive ... prin ce se diferențiază? Vă vom spune astăzi.

Ceasuri la modă

Vă plac ultimele tendințe și în domeniul modei vă simțiți ca pește în apă? Atunci, ceasurile la modă sunt pentru dvs. Prin ce se deosebesc? În principal faptul că arată nu numai timpul, ci pot juca cu ușurință rolul unei bijuterii. Le puteți combina cu brățări elegante pentru a obține un accesoriu original. Cu toate acestea, le place să fie prim independente.

HilfigerVeți recunoaște ceasul la modă la prima vedere. De obicei sunt decorate cu diverse pietre și nu se tem de experimente sub formă de cadrane mari, cu multe complicații și cronografe. Acestea se caracterizează prin curele distinctive și brățări din oțel, în care adesea combină diferite tipuri de metal și utilizează decor. Ceasurile de modă provin din atelierele creatorilor de modă sau fac parte din oferta lanțurilor mondiale de modă. Este logic că și calitatea lor să nu poată fi comparată cu mărcile elvețiene cu tradiții de secole de ani, totuși sunt printre piesele care vă vor face fericiți mai mult de un sezon. Ceasurile la modă sunt produse atât în ​​variante pentru bărbați, cât și pentru femei. Puteți întâlni și modele unisex.

Cele mai populare ceasuri la modă

Există într-adevăr o mulțime de mărci care se ocupă de ceasuri de modă. Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai populare. Designerul american a devenit faimos pentru moda sa tinerească, lejeră și, în același timp, originală, care a devenit populară în rândul oamenilor din întreaga lume. Ceasul său este purtat într-un spirit similar. Nu le lipsește magia combinată cu eleganță și culori frumoase la modă.

Nu trebuie să uităm ceasul la modă Guess, în care toți iubitorii de ornamente ostentative se v or regăsi. Marea majoritate a modelelor acestui brand vor atrage atenția în câteva secunde. Guess ceasurile pentru bărbați și femei sunt bogat incrustate cu cristale, nu se tem de contraste puternice și vor fi pur și simplu de neegalat pe încheietura mâinii.

Brandul Festina domnește, de asemenea, printre ceasurile de modă, cu colecția sa Festina Mademoiselle, care atrage prin zirconiu sclipitor. Și dacă doriți o piesă cu adevărat elegantă, care impresionează prin designul său minimalist, încercați ceasul MVMT.

Unde să le purtați? Le puteți purta oriunde doriți să ieșiți în evidentă și nu va fi considerat un faux pas. Nu vă fie teamă să le purtați la birou, la o întâlnire de afaceri sau doar la o cafenea.

Unde să nu le purtați? Cu siguranță nu sunt potrivite pentru sport. De asemenea, ar trebui să le evitați la evenimente mai formale care necesită accesorii mai modeste - cum ar fi nunți, baluri sau teatru.

Ceas damă Tommy Hilfiger 1782074 Femei 642 lei
Ceas bărbătesc Guess W1161G1 Bărbați 359 lei
Ceas damă MVMT 28000031-D 540 lei

KlasickeCeasurile clasice

Ceasurile clasice includ modele care sunt utilizate în principal pentru a urmări timpul. Acestea se caracterizează printr-o prelucrare precisă și mai ales printr-un design simplu și curat. Ceasurile clasice nu vă vor uimi cu decorațiuni spectaculoase sub formă de cristale sau forme neobișnuite ale cadranului. Se bazează pe farmecul simplității și materialelor de calitate. Este, fără îndoială, un ceas la nivel înalt. Dacă vă gândiți la un model care să fie transmis din generație în generație, ar trebui cu siguranță să alegeți anume acest tip de ceasuri.

Ceasurile clasice au de obicei cureauă din piele neagră sau maro sau brățară din oțel. Cadranul este, de obicei, analog cu decorațiuni cronografice sensibile. Este potrivit pentru oricine caută adevărata calitate și îi plac accesoriile atemporale care nu se demodează. Deși ceasurile clasice sunt domeniul principal al bărbaților, cu siguranță veți găsi modele de damă printre ele.

Cele mai populare ceasuri clasice

Dacă vă plac ceasurile clasice și doriți să cumpărați vreo unul, vă recomandăm să alegeți printre mărcile dovedite care se concentrează în principal pe producția acestui accesoriu. Puteți alege cu siguranță ceasul clasic al mărcii elvețiene Festina, care reprezintă o calitate înaltă la un preț prietenos. De exemplu, colecțiile Retro sau Chronograph oferă modele cu adevărat frumoase. De asemenea, puteți găsi ceasuri clasice în portofoliul mărcilor Police sau Gant.

Unde să le purtați? Puteți purta ceasul clasic practic oriunde, acesta fiind marele lor avantaj. Sunt foarte versatile și potrivite pentru purtarea zilnică și pentru ocazii mai festive. Puteți merge la bal sau la operă fără griji.

Unde să nu le purtați? Nu sunt potrivite pentru evenimente sportive, deoarece nu sunt extrem de rezistente la rupere și nu au un grad ridicat de rezistență la apă.

Ceas bărbătesc Festina 16760/3 Bărbați 449 lei
Ceas bărbătesc Gant GT048007 Bărbați 398 lei
Ceas bărbătesc Guess W1264G1 Bărbați 407 lei

Ceasurile sport

Fiecare ceas nu trebuie neapărat să fie elegant sau conform ultimelor tendințe ale modei. Mulți oameni sunt practici și caută un accesoriu care să poată fi purtat chiar și în condiții mai extreme. Sunteți un spirit sportiv și nu vă puteți fără o doză zilnică de exerciții? Atunci alegerea dvs este mai mult decât clară. Ceasurile sport sunt potrivite pentru evenimente sportive. Se pot mândri cu un grad ridicat de impermeabilitate, au diapozitive speciale durabile, care nu se zgârie și nu sunt fragile. Majoritatea au un afișaj digital, dar veți găsi și cu afișaj analog. Brățara este de obicei din oțel sau silicon. Desigur, avantajul lor este și nenumăratele funcții practice pe care le puteți folosi în timpul sportului sau al excursiilor în natură. Puteți întâlni de obicei un cronometru, tahometru, altimetru, pedometru sau busolă. Această categorie include, de asemenea, și ceasul bluetooth, care poate măsura ritmul cardiac sau calitatea somnului.

Casio G-ShockCele mai popurale ceasuri sport

Categoria ceasurilor sport este clar dominată de marca japoneză Casio. Piesele acestui producător se numără deja printre modelele iconice, fie că este vorba despre ceasurile cu calculator sau tradiționalul ceas digital retro Casio cu afișajul distinctiv cu curea metalică. Nu trebuie să uităm de colecția Casio G-Shock, care este probabil unul dintre cele mai faimoase și populare ceasuri sport din toată lumea. Le puteți vedea și în multe filme de acțiune (American Sniper, Mission Impossible III) sau la soldați, ofițeri de poliție sau chiar astronauți. Versiunea pentru femei Casio Baby-G în culori vesele este de asemenea populară.

Ceasurile sport sunt, de asemenea, oferite de marca Festina în colecția Chronograph, The Originals sau Diver.

Unde să le purtați? Desigur pentru activitățile sportive, outdoor, excursii în natură sau înot. În zilele noastre, însă, granițele pot fi depășite și nu este o excepție faptul că ceasurile sportiv pot fi întâlnite la întrevederile de afaceri sau la evenimentele sociale.

Unde să nu le purtați? Înțelegem că vreți să fiți original și „însuși”, totuși, am dori să vă interzicem purtarea ceasului sport la teatru, la nuntă sau la o cină festivă, veți putea provoca un faux pas.

Ceas bărbătesc Casio GA-110-1B Bărbați 590 lei
Ceas bărbătesc Festina 20330/5 Bărbați 563 lei
Ceas damă Casio BA-110PP-7A2 Femei 637 lei
Căutând
Căutând
up