Șampoane naturale și ceasuri ecologice. Ce crezi?

Șampoane naturale și ceasuri ecologice. Ce crezi?

Ziua Mondială a Mediului ne așteaptă pe 5 iunie. Cum salvezi mediul? Pentru inceput, incercati sa va salvati mai mult parul si scalpul si sa incercati cosmetice naturale pentru par. Care sunt avantajele? Vom discuta acest lucru în următorul articol.

Ziua Mondială a Mediului

Ziua Internațională a Mediului, care, după cum s-a spus deja, poate fi sărbătorită la 5 iunie, a fost prima dată sărbătorită în 1974. În fiecare an, sărbătorile tematice se desfășoară într-o locație pre-selectată. Această zi este menită să atragă atenția asupra necesității de a ne proteja mediul, de a promova un mod ecologic de viață, de a preveni o poluare semnificativă a planetei noastre și de a ne reuni cu natura.

Ce cosmetice naturale de par putem utiliza?

Sampoanele naturale Kérastase sunt foarte bine evaluate, dar mai presus de toate acestea sunt foarte eficiente. Acestea nu conțin siliconi, sulfați și parabeni și tratează perfect toate tipurile de păr redândui vitalitatea și strălucirea.

Un alt brand care merită menționat este Wella Professionals – Wella Professionals Elements, care nu conține parabeni și coloranți și are chiar ambalaj reciclabil. În acest fel, oamenii pot proteja mediul puțin.

Și nu trebuie să uităm cosmeticele de păr Matrix Biolage R.A.W., care conține o proporție mare de ingrediente naturale pure (70-100%). Mai multe despre acest lucru în acest articol.

Desigur, puteți utiliza și creme organice și produse cosmetice organice sau așa-numitele produse cosmetice "fără ambalaje" sau produse care sunt depozitate în sticlă.

Beneficiile utilizării cosmeticelor naturale

  • Chimicalele, siliconele și parabenii care se găsesc în majoritatea șampoanelor sunt foarte dăunătoare părului, dar cosmeticele naturale nu conțin aceste ingrediente.
  • Pot avea efecte deosebite - mai ales pentru persoanele cu scalp foarte sensibil.
  • Nu vă înfundă porii. Nu vă împovărează părul. Și nici nu dăunează naturii!
  • Cosmeticele pentru păr natural ar trebui să fie (în mod ideal) reciclabile și, de asemenea, organice.

Ceas ecologic

Când ne documentăm cu privire la cercetarea în domeniul mediului, trebuie să adăugăm că producătorii de ceasornicari încearcă să contribuie la lupta pe termen lung cu materialele plastice. Cum? Crearea unui ceas absolut ecologic! Adesea, acestea sunt ediții limitate sau modele create pentru o aniversare semnificativă care este direct legată de protecția mediului.

Un ceas similar a fost creat de Casio în seria G-Shock, în colaborare cu Fundația non-profit Surfrider, pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a oceanelor lumii.

De exemplu, Citizen urmărește tehnologia ecologică – efortul de economisire a energiei este incontestabil în acest caz. Deci, dacă sunteți în căutarea unor ceasuri  care să lase o amprentă ecologică minimă pe planeta noastră, ceasurile Citizen sunt o alegere excelentă.

De asemenea, doriți să salvați mediul și nu știți cum să faceți acest lucru? Începeți prin a învăța să sortați deșeurile și să nu acumulați mii de materiale plastice. Încercați să vă gândiți când faceți cumpărături. Chiar trebuie să puneți legume într-o pungă de plastic de fiecare dată? Nu este mai bine să cumpărați o pungă de pânză pe care o purtați regulat în geantă? De asemenea, vă puteți gândi la consumul frecvent de limonadă îndulcită în sticle de plastic. În primul rând, ele nu sunt sănătoase și, în al doilea rând, sunteți inutil de împovărat cu sticle de plastic.

Căutând
Căutând
up