Ceasurile care au un cadran mare sunt IN!

Ceasurile care au un cadran mare sunt IN!

Ana Moldovan | 15. 8. 2017

Ceasurile pentru bărbați cu un cadran mare sunt una dintre cele mai căutate fraze atunci când se cumpără ceasuri prin internet. Dar ce înseamnă "ceas cu cadran  mare"? Aflați în articolul nostru.

Dacă te-ai concentrat într-adevăr pe această categorie, ai afla că nu există o mărime exactă din care să putem spune ceasului că are un cadran mare. Fiecare furnizor are această limită setată în alte categorii. Cu toate acestea, în majoritatea timpului citim că acesta este un ceas cu un diametru mai mare de 44 mm și suntem de acord cu asta.

Deși poate părea că este doar o tendință de modă care va scădea treptat în timp (așa cum se întâmplă cu marea majoritate a ideilor noi pentru o perioadă de timp în societate), dorința de a vedea un cadran mai mare decât cel standard poate fi văzută încă din anii 90 din secolul al XX-lea. La acea vreme, un cadran de 37-39 mm (2 mm mai mult decât anii 1970) era tipic pentru ceasurile bărbaților, 41-44 mm câțiva ani mai târziu și 45-48 mm (sau mai mare) în jurul anului 1995! Extinderea carcaselor de ceasuri, chiar acum cu un diametru de 60 mm, a avut loc odată cu trecerea mileniului.

2 TABERE ADVERSE

Značkové hodinky jsou skvělým módním doplňkem.

La fel cum industria de ceasuri a înflorit, a existat o dispută neîncetată în ceea ce privește diametrul "drept" sau "normal" al cadranului. Ce fel de ceasuri nu trebuie să ne arătăm și să dezvăluim ceva ce nu vrem sau ce nu este chiar adevărat? Din păcate, nu există nici un răspuns la această întrebare până în prezent.

Un grup de oameni care preferă un ceas cu un cadran  mare se confruntă cu ideea că dacă un bărbat poartă la prima vedere un ceas mic, el își suprimă masculinitatea.  Într-un astfel de caz, el pare să aibă un ceas de băiețel (care poate fi interpretat ca fiind încă) sau chiar (care este deja foarte ofensator) cu dimensiunea medie a unui ceas de damă, demonstrând supunerea sa in cadrul unui parteneriat sau chiar de acelasi sex ...

Pe de altă parte, cealaltă tabară afirmă că ceasul de mână excesiv de mare este pur și simplu stupid sau că purtătorul încearcă să compenseze ceva. Potrivit acestora, nu este doar un gust distinctiv, ci un efort de a face o impresie bună cu orice preț și de a se prezenta ca un "animal mare".

Din aceasta puteți obține o idee despre cât de pasională și fără sfârșit este această dispută ...

CEASURI DREPT INDICATOARE DE PRESTIGIU

În anii 1980, a avut loc o revoluție majoră în industria de ceasuri. Între timp, ceasurile mecanice convenționale (desenate manual), le-au înlocuit pe cele cu baterie cuarț , care din punct de vedere mecanic nu numai aveau o precizie aproape perfectă, dar, în mod paradoxal, prețul era mai mic. Renumita piață elvețiană a răspuns la acest lucru cu ceasuri mecanice mai scumpe, dar mult mai sofisticate, care au devenit iubite ca bunuri de lux, pentru care ceasul de cuarț "de utilitate" nu a mai avut nici o greutate. Deci, dacă cineva purta ceasuri tradiționale elvețiene, mai mult ca sigur se considera că ar fi probabil bogat.

Ceasul a devenit un simbol al bunăstării financiare. Producătorii au simțit-o repede și au început să producă mai multe ceasuri cu design diferit  și mai târziu și cu alte funcții caracteristici pentru ceasuri. Și cu cât mai multe "roți" în  interior, cu atât era mai mare și ceasul, aveau nevoie ...

Să recunoaștem, majoritatea oamenilor aleg ceasuri noi pe baza aspectului sau a numărului de caracteristici pe care le dețin. Suntem conștienți de faptul că, imediat după apartament și mașină, este ceasul pe care îl putem etala  pentru a le spune celorlalți despre modul în care trăim, despre statutul nostru social și despre cât de mult  succes avem la servici. Orientarea în timp este o cerință secundară (mai ales astăzi, când toată lumea are un telefon mobil în mână).

ODATĂ CE AI MULT, NU TE POȚI ÎNTOARCE LA MAI PUȚIN

Větší ciferník je lepší než menší.

Chiar și în acest caz, regula de bază funcționează "odată ce ai mai multe, nu vei mai dori niciodată mai puțin". Cumpărați o mașină mare, altele trebuie să fie la fel de mari sau chiar mai mari. Te muți în casă, mergi să vizitezi pe cineva care locuiește în apartament și te simți îngrozit.

Este la fel cu ceasurile. Odată ce aveți un ceas cu un cadran mare, toate cele mai mici vor părea ridicol de mici pentru totdeauna. În plus, în timp și mărimea "ceasurilor mari" le veți experimenta și veți dori și mai mult. Noi garantăm asta.

ÎNTREBARE AUTOMATĂ

Tendința actuală a femeilor este aceea de a împrumuta lucruri de la bărbații lor (rareori) - nume, îmbrăcăminte, mod de a trata oamenii, gust pentru mașini și ceasuri ... Dar aceasta face ca "bărbăția" acestor lucruri să slăbească și bărbații să începă logic să împingă mai departe limitele. Căutați un refugiu nou, noi modalități de a fi din nou bărbați, stăpâni de creație, din nou peste femei, nu la același nivel cu ele.

Odată ce ceasul de femei cu un cadran mare a început să apară pe piață, observatorii au reacționat cu cadrane și mai mari - din fericire prea mari pentru femei, ci doar pentru bărbați. Și în legătură cu desenele mai masculine ale ceasurilor doamnelor, nu a fost doar dimensiunea ceasului care a rămas.

CU TOATE ACESTEA, MAI PUȚIN ESTE MAI MULT

Doamnelor, nu vă lăsați influențate de împrejurimi și să alegeți ceasul potrivit pentru voi. Cunoști tu cel mai bine și știi ce ți se potrivește și ce nu. Cel mai bine este să încercați ceasul în pace și să judecați cum arată în mod special pe încheietura mâinii. Un ceas cu un cadran mare poate că nu se  potrivește  tuturor.

Hai să recunoaștem, nu toți oamenii arată ca Arnold Schwarzenegger în timpul faimei lui de film, așa cum nu toate femeile par să fie Angelina Jolie ... Dar nu contează! Copiile sunt inutile. Nu merită să încercați să imitați pe cineva, nu sunteți o copie, ci un original.

Dacă sunteți de o statură mai mică  (a se vedea necesitatea unui alergător profesionist sau biciclist - succesul nu se măsoară la biceps), nu cumpara ceas prea masiv, ci mai degrabă concentreze-te pe dimensiunile tradiționale (rotunde de 44 mm). În caz contrar, este posibil să vă slăbiți virilitatea.

PRODUCĂTORI

La ceasurile cu cadran mare,  în plus față de alte mărci, îi găsiți pe: Casio, Michael Kors, Bentime , Lotus, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Police, Diesel și Festina.

Pentru noi, având în vedere raportul de calitate / preț, brandul  Festina câștigă în mod clar. Această prestigioasă companie elvețiană cu o vastă experiență (fondată în 1902!) lucrează cu cele mai bune materiale, asigurându-vă că ceasul dvs. nu va ceda după câțiva ani. Din oferta ei, cumpărătorul va alege ceasuri la modă, clasice și sportive. Mai degrabă decât problema "alegerii", veți striga cu disperare "Oh, dar care?". Unele sunt mai frumoase decât altele ... Judecă-le singur.

Dacă vă place apa, explorați ceasul rezistent la apă pentru bărbați cu un cadran mare. Festina demonstrează clar că aspectul masculin și caracterul practic nu sunt deloc excluse.

Dacă doriți un ceas cu un cadran mare, uitați-vă aici . Puteți alege din peste 1500 de modele ale celor mai renumite branduri .
 

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

Căutând
Căutând
up