Culoarea NUDE se află în topul preferințelor!

Culoarea NUDE se află în topul preferințelor!

Brindusa Mašková | 3. 4. 2018

Deseori atunci câmd cumpărați online, sau citiți articole despre modă, vă întâlniți cu expresia „nude”? Ați putea explica de ce? Dacă nu, vă recomandăm să citiți câteva rânduri și astfel rezolvați acest mister o dată pentru totdeauna.

Cuvântul "nude" legat de lumea modei, s-a impus cu succes și în limba română. Cu această nuanță foarte populară ne referim la aproape totul – haine, genti, încălțăminte, ceasuri, rujuri, machiaj, lac de unghii și bijuterii. Totuși, putem vedea că fiecare dintre noi are cu totul altă viziune despre aceasta…

Culoarea "nude" are multe forme. Din engleză, cel mai adesea este tradusă ca și culoarea pielii. Unii o asociază cu "trupul gol" (nud), sau o numesc pudrată. Ar fi mult mai ușor să o caracterizăm ca un bej deschis. Dar pentru că fiecare dintre noi are o culoare a pielii complet diferita, "nude" poate fi remarcată și prin cateva subtonuri:

  • crem,
  • roz,
  • piersică,
  • somon,
  • auriu,
  • caramel, etc.

Această culoare ar trebui fără îndoială să nu lipsească din dulapul tău. Cu ce fel de ținută te poți simți mai naturală și mai încrezătoare decat în haine și accesorii care sunt în armonie cu corpul tau?

Nuanțele nude pot fi combinate în orice fel

Nu vă fie teamă să vă potriviți ținuta cu o varietate de nuanțe nude. Această culoare este una dintre puținele, pentru care nu trebuie să vă faceți griji că exagerați. În orice formă o alegeți, arată întotdeauna blândă și feminină. Și de ce o apreciem? Pentru că se potrivește cu toate culorile părului – blond, brunet, părul roșu și părul negru. Dar sigur nu o să vă comportați ca Frumoasa Adormită, ci mai degrabă ca o femeie sigură pe ea, puternică, și nu o să uitați să asortați cu ceva mai “impunător”. Accesoriile strălucitoare pline de farmec sau un machiaj proeminent sunt cea mai bună alegere. Cu toate acestea nu trebuie să renunți la naturalețea ta. De asemenea, "machiajul nude" este foarte popular. Dar, în acest caz, folosiți rimel negru care vă face genele frumoase și lungi ca la o păpușă.

Sfatul nostru: Dacă doriți să arătați că sunteți într-adevăr la modă, cumpărați-vă pantofi cu toc înalt de lac în culoarea nude (la fel de bine cum știe să se prezinte și Jimmy Choo). Alegeți culoarea cu un ton mai deschis decât pielea voastră. Picioarele dvs. vor arăta mult mai subțiri și mai lungi.

Nu vă fie frică și de culori mai pronunțate

Îmbrăcămintea și accesoriile de culoare nude sunt investiții foarte bune în garderoba ta. Nu numai că nu se "bat între ele", dar le puteți combina cu multe alte culori! În mod clasic, femeile le asortează cu alb sau negru (în stilul Coco Chanel). Dar chiar și cu blugii albaștri preferați, sau rochia structurată pentru birou, se evidențiază imediat.

Foarte mulți experți de modă sunt de acord că nude este un fel de "noul negru" pentru că se potrivește aproape cu orice culoare și la orice ocazie. Puteți obține o ținută deosebit de uimitoare în combinație cu unele culori pastelate (cum ar fi verdele mentă sau albastru deschis).

Ceasurile – un necesar pentru o ținută perfectă

Cu stilul elegant și romantic nude se potrivește de minune un ceas pentru femei cu un cadran analogic. Indiferent dacă alegeți un model complet din metal sau unul cu o curea din piele, cu siguranță veți radia prospețime și seninătate tuturor celor care se află în jurul vostru.

O ținută de culoarea pudrei se poate completa cu ceasuri sofisticate aurii sau, și mai bine cu auriu roz. Cele mai frumoase ceasuri de femei care se potrivesc acestui trend nou, pot fi gasite la mărci renumite precum Michael Kors, Festina, Cluse, Lacoste sau Fossil.

Vă dorim să faceți alegerea potrivită și mai ales să străluciți într-o ținută delicată nude!

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

Cautare
Căutând
Căutând
up