Cum sa alegi un ceas pentru bărbați?

Cum sa alegi un ceas pentru bărbați?

Ana Moldovan | 29. 11. 2018

Căutați un cadou pentru tatăl, bunicul, unchiul sau partenerul dvs.? Puteți încerca să-l surprindeți cu un cadou care, în plus față de calitate, va fi în primul rând util și durabil? Crăciunul se apropie c pași repezi și avem mai puțin timp pentru a ne procura cadourile de Crăciun ... Prin urmare, nu așteptați, trebuie să vă hotărâți la modelul de ceas potrivit.

Ce criterii sunt importante în alegerea unui ceas bărbătesc?

 

1. Mecanismul este foarte important

Ar trebui să știți că ceasurile pot fi acționate prin mecanisme diferite. În prezent, cel mai popular și mai precis este mecanismul de cuarț. Este alimentat de o baterie. Cu toate acestea, nu veți găsi acest tip de mecanism la modelele de lux. Sau ați prefera să alegeți unul digital?

Mecanismele cu Quartz au fost introduse de o companie japoneza Seiko. O baterie poate dura până la 10 ani în funcție de tipul și randamentul mișcării. Aceste ceasuri au un mare avantaj în ceea ce privește accesibilitatea acestora.

Cu toate acestea, ceasurile mecanice au un farmec unic, aparte, care nu se va pierde în ani.

 

2. Alegeți funcțiile corespunzătoare

Producătorii încearcă întotdeauna să găsească ceasurilor funcții noi pentru a uimi colecționarii. Care funcții ți-ar plăcea cel mai mult? Busola, calendar, luminiscență, monitorizare Bluetooth sau radio control? Ce va aprecia partenerul dvs.? Cronometrul, măsurarea adâncimii la scufundări sau funcțiile folositoare la antrenament comune pentru sportivi.

 

3. Nu subestimați rezistența la apa

Indicația de rezistență la apă vă arată cât de mult permite ceasului să intre în contact cu apa.  De exemplu 3 ATM / BAR înseamnă că ceasul este potrivit utilizării zilnice și rezistă doar contactului accidental cu cantități mici de apă, de ex. ploaie. Ceasurile cu 10 ATM / BAR pot fi purtate și în timpul înotului. 20 ATM / BAR înseamnă că puteți să faceți cu ceasul scufundări.

 

4. Nu uita de materialul geamului!

Materialul geamului contribuie de asemenea, la duritatea generală și rezistența ceasului. Geamul de safir este considerat a fi cele mai dur material disponibil...

 

5. Care brățară este mai bună?

Cureaua poate fi piele, oțel, silicon sau plastic sau combinată. Depinde de utilizarea ceasurilor sau de posibile alergii la material. Cureaua din piele sau din oțel este potrivită pentru uzul zilnic și la evenimente de gală. Sportivii ar trebui să opteze pentru brățări din plastic sau silicon.

 

6. Nu uitați că producătorii diferă

Ceasurile elvețiene (precum Festina) au fost de mult timp sinonime cu precizia și calitatea garantată. Ceasurile japoneze (Seiko, Casio) sunt, de asemenea, renumite pentru acuratețea și capacitatea lor de a ține pasul cu timpul. Și dacă căutați o adevărată bijuterie la modă, vă recomandăm ceasurile de la designerul renumit de modă Michael Kors.

7. Cui dăruiești ceasul? Ce stil are?

Nu trebuie să uitați acest aspect. Puteți alege cele mai frumoase ceasuri, dar principalul lucru este să se potrivească persoanei care le va purta. Ce fel de personalitate este? Este calm sau dimpotrivă plin de energie? Care este stilul lui? Cum se îmbracă? Casual, formal sau sport? Ce îi place să facă în timpul său liber?

Este sportiv 

Îi place să alerge și să meargă pe jos într-o excursie? Ceasurile din seria Casio G-Shock sunt perfecte pentru el. Îi place să meargă cu bicicleta? Atunci ceasurile de la Festina Chrono Bike sunt cele mai potrivite și îl va mulțumi la maxim.

Om de afaceri

Îi place să impresioneze și să-și sublinieze stilul? Michael Kors îl va ajuta o sută la sută.

Este un iubitor de clasic

Nu vrei să dai greș? Atunci încercați un model "vechi" clasic, cum ar fi Festina Retro sau Festina Chronograph. Se potrivește pentru fiecare ocazie.

Meșter priceput

Meșterii activi și toți meseriașii vor aprecia la un ceas în special rezistența. Ceasurile Casio Edifice sunt elegante și durabile în același timp. Sau alternativ puteți alege un model din colecția G-Shock, capabil să supraviețuiască în cele mai extreme condiții.

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

Căutând
Căutând
up