De ce să alegeți un ceas clasic

De ce să alegeți un ceas clasic

Ceasurile clasice cu afișaj analog și cureaua din piele sunt un accesoriu cu care nu veți greși niciodată. Dar atenție, cu siguranță nu sunt plictisitoare și potrivite doar pentru personalități conservatoare fără indiciu de distracție și spontaneitate. Aspectul lor frumos și tradițional reflectă vremurile bune și vor ieși în evidență pe încheietura mâinii, cu nobilimea reală. De ce să alegi acest stil?

 

Doriți să vă cumpărați un ceas nou și vă întrebați care ar fi potrivit? Uneori nu este ușor. Veți găsi o mulțime de modele interesante de diferite stiluri, prin urmare, este dificil să luați o decizie. Ați prefera un ceas sport cu afișaj digital, pe care îl puteți purta la munte sau pentru a înota? Sau alegeți un design modern care să strălucească în timpul evenimentelor festive? Decizie destul de grea. Astăzi, însă, am dori să ne concentrăm asupra ceasurilor clasice, care revin la proeminență și cu siguranță merită atenție.

Prin ce se evidențiază ceasul clasic

Watch on the wristDacă faceți parte dintre oamenii care nu se avântă după modele de modă și preferă să aleagă un clasic dovedit și testat în timp, atunci ceasul clasic va fi cea mai bună alegere pentru dvs. Aspectul lor elegant și designul sunt atemporale, așa că nu trebuie să vă faceți griji că nu sunteți în pas cu moda. Ascund magia vremurilor frumoase, de care cu drag ne amintim în timpurile moderne și supra-tehnologice.

Principalul credo al ceasului clasic este simplitatea. Nu veți găsi decorațiuni inutile, pietre debordante, cadrane complicate sau curele stilizate. Ceasurile clasice nu au nevoie de așa ceva. Tocmai designul lor curat atrage atenția și este apreciat de oamenii care iubesc tradiția vechilor maeștri iscusiți. Dacă vă place să impresionați, să fiți văzuți și să atrageți atenția cu orice preț, atunci, ceasurile clasice nu sunt pentru dvs. Mai degrabă, alegeți modele moderne în pas cu moda, ce au cadranul mare, care vă poate copleși cu ușurință puterea personalității.

Ceasurile clasice au cureaua fie din piele, fie din oțel. Nu vă așteptați la decorațiuni speciale sau jocuri cu diferite metale colorate. Cadranul este simplu, dar poate fi decorat cu cronografe funcționale. Veți găsi ceasuri cu cadrane mari, precum și piese mai puțin distinctive. Printre ceasurile clasice, veți găsi și modele automate, care pot avea vizibil sistemul mecanic. Alt avantaj al acestora este manopera perfectă și materialele premium. Nu se economisește la ceasurile clasice, excelează în perfecționarea tehnică perfectă, ceea ce le garantează o durată lungă de utilizare.

Sunt puțin retro și tradiționale, în aceasta constă puterea lor. Dacă unele ceasuri sunt moștenite din generație în generație, acestea sunt modele clasice. În rândul lor veți găsi atât ceasuri pentru bărbați, cât și pentru femei.

Ceas bărbătesc Festina 16760/3 Bărbați 447 lei
Ceas damă Tommy Hilfiger 1781970 Femei 1 067 lei
Ceas bărbătesc Guess W1264G1 Bărbați 413 lei

Unde puteți purta ceasul clasic

Caracteristica lor principală este versatilitatea. Când cumpărați un ceas clasic cu cureaua din oțel, negru sau maro și cadranul analogic pur, îl puteți purta practic oriunde. Se va potrivi bine la cămașa și sacou pentru ocazii festive, la teatru, bal sau alt eveniment social. În același timp, poate fi purtat și zi de zi, la birou sau întâlniri de afaceri.

Singurul dezavantaj al ceasurilor clasice este utilizarea lor nu foarte potrivită în timpul sportului. Majoritatea sunt rezistente la apă, dar nu mai mult de 10 ATM. Dacă ați sări cu el în apă, mai mult ca sigur se va strica. Deși sunt realizate din material de calitate, pentru excursii și sport, mai bine alegi din gama de ceasuri sport, care, pe lângă o construcție adecvată, au și alte gadgeturi sub formă de cronometre, busole și altimetre. De exemplu, ceasul Casio va fi ideal.

Watches

Cele mai populare mărci de ceasuri clasice

Ați hotărât să vă bucurați cu un ceas clasic? Cu siguranță aprobăm acest lucru, deoarece credem că acestea vor ocupa cu siguranță un loc de neînlocuit în outfitul dvs. Acum nu mai rămâne decât să alegeți un ceas care să se potrivească exact pe încheietura mâinii.

Pe piață puteți găsi multe mărci, astfel încât alegerea ceasului potrivit nu este ușoară. Mulți producători cunoscuți sunt implicați în producția de ceasuri clasice, fiecare dintre acestea excelând în ceva.

Cu siguranță, alegerea excelentă va fi ceasurile Festina. Brandul Festina își are originea în Elveția - leagănul ceasurilor de calitate. Are mai mult de un secol de tradiție și dacă doriți să cumpărați un model care să reziste foarte mult timp, cu siguranță veți alege între piesele sale. Una dintre cele mai populare colecții este cu siguranță Festina Chronograph, în care veți găsi modele bărbătești cu un caracter mai sportiv. Cureaua este realizată din oțel sau piele în negru sau maro, carcasa metalică mai grea ascunde un cadran analog cu un cronograf. Nici colecția Festina Retro, care își slăvește numele, nu va dezamăgi. De exemplu, doamnele pot purta o piesă din colecția Festina Mademoiselle, care este delicată și foarte feminină. Festina Ceramic nu va dezamăgi cu liniile minunate de curate.

Dacă doriți un ceas clasic în care să nu lipsească eleganța, alegeți unul din atelierul mărcii americane Tommy Hilfiger. Aceste piese sunt frumos minimaliste, dar nu uita de elementele moderne care le transformă într-un ceas complet atemporal. Mai ales printre modelele pentru femei, veți găsi un ceas cu cadran mare și curea subțire, care vă va uimi prin eleganța sa.

Deși ceasurile Casio sunt considerate mai degrabă ceasuri sportive, tradiția lungă le-a făcut deja un brand clasic. Odată cu creșterea popularității retro vă puteți permite să alegeți câteva modele din rândurile acestui brand. Ceasurile sunt adesea digitale, cu carcasă aurie sau neagră. Încercați, de exemplu, colecția Casio Vintage.

Ceas bărbătesc Tommy Hilfiger 1791649 Bărbați 456 lei
Ceas damă Festina 16937/D Femei 292 lei
Ceas bărbătesc Festina 16807/2 Bărbați 296 lei
Căutând
Căutând
up