De ce sunt atât de populare ceasurile digitale?

De ce sunt atât de populare ceasurile digitale?

Ceasurile digitale sunt un accesoriu vestimentar popular la fel ca și ceasurile clasice, atât pentru bărbați cât și pentru femei. De regulă, ceasurile digitale sunt un indicator al timpului mai clar, oferind funcții mult mai multe decât un ceas clasic.

Ceasurile digitale, atât pentru bărbați, femei și copii, dispun de funcții precum data, alarma, iluminat, cronometru, ora mondială, ziua săptămânii, luna, modul 12/24 ore , radio sau bluetooth controlat. Ceasurile de înaltă calitate de pe piața noastră sunt ceasurile digitale Casio produse de o companie japoneză, care a fost creată pentru producția de calculatoare, dar de-a lungul timpului și-a extins activitatea și pentru ceasuri digitale. Ca și în cazul ceasurilor clasice, putem găsi mai multe tipuri de ceasuri digitale.

Diviziunea de bază a ceasurilor este pe sexe, respectiv ceasuri digitale pentru femei și ceasuri digitale pentru bărbați. De asemenea, este necesar să menționăm și categoria ceasurilor digitale pentru copii.  

Ceasurile digitale pentru bărbați arată întotdeauna mai robuste decât celelalte două categorii. Dacă ne uităm la ceasul digital pentru bărbați modelul G-Shock Original marca Casio, vom regăsi un ceas digital solar potrivit pentru outdoor, care are o carcasa și brățara de plastic rezistent, completată de geam mineral și este rezistent la șocuri, lovituri, câmp magnetic și vibrații.

Aceste caracteristici conferă ceasului o calitate excelentă fiind conceput pentru medii mai dure, cu posibilitatea de scufundare de până la 200 de metri. Ceasul are iluminare automată cu LED, calendar, cronometru cu o precizie ridicată în intervalul de până la 24 de ore, ceas cu alarmă 5x, modul 12/24 ore, dată, ziua săptămânii, bluetooth, ton la butoane, controlul stării bateriei, control radio, și indicator lună. Încărcarea solară este asigurată de un sistem Solar Tough de calitate

Nu vom rămâne cu aceste ceasuri în aer liber, deoarece marca Casio oferă și ceasuri digitale elegante pentru bărbați, care pot deveni o parte de lux a stilului vestimentar al fiecărui bărbat. Modelele de ceasuri digitale, care au brățări de oțel, oferă o combinație între un cadran digital și stilul unui ceas clasic. Toate ceasurile digitale oferă funcția de iluminare a afișajului, care lipsește adesea la ceasurile clasice și astfel sunt greu de citit în întuneric.

Ceasurile digitale pentru femei oferă o gamă mai largă de opțiuni în ceea ce privește aspectul, deoarece fiecărei femei îi place să cumpere un ceas pentru un anumit tip de îmbrăcăminte. Prin urmare, nu este o excepție faptul că doamnele au mai multe ceasuri în garderoba lor, pe care le folosesc ca accesorii pentru ținuta lor, spre deosebire de bărbați, care preferă să cumpere un singur ceas, care face parte din categoria modelelor mai scumpe. La fel ca în cazul ceasurilor digitale pentru bărbați, găsim și pentru femei ceasuri digitale de design, outdoor sau casual cu brățări de oțel, de cauciuc sau chiar din plastic rezistent.

Ceasurile digitale pentru copii sunt de obicei prima alegere bună pentru un copil, în principal datorită afișajului digital, care este mult mai lizibil pentru copii decât ceasurile clasice de mână. În general, este recomandat să cumpărați primul ceas pentru copii nu mai târziu de 6 ani, de exemplu ca un cadou de naștere sau când se înscrie în clasa întâi. Ceasurile digitale pentru copii sunt atrăgătoare în principal datorită culorilor, edițiilor limitate cu diverse personaje de film, mărci și altele. Ceasurile digitale pentru copii ar trebui să fie rezistente atât la șocuri cât și la apă.

Și ar trebui să fie aproape întotdeauna mecanism cu baterie, astfel încât copiii să nu uite să-și fixeze ceasul. Astfel de ceasuri sunt oferite de exemplu de marca Casio. Edițiile pentru copii Casio oferă colecțiile Casio Chronograph sau Casio Classic Chronograph.

Ambele colecții au cadran digital și sunt concepute atât pentru pentru băieți cât și pentru fete, adică denumite unisex. Brandul Casio oferă colecția Baby - G pentru micii pasionații de modă, care atrag prin aspectul său translucid, mare, în culorile bomboanelor, și este imposibil ca să nu fie remarcat pe mâini. Ceasurile digitale pentru copii Casio sunt la prețuri accesibile, astfel încât părinții nu vor fi supărați dacă copilul lor îl pierde accidental sau strică ceva la el.

Ceasurile digitale sunt alegerea cea mai obișnuită pentru sportivi, călători și alți aventurieri care trebuie să aibă un ceas pe care se pot baza și nu trebuie să-și facă griji. Ceasurile digitale nu numai că sunt durabile, dar oferă și o serie de caracteristici, spre deosebire de ceasurile de mână clasice care de asemenea, arată bine. Dacă aveți nevoie de un ceas cu o precizie de 100%  atunci este bine să cumpărați un ceas digital pentru femei sau bărbați cu control radio. Producătorii garantează o întârziere maximă de 1 secundă în 1 milion de ani. Pentru tipurile de ceasuri clasice, mecanismul cuarț poate întârzia cu mai puțin de 0,5 secunde pe zi și mecanismele mecanice cu aproximativ 2 secunde pe zi. Ceasurile bărbătești digitale Casio G-Shock dispun de radio control, deci este un indicator de timp 100% precis. 

Dacă ne uităm la comparația dintre ceasurile de mână clasice și ceasurile digitale, atunci ceasurile digitale sunt alese de utilizatorii care se așteaptă la mai multe funcții de la ceas și salută o rezistență mecanică mai mare, așa cum este menționat în articol. Ceasurile digitale sunt de asemenea mai lizibile și retroiluminate ceea ce este o abilitate care lipsește la marea majoritate a ceasurilor de mână. Ceasurile digitale sunt alimentate în mare parte de o baterie sau de un sistem solar, astfel încât nu este nevoie să trageți ceasul, așa cum este nevoie la ceasurile de o calitate superioară. Atunci când alegeți, cel mai important lucru este să vă gândiți ce funcții și în ce împrejurări veți purta ceasul.

Căutând
Căutând
up