De ce sunt capabile ceasurile Festina și din ce sunt fabricate

De ce sunt capabile ceasurile Festina și din ce sunt fabricate

Fără exagerare, ceasurile elvețiene Festina reprezintă cea mai buna investitie în frumusetea ta, carieră, şi relaţii bune interpersonale. Nu o să găsiți ceva mai calitativ decât acest "3 în 1" , pe piața ceasurilor. Şi, din cauza lor nu este nevoie să renunțați la clubul de golf sau să vă promiteți fiica adultă, unui șeic arab.

Puteți crede că în multe cazuri eticheta "3v1" nu înseamnă nimic bun. De exemplu, în cazul produselor cosmetice pentru păr, nu vă puteți aștepta la beneficii triple pentru produsele etichetate ca atare, ci dinpotrivă, (calitatea scade în detrimentul cantității). Dar ceasurile de lux Festina sunt absolut excluse din această regulă! Indiferent de modelul ales, puteți fi sigur că acestea vor îmbunătății imaginea la locul de muncă, în cadrul familiei, și nu veți mai întârzia niciodată. Veți fi dornici să le priviți atât de des încât să nu pierdeți nici o întâlnire aranjată.

Ce stiu să facă?

Să trecem peste toate caracteristicile bine cunoscute, cum ar fi cronometrul, indicatorul de dată sau a zilei săptămânii, și să ne concentrăm asupra abilităților pe care cu greu ni le putem imagina.

Chronograph. Astfel, ne referim la ceasurile al căror cadran este ocupat de mai multe subcadrane mai mici, controlate de butoanele adăugate deasupra și dedesubtul "coroanei" (rotița rulată lateral). Folosind butoanele mai mici, puteți cronometra perioade mai scurte de timp (de exemplu, cât durează de atunci când soția dvs. spune fraza "Eu doar iau geanta și mă duc", și până intră cu adevărat în mașină unde o așteptați cu răbdare). Acestea sunt cronometrele analogice fără care nici un ceas Festina sport nu poate funcționa. Zeci de ceasuri Festina clasice și la modă sunt cronografice, dar numai cele pentru bărbați. De obicei, ceasurile pentru femei nu au cronograf, deoarece femeile preferă să arate bine și să fie mai degrabă elegante decât funcționale, fie ele simple sau bogat decorate.

Tahometrul cu titlul și sarcina sa este foarte similar cu vitezometrul, pe care cu toții îl cunoaștem bine dintr-o mașină sau dintr-o bicicletă. Spre deosebire de el, nu calculează distanța parcursă, dar el va arăta viteza cu care parcurs. Este de fapt un astfel de strămoș al vitezometrului, care este rar văzut în ceasurile de astăzi, pentru că, în schimb toți folosesc aplicațiile smartphone. Dar cu cât ceasul are mai multe cadrane, cu atât ceasul este mai elegant, deci...

Ce spuneți de luminescență, cunoașteți? Aceasta este o astfel de fluorescență umedă evidențiată de mâini și indexul care vă permite să citiți timpul chiar și după apusul soarelui. La lumina zilei, așa-zisele porțiuni fluorescente, absorb energie termică, care apoi scade în intensitate până când se "stinge" complet. De aceea nu vă puteți aștepta de la un astfel de ceas, să citiți ora la 4 dimineața în cazul în care vă treziți. În acest caz, căutați un ceas cu iluminare de exemplu, ceasul de modă Festina 20270/2 pentru bărbați cu rezistență la apă 100M.

Din ce se fabrică carcasele lor?

Materialul cel mai utilizat pentru realizarea carcasei ceasului este oțelul, datorită rezistenței sale ridicate și greutății relativ scăzute. Deci, aveți garanția că protecția ceasului este asigurată pentru a vă ajuta să realizați planurile în timp util. Datorită tehnologiei moderne, oțelul poate fi aproape orice culoare, pentru a se potrivi cu restul accesoriilor (inele, brățări și rochie favorită, etc). Cu toate acestea, majoritatea modelelor sunt creeate într-un argint adolescent, deoarece bijuteriile de argint de astăzi, sunt mai presus de cele de aur galben clasic. Cu toate acestea, ceasurile de aur ocupă locul 2 frumos. Și ce culoare domină în prezent industria de bijuterii? Așa-numitul aur roz (aur cu atingere de bronz ușor). Spre deosebire de cele două opțiuni anterioare, acesta arată unic, proaspăt și luxos și vă permite de asemenea să îl combinați liber cu accesorii de aur și argint. Deci, dacă cumpărați Festina din aur roz, îl puteți purtați oricând, oriunde.

În magazinul nostru puteți găsi și ceasuri Festina, care sunt fabricate din oțel cu înveliș PVD. Ce înseamnă asta? Pur și simplu, noul ceas va fi la fel de impecabil și atrăgător ca și la prima întâlnire. PVD este o acoperire de înaltă calitate care este rezistentă la abraziune, temperatură înaltă sau coroziune și, spre deosebire de acoperirile aplicate doar pe suprafața celor mai multe ceasuri metalice, nu veți avea surpriza să se șteargă culoarea.

Celelalte 3 materiale mai populare includ plasticul, titanul și ceramica. Ceasurile din plastic sunt căutate mai des și preferate de sportivi, mai mult decât un accesoriu de modă, acesta fiind o măsură sigură a performanței lor. Prin urmare, aceștia sunt în principal concentrați pe ceasuri din plastic, rezistente la apă care sunt utile și nu provoacă o reacție alergică neplăcută (o combinație de metal și transpirație la cineva cu piele sensibilă). Persoanele alergice care caută ceasuri de modă ar trebui să caute ceasuri de titan (rezistente, ușoare și elegante) sau ceasuri de ceramică Festina – paradoxal sunt cele mai rezistente (așa numitul material de înaltă tehnologie) și în prezent, suntcele mai căutate produse pentru de toți iubitorii ceasurilor de calitate. Diferența este greu de recunoscut la prima vedere! Și totuși oferă o impresie de lux, lăsând în urmă toate celelalte frumuseți...

Cu ce fel de brățări se pot combina?

Cel mai adesea cu cele de oțel. Ceasurile metalice s-au dovedit rezistente de câteva decenii (poate sute de ani) în prim-planul vânzărilor. Ele confirmă cu adevărat ideea că "frumusețea este în simplitate", adică nu este nevoie să atragem atenția asupra unei brățări stridente sau diferită. Atât ceasurile Festina pentru femei, cât și cele pentru bărbați au cadrane atât de perfecte, încât ar fi păcat să le schimbăm aspectul cu o altă curea. Împreună, au un aspect luxos care se potrivește cu jocăușul "Rolex". Cu toate acestea, curelele de piele sunt încă foarte populare. Probabil pentru că nu sunt atât de "uniforme", și subliniază stilul tău de modă.

Aproape 800 de ceasuri Festina bărbătești, de femei, copii și unisex, vă așteaptă aici.

Căutând
Căutând
up