Fi elegant la nuntă

Fi elegant la nuntă

Ana Moldovan | 24. 6. 2019

Ai o nunta? Și știi ce se așteaptă de la tine? Ce sa se poarte? Ce accesorii să alegeți? Fiecare nuntă este diferită. Puteți găsi, de asemenea, o varietate de curiozități, cum ar fi nunta într-o caravană ... Cum îmi potrivesc ceasurile de mână și bijuteriile cu un stil de nuntă? Vă vom sfătui!

În 2019, vor exista în principal nunți naturale marcate de puritate și simplitate. 

Nunta în stil boho

Nunta in acest stil este foarte populară în ultimul timp. Stilul Boho este boem, relaxant și natural. O mireasa cu un mire nu trebuie sa urmeze regulile prescrise. Decorațiile sunt, de obicei, covoare din lemn naturale, captatoare de vis, ornamente de paie și flori de câmpie. Tortul seamănă cu lemn de mesteacăn sau este complet lipsit de îngheț și este decorat cu flori. Mireasa poartă o rochie simplă de zână, care curge cu părul fin și o coroană de flori pe cap. Ceremonia are de obicei, loc în afara peisajului, în mod ideal în câmpie..

Cum să fii oaspetele potrivit la nunta Boho? Nu există convenții în acest caz. Îmbracăte în mod natural, cu rochii simple, mai scurte sau mai lungi, vor arăta grozav. Rafinați-le cu ornamente delicate florale, bijuterii naturale și cercei. Costumul pentru bărbați poate fi mai neobișnuit decât de obicei - depinde de acordul mirilor și de ideea acestora.

Puteți completa hainele cu un ceas cu o curea naturală - fie din piele clasică, fie împletită. Alegeți un parfum citric sau floral, dar cu siguranță mai delicat, mai natural.

Nuntă în stil DIY

O tendință importantă este, de asemenea, o nuntă în stilul "fă-o singur" sau fă-o singură. Aceasta se va reflecta în principal în finanțe. Mireasa poate opta pentru o mulțime de decorațiuni, gătitul și organizarea o poate face singură sau cu puțin ajutor din partea prietenilor și a membrilor familiei. Rezultatul poate fi foarte plăcut.

Ce să purtați la o astfel de nuntă? Asta depinde dacă există o temă sau nu. Dacă nu, puteți purta ceea ce ați purtat la o nuntă ocazională, cu excepția faptului că, în loc să purtați doar bijuterii, completați-o cu un ceas de mână clasic.

Nuntă rustică

O nunta rustica in stil rustic foloseste motive naturale ca o nunta in stil boho. Deseori, ceremonia are loc în podgorii, pădure, câmpie sau fermă. Ornamentele de flori uscate, fructe și coajă de copaci sunt destul de comune aici. Stilul nunții corespunde, de asemenea, cu momentul în care are loc ceremonia. Mireasa este decorată cu o coroană naturală. Toamna poate fi completată cu o coroană de frunze, o coroană de iarnă cu ace și conuri, placate cu argint ca strălucirea zăpezii și primăvara și vara, desigur, o coroană sau o bandă de cap de flori de câmpie.

Îmbracăte în funcție de sezon și locația de nunta, alege bijuterii naturale sau un ceas cu o banda din materiale naturale.

Nunta folclorica

Este foarte tradițional și popular - uneori chiar și în costume populare. Nu trebuie să purtați costumul dacă nu doriți în mod necesar, dar puteți purta o bucată de țesătură care poartă motivul nunții. Un motiv similar poate fi purtat pe brățara ceasului - de exemplu, ceasurile Daniel Wellington au bandă de schimbabilitate, astfel încât nu va fi greu să obțineți o combinație potrivită de culoare pentru ziua nunții.

Dacă nunta are loc primăvara sau vara, alegeți un parfum neted, asemănător florilor.

O nunta opulenta

Nunti de lux într-un castel, grădini sau într-o biserică au câștigat din ce în ce mai multă popularitate în ultima vreme. Această nuntă de lux se întâmplă să fie un basm - mireasa cu coafura precisă, rochia de mireasă albă decorată cu un tren, iar când vine vorba de decorațiile spuse anterior - tot ce vedeți sunt culorile de lux - aur, violet, argint. Toate strălucitoare și îngrijite.

Alegeți rochia dvs. în funcție de culorile nunții. Ar trebui să fie elegant și luxos ca orice altceva. Dacă doriți să alegeți un ceas, alegeți argint sau aur, dar cu siguranță luxos. Unele modele de ceasuri pentru femei sunt înfrumusețate cu zirconi și cristale Swarovski, unele chiar cu diamante. Ceasurile pentru bărbați ar trebui să fie mai clasice, în culori de argint sau auriu. Ar trebui să fie mult mai vizibil - un cadran mai mare este acceptabil. Ceasurile cu cifru mare au devenit o tendință destul de recentă.

Nunta neobișnuită sau tematică

Tema nunții este complet originală. Cineva are ceremonia pe o plajă într-o țara străină, numai cu cei mai buni oameni să participe la nuntă, permițându-i pe ceilalți să o vizioneze online sau de pe o casetă video după aceea. Nu se îngrijorează de biletele de avion și de pregătirile de nuntă complicate. Alte persoane doresc să aibă nunta lor în costume potrivite pentru o anumită perioadă de timp, nunta celtica, nunta intr-un balon, deasupra unui munte sau sub mare.

Mai degrabă nu purtați nici un accesoriu modern cu costumul istoric, nici măcar ceasul. Încercați să potriviți îmbrăcămintea și accesoriile cu tema nunții.

Nuntă retro

Întoarcerea în anii 1950 și 1980 este acum foarte modernă la nunți. De exemplu, ceasul retro Fossil va fi un accesoriu deosebit - unele modele ale acestui brand se întorc în trecut și au o formă neobișnuită și originală.

Nuntă vintage

Un alt stil de nunti care ne aduce inapoi în istorie se numeste "stil vintage". Veți intra cât  mai mult în mobilierul istoric, felinare, argintărie, cuști, bagaje vechi și alte accesorii, care au rămas frumoase în timp. Partea foarte importantă aici este dantela. Nuntile in acest stil sunt cele mai populare in aceste zile.

Nunta în gradină

Ar putea avea loc într-o livadă de piersici ca intr-un basm, dar trebuie să fii pregătit pentru alternativa vreme rea. Poarta o rochie formală în care să te  simți confortabilă afară. Aceeasi regula cand vine vorba de pantofi - tocurile inalte care sapa in pamant de fiecare data cand te muti ar putea face ca aceasta experienta sa fie foarte neplacuta pentru tine. Ceasurile și accesoriile ar trebui să fie clasice și decente.

Nunta clasică

Și, desigur, o nuntă clasică și simplă este o opțiune foarte căutată în aceste zile, de asemenea. Deci, chiar puteți paria pe clasic când vine vorba de îmbrăcăminte, ceasuri, bijuterii și alte accesorii.


ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

Căutând
Căutând
up