/ Parfumuri / Parfumuri barbatesti / Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men

Armani (Giorgio Armani) Emporio Diamonds for Men 75 ml

Eau de Toilette pentru bărbați Tester

Marcă: Giorgio Armani Colecția: Emporio Diamonds for Men
Cod: 5397

Eau de Toilette Emporio Diamonds for Men marca Armani (Giorgio Armani) a fost conceput special pentru bărbați. Flaconul conține 75 ml de parrfum original.

  • nu se află în stoc

Descriere Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men

Parfumul Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men este un simbol al succesului. De asemenea este fascinant, atractiv și carismatic, emană o aură de unicitate și încredere în sine. El este tânăr și incredibil de curajos.

Reamintește diamantul care strălucește în lumina lunii. Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men este perfect pentru un bărbat atrăgător, carismatic, care emite o aură unică. Este ca un diamant strălucitor căruia nu îi poți rezista.

Parfumul pentru bărbați, Giorgio Armani Emporio Diamonds are un început vibrant, curajos și rafinat, notele de citrice italiene sunt de o prospețime incredibilă, iar piperul sechuan împrospătează mai mult parfumul. Inima virilă, zbuciumată, dar și de o frumusețe neașteptat de intim și seducătoare combină în ea note de cedru, tonuri masculine clasice și aromă de cacao. Baza nobilă din lemn de guaiac și vetiver intensiv este împrospătată de ambroxan cu accente de minerale calde.

Citește mai mult

Întreabă un expert

Specialiștii noștrii vă ajută cu drag

Brîndușa

Manager relații cu clienții
0368 228 035
Lu-Vi 9:00-17:00

  • Note varf

    bergamot, lemn guaiac 

  • Note ascunse

    cedru, piper de Sichuan, vetiver 

  • Note baza

    ambră, cacao 


Video

Emporio Diamonds for Men


Părerea clienților noștrii

Introduceti evaluarea produsului Armani (Giorgio Armani) Emporio Diamonds for Men Eau de Toilette pentru bărbați 75 ml Tester


1 – cel mai rău, 5 – cel mai bun

Variante Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men