Irezistibilul Michael Kors

Irezistibilul Michael Kors

Vezi oferta

 

Te întrebi care marcă este printre cele mai de succes și mai populare din industria modei vreodată? Corect, răspunsul este Michael Kors. Poate că numai acest brand reușește să îmbrăce atât celebritățile de pe covorul roșu, cât și milioanele de femei și bărbați „obișnuiți” care împânzesc bulevardele orașelor. Bucură-te de un pic de lux și descoperă moda Michael Kors.

Alege din atelierul original Michael Kors:
 

Urmărește Michael Kors - o aventură elegantă


Alege ceasuri Michael Kors

 

Tânjești după luxul american tipic brandului Michael Kors? Ce spui să începi cu un ceas? Modelele sunt moderne și atemporale, dar în același timp, foarte elegante. Materialele lor, de obicei, metale, le plasează printre piesele fashion care se potrivesc cu mâinile delicate ale unei doamne elegante, dar și cu încheieturile masculine ale unui domn carismatic. Și cu orice ocazie. Poți alege dintre modele aurii, argintii sau de nuanță roz-aurie.

 

Indiferent dacă alegi un ceas Michael Kors pentru femei sau versiunea pentru bărbați, poți fi sigur/ă de un lucru. Nimeni nu îți va nega bunul gust.Parfumuri Michael Kors


Alege geanta MK

Parfumuri proaspete și distinctive Michael Kors de care te vei îndrăgosti de la prima mirosire. Stilul modern al orașelor americane, combinat cu tonuri florale familiare, lemnoase și citrice creează parfumuri perfecte cu care vei străluci mereu. Parfumurile pentru femei Michael Kors vor susține carisma unei femei încrezătoare, în timp ce parfumurile pentru bărbați Michael Kors vor evidenția punctele forte ale unui bărbat modern. Alege doar!


Chiar acum: ediție nouă a revistei online împreună cu o broșură GRATUITĂ plină de reduceri!

Ediție nouă a revistei online împreună cu o broșură GRATUITĂ plină de reduceri!

Căutând
Căutând
up