Lancome Tresor 30 ml

Lancome Tresor 30 ml

Eau de Parfum femei

Eau de Parfum Tresor marca Lancome a fost conceput special femei. Flaconul conține 30 ml de parfum original.

 

nu se află în stoc

  • Note varf floare de cais, floare de piersic, heliotrop, Iris florentina, lăcrimioară, petale roz, vanilie

  • Note ascunse ambră, trandafir

  • Note baza lemn de santal, mosc

Descriere Lancome Tresor

Iubirea este o comoară. Parfumul Lancome Tresor este format din flori, fructe și tonuri pudrate de ambra cu adevărat frumoase. Sticluţa parfumului de lux vi se potriveşte precum o bijuterie preţioasă.

Parfumul radiant Lancome Tresor, învăluie fiecare femeie rafinată într-o aură blândă. Parfumiera Sophia Grosjmanov iubește trandafirii frumoşi și știe cum să îi trateze. Tresor a fost creat astfel încât să fie "încurajat să îmbrățișeze".

Citește mai mult

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Părerea clienților noștri

    Mihaela V. Un parfum foarte plăcut, potrivit pentru orice situație. Miros intens și de lungă durată. Este un parfumul care îmi provoacă tot timpul o stare de liniște și încredere, un parfum atât de senzual și încântător, un parfum pe care fiecare femeie ar trebui să-l încerce măcar odată în viață!
    Mihaela V. Trésor a fost întotdeauna unul dintre preferatele mele. Am fost dependentă de acest parfum, după prima încercare. Acest lucru nu mi s-a întâmplat niciodată înainte. Am primit o mostră și mi-am comandat imediat parfumul, pentru că nu am putut să nu-l am. Este un parfum dulce, cu o minunată notă de bază de vanilie care durează mult timp. Folosesc parfumul chiar si cand nu ies din casa, pentru că îmi place mult si sunt încantată de el. Mirosul este proaspăt si de lungă durată. Se simte zile întregi pe haine! Îl recomand din toată inima!

Evaluează produsul Închide formularul

Introduceti evaluarea produsului Lancome Tresor Eau de Parfum femei 30 ml

Evaluarea dvs:

Variante Lancome Tresor