REVISTA ONLINE

  • REVISTA ONLINE

Încarcă articole anterioare

Rezistența la apă a ceasurilor

Rezistența la apă a ceasurilor

Rezistența la apă a unui ceas este de multe ori neînțeleasă, provocând daune inutile. Rezistența la apă a ceasului este măsurată în metri, atmosfere (ATM) sau bari (BAR). Aceste unități indică presiunea  permisă a ceasului.

Astfel, așa cum este indicat în tabelul nostru de rezistență la apă, 30M corespunde unei presiuni de 3 atmosfere. Ceasurile acestea rezistă la umiditate crescută și poate rezista la contactul scurt cu apa (de exemplu, ploaia de vară), dar cu siguranță nu este potrivit pentru baie. Dacă aveți de gând să achiziționați un ceas pentru a face duș/baie sau la piscină, căutați un ceas care are 10 ATM / 10 BAR.

În cazul scufundărilor, veți avea nevoie de un ceas ATM / 20 BAR sau 30 de ceasuri rezistent la apa ATM / 30 BAR.

Depinde, de asemenea, dacă intrați cu ceasul la apă dulce sau sărată - trebuie să clătiți cu atenție ceasul după contactul cu apa de mare (chiar puternic clorată). De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că rezistența la apă a ceasului este testată în condiții de laborator (adică ideale).

INTREBARI FRECVENTE

INTREBARI FRECVENTE

Aveți nevoie de un sfat în privința alegerii parfumului sau ceasului potrivit ? Nu ezitați și întrebați-ne acum! Suntem bucuroși să vă ajutăm pentru o alegere perfectă. Vă recomandăm parfumuri potrivite pentru fiecare anotimp sau eveniment, în funcție de preferințe și ceasuri care sunt “trendy” respectiv se vând cel mai bine.