• Olaplex Bond Smoother

Olaplex

Olaplex Bond Smoother No.6 cremă leave-in pentru păr foarte uscat si deteriorat 100 ml

cremă leave-in pentru păr foarte uscat si deteriorat
Cod: 104797
Colecția: Bond Smoother
  • în stoc 1 buc

luni 4. 3. la Dvs

Preț:
88 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Olaplex Bond Smoother No.6 cremă leave-in pentru păr foarte uscat si deteriorat 100 ml

Evaluarea dvs:

Descriere cremă leave-in pentru păr foarte uscat si deteriorat

Olaplex Bond Smoother No.6 este o cremăfără clătire concepută pentru părul foarte uscat și deteriorat, care vine ca răspuns la nevoia de refacere și protecție intensă a părului în lumea exigentă de astăzi. Creat pe baza unei științe avansate a părului, acest produs nu numai că oferă hidratare și netezire în profunzime, dar și întărește părul și îl protejează împotriva deteriorărilor viitoare.

Ingrediente active

  • În centrul produsului Olaplex Bond Smoother No.6 se află ingrediente patentate care includ un complex reparator unic, capabil să acționeze la nivel molecular. Acest complex are ca scop repararea legăturilor disulfidice deteriorate din păr, ceea ce este esențial pentru a-i reda rezistența și elasticitatea. La aceasta se adaugă o doză mare de ingrediente hidratante și de netezire pentru a asigura un păr neted, strălucitor și ușor de aranjat.

Efecte

  • Olaplex Bond Smoother No.6 oferă numeroase beneficii pentru părul deteriorat. Crema ajută la refacerea legăturilor deteriorate ale părului, ceea ce contribuie semnificativ la întărirea părului. Efectele sale de hidratare și netezire previn încrețirea, lasă părul moale și reduc necesitatea utilizării frecvente a instrumentelor de styling. Crema oferă, de asemenea, protecție împotriva temperaturilor ridicate, ceea ce o face ideală pentru cei care folosesc frecvent instrumente de styling cu căldură.

Potrivit pentru

  • Această cremă este ideală pentru toate tipurile de păr, în special pentru cele care sunt extrem de uscate și deteriorate. Este potrivită pentru persoanele care se supun frecvent unor tratamente chimice sau folosesc frecvent instrumente de styling și care caută un produs care să le protejeze părul și să îi redea sănătatea.

Utilizări

  • Pentru cele mai bune rezultate, aplicați o cantitate mică de Olaplex Bond Smoother No.6 pe părul uscat cu prosopul, concentrându-vă pe mijlocul lungimii și pe vârfuri. Nu este nevoie să clătiți produsul și poate fi folosit atât pe părul umed, cât și pe cel uscat, pentru o netezire instantanee. Pentru un efect maxim, vă recomandăm să folosiți această cremă ca parte a unui program complet de îngrijire a părului Olaplex.

Olaplex Bond Smoother No.6 este un produs excepțional pentru cei care doresc să își refacă și să își protejeze părul. Datorită ingredientelor sale unice și a efectelor distinctive, această cremă fără clătire transformă părul uscat și deteriorat, lăsându-l mai puternic, mai neted și mai ușor de aranjat. Este un instrument esențial pentru oricine dorește să obțină un păr sănătos, vibrant și frumos, fără compromisuri.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Îngrijire fără clătire
Marca Olaplex
Colecția Bond Smoother
Mărime 100 ml
Tipul de păr păr slab, Par deteriorat, Toate tipurile de par, Par fragil