• Olaplex

Olaplex

Olaplex Traveling Stylist Set set 100 ml

set
Cod: 96681
(1x)
Colecția:
  • în stoc

luni 4. 3. la Dvs

Preț:
497 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Rating Olaplex Traveling Stylist Set

5.0 z 5
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

1 recenzie

Introduceti evaluarea produsului Olaplex Traveling Stylist Set set 100 ml

Evaluarea dvs:

  • Maria

    Cele mai bune produse pentru parul vopsit ❤❤❤

Descriere set

Setul Olaplex Traveling Stylist Set este mai mult decât o trusă obișnuită de îngrijire a părului. Conținând Bond Multiplier No. 1 și Bond Perfector No. 2, acest set este un adevărat pionier în lumea îngrijirii profesionale a părului. Conceput pentru stiliștii care călătoresc și pentru persoanele care caută îngrijire de calitate de salon în confortul casei, acest set este sinonim cu inovația și eficiența.

Ingrediente active

  • Ingredientul cheie al setului Olaplex Traveling Stylist este reprezentat de ingredientele sale active unice. Bond Multiplier No. 1 și Bond Perfector No. 2 conțin o tehnologie brevetată care vizează repararea moleculară a legăturilor disulfidice deteriorate din fibra de păr. Această tehnologie stă la baza succesului Olaplex și reprezintă o nouă abordare a restaurării și protecției părului. Formula este îmbogățită cu ingrediente selectate care întăresc părul, îi cresc rezistența și îmbunătățesc structura și aspectul general al părului.

Efecte

  • Olaplex Traveling Stylist Set oferă o serie de beneficii care sunt esențiale pentru sănătatea și frumusețea părului. Bond Multiplier nr. 1 și Bond Perfector nr. 2 lucrează împreună pentru a restabili și întări părul, prevenind ruperea și deteriorarea. Aceste produse sunt ideale pentru utilizare în timpul și după tratamentele chimice pentru păr, cum ar fi colorarea sau permanentul, unde ajută la minimizarea deteriorării și la menținerea părului puternic și sănătos. Utilizarea regulată a acestor produse duce la o îmbunătățire vizibilă a calității părului, a strălucirii, a elasticității și a sănătății generale.

Potrivit pentru

  • Acest set este potrivit pentru o gamă largă de tipuri de păr și este deosebit de util pentru cei cu părul deteriorat, tratat chimic sau slăbit. Capacitatea sa de a reface legăturile și de a întări părul face din acest set o alegere ideală atât pentru stiliștii profesioniști, cât și pentru persoanele care caută îngrijire de înaltă calitate pentru păr acasă. Setul este, de asemenea, ideal pentru călătorii care doresc să aibă mereu la ei produsele preferate de îngrijire a părului.

Utilizare

  • Bond Multiplier No. 1 este conceput pentru a fi utilizat în timpul proceselor chimice, cum ar fi colorarea sau permanentarea. Acest produs se amestecă direct cu soluția de colorare sau de permanent și se aplică pe păr. Bond Perfector No. 2 este apoi utilizat după procesul chimic, ca următorul pas al tratamentului, unde este aplicat pe păr, lăsat să acționeze și apoi clătit. Acest proces în doi pași asigură o protecție maximă și refacerea părului în timpul și după tratamentul chimic.

Setul Olaplex Traveling Stylist este un atu extraordinar în industria îngrijirii părului. Capacitatea sa de a întări, restaura și proteja părul în timpul și după tratamentele chimice îl face un instrument indispensabil pentru uz profesional și la domiciliu. Acest set nu numai că oferă comoditate și practicitate pentru cel care călătorește, dar, cel mai important, oferă un nivel ridicat de îngrijire a părului, care este cheia pentru un păr sănătos, puternic și frumos. Setul Olaplex Traveling Stylist reprezintă astfel combinația ideală de inovație, eficiență și calitate pentru a satisface nevoile celor mai exigente utilizatoare.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Tratamente pentru păr
Marca Olaplex
Mărime 100 ml
Tipul de păr Par deteriorat, Par vopsit