Povestea lui Michael Kors

Povestea lui Michael Kors


INTRĂ ÎN LUMEA MK


Obsesia Michael Kors - sunteți dependent de el?

Iubitorilor de modă, cu siguranţă nu este nevoie să prezentăm marca Michael Kors. Probabil că au deja acasă mai mult de o piesă din atelierul acestui designer de moda American în prezent foarte popular. În cazul în care doriţi să vă îmbrăcați modern, dar bugetul este limitat, procurați-vă ceasuri Michael Kors, care transformă chiar și îmbrăcămintea simplă în ținuta perfectă. Acum, la preţuri mici!


Fi elegantă și dăruiește-ți originalul Michael Kors


Alege ceasuri Michael Kors

 

Ceasurile de femei Michael Kors sunt sunt in cea mai mare parte de metal, de cele mai multe ori sunt decorate cu tonuri aurii, argintii sau roz (aurul roz arată mai luxos şi în acelaşi timp oferă o impresie plăcută). Un astfel de ceas nu trebuie sa lipseasca din cutia personală de bijuterii. Arată foarte bine la mână si se poate purta aproape la fiecare ocazie (la locul de muncă, la o întâlnire, la teatru). Puteţi alege dintr-un număr mare de colecţii, unde oricine își găsește preferatul respirând de fericire: .." un astfel un ceas am vrut mereu"

De asemenea, Michael Kors oferă o gamă largă de ceasuri de mana bărbătești elegante, care separă în mod clar regele și pioni.

Nu ezitați și alegeți-vă Kors!

  • Modă = la petrecere, o ieșire în oraș, la o cafea cu prietenii
  • Clasic = la muncă, în vacanță, la festival
  • Sport = pentru aventurieri ( iubitori de adrenalină) odihnă activă
  • Lux = pentru fete dornice să fie în evidență, pentru expertele în modă

 

Ceasul Michael Kors - accesoriu care nu vă dezamăgește niciodată

 

De ceasurile faimoase Michael Kors sunt dependenți bărbații și femeile din toată lumea, la fel și de moda cu același nume. Dar cum este posibil ca Michael Kors sa fie unul dintre puținii designeri americani cu succes în Europa? Cel mai probabil pentru că a refuzat să creeze modele extravagante, care sunt potrivite pentru a fi expuse într-o expoziție și s-a axat pe modele de zi, elegante ( sub denumirea „gata de purtare“). Modelele sale nu sunt prea sugestive sau de prost gust. Din contra, exprimă rafinament, finețe și în același timp evidențiază luxul. În aceeași măsură creează și ceasurile pentru femei și bărbați.

Fanele serialului „Sex în the city” și stilului de imbrăcăminte unic, newyorkez, nu trebuie să rateze colecția Bradshaw, care oferă ceasuri de oțel inoxidabil cu un dram de atemporal. Aproape la fel de perfecte ca un "Divin"..sunt ceasurile cu un cadran rotund și brățară îngustă din colecția Parker,  astfel Doamnele mai mature se pot inspira de strălucirea clasică, care arată în mod clar că stilul și eleganța nu este limitată de vîrstă, ci este dată de curajul și încrederea fiecăruia. Foarte diversă și interesantă este și colecția Runway, care prin modelele ei îmbină frumusețea cu strălucirea și un design original. Aceste ceasuri de vis așteaptă pe fiecare dintre voi... Și dacă vă plac contrastele în viața de zi cu zi cât și în materie de modă, atunci trebuie să vedeți colecția Slim Runway. Aceasta oferă o gamă largă de ceasuri din oțel inoxidabil cu un cadran plin de contraste și culori naturale vesele (cum ar fi roz, albastru, negru). Fiecare femeie modernă cu un caracter jucăuș știe că imaginația nu are limite.


 

Alegeți o geantă Michael Kors

 

Geanta este sanctuarul fiecărei femei. Este companionul ei unde își ascunde toate comorile și o protejează de capcanele fiecărei zi. Din acest motiv, femeile preferă gențile mari, în care pot pune cât mai multe lucruri. În acelați timp nu renunță la stilul propriu și aleg geanta cu același entuziasm și responsabilitate ca și bărbații când își aleg mașină nouă. Să recunoaștem totuși că nu fiecare dintre noi se orientează după noutățile din modă, pentru că nu suntem așa de entuziasmate ( nu avem timp să răsfoim reviste de modă). Dar credeți-ne că dacă este sau nu ceva la modă, este suficient să vă uitați în jur și imediat aflați. Până de curând, fiecare a cincea femeie care mergea pe stradă avea o geantă de gumă/cauciuc cu mânere de frînghie în loc de piele, dar astăzi putem observa o mulțime de modele cu design deosebit, de exmplu – genți de piele Michael Kors

Le ve-ți recunoaște după designul uniform ( de obicei negru, maro, bej, auriu sau roz pastel) cu logo-ul frontal Michael Kors sau cu un pandativ din metal pe o parte. Și ce le face atât de irezistibile? Tocmai versatilitatea lor și detaliile mici care se potrivesc perfect cu aspectul fiecărei genți. Din acest motiv, dar și practic, momentan cea mai populara colecție este Jet Set Travel, în special varianta neagră cu detalii metalice aurii. Aceste genți de piele reflectă perfect cerințele femeilor care lucrează și sunt active. Sunt suficient de mari, și în afară de cele două buzunare care se închid, dispun de alte buzunare mici, care ajută să menții geanta organizată.

Dacă vă simțiți mai bine cu o geantă mai mică, tip sac rotunjit, care o puteți purta pe umăr sau în mână, uitați-vă la colecția Selma. Găsiți aici genți mici, ideale pentru o după-amaiză perfectă la o cafea cu prietena cea mai bună.

 

ALEGE


 

Alegeți parfum Michael Kors

 

Având în vedere ritmul accelerat al vieții de azi, în care zilele trec ca orele și anii ca lunile, putem spune că designerul de moda american Michael Kors a început propria sa companie relativ recent - în 2003. Cu toate acestea, a construit rapid un puternic brand de renume mondial, foarte mult dorit, care este prezent în aproape toate domeniile industriei modei. În plus, în afară de îmbrăcăminte, pantofi, ceasuri, genți de mână și multe alte accesorii, de asemenea s-a concentrat pe producția proprie de parfumuri de lux, printre care domină în prezent parfumurile pentru femei. Deja dintr-o privire le recunoașteți în flacoanele lor elegante care au fost sugerate de un expert al modei care stie ce se potrivește frumos unei femei. 

Dacă vă plac dulciurile, încercați apa de parfum Michael Kors White Luminous Gold, care vă câștigă prin aroma perfectă de pere. Dacă vă este teamă totuși că veți fi capturată de aromele de fructe, care vă fac poftă, atunci încercați unul dintre parfumurile pure florale. Vă veți simți de exemplu ca o prințesă persană cu parfumul Michael Kors Sexy Amber, ale cărui note de vârf și de mijloc sunt numai florale, dar în notele de bază veți descoperi magicul lemn de santal cu efecte de vindecare.

Stimate Doamne și Domnișoare, nu uitați nici de partenerul drag, și subliniații virilitatea de exemplu cu parfumul EDT Michael Kors for Men. În comparație cu parfumul de femei, nu veți găsi arome de fructe și flori, ci o doză de ingrediente puternice specifice bărbătești cum ar fi lemnul, mosc, mirodenii și chiar tămâie. Atrage-l cu eleganță!

 

 

ALEGE 

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

Căutând
Căutând
up