Ziua în care bărbații dăruiesc

Ziua în care bărbații dăruiesc

Andreea Abrudan | 4. 3. 2019

Primăvara este aici. Împreună cu ea vin și sărbătorile de primăvară. Multe dintre ele nu primesc atenția pe care o merită. Sărbătoriți 8 Martie cu toată gloria pe care o aveți și arătați cât de mult prețuiți femeile importante din viața voastră.

Istoria care stă la baza acestei sărbători de Ziua Femeii?

Ziua Internațională a Femeii există de peste un secol. Aceasta se datorează eforturilor femeilor de a intra în viața publică și politică. În 1908, la New York, femeile din fabricile de textile protestau împotriva condițiilor de muncă proaste și a salariilor mici. Un an mai tarziu, se sarbatoreste pentru prima data pe 28 februarie. Sarbatoarea a început să fie celebrată la data de 8 martie, după primul război mondial sub influența marei demonstrații a lucrătorilor împotriva foametei, războiului și a guvernului în St. Petersburg în 1917. În 1975, festivalul este recunoscut pe plan internațional de către ONU.

De mai bine de o duzină de ani, Ziua Femeii a fost combinată cu diverse campanii pentru egalitatea de gen, dar este și un simbol al importanței fiecărei femei în societate.

Recunoștința este foarte importantă, dar din păcate este mai puțin și mai puțin în noi. Și totuși, cei care ne ajută în fiecare zi, nu numai în cele mai dificile situații, ci în viața de zi cu zi, fără îndoială, o susțin. Nu numai o mamă sau o bunică, ci și un partener, prieten sau prieten. În zilele noastre, când tot mai mulți oameni cred că totul se datorează acestora, uităm că este bine să spui ceva sau să apreciezi munca grea a cuiva.

Acum aveți ocazia să apreciați pe deplin ființele dragi pentru cel puțin o zi (și cel mai bine pentru totdeauna) și să arătați femeilor din viața voastră cât de mult le prețuiți.

Și cum veți face asta?

Faceți-le fericite cu flori, ciocolată, ceasuri pentru femei, parfumuri, produse cosmetice pentru păr sau bijuterii. Ceva care are sens pentru tine și pentru ele. Inspirați-vă din oferta noastră!

Cadouri pentru inspirație

Bijuterii care contează

Unele bijuterii sunt destinate să sporească energia feminină, în special argintul. Anumite bijuterii consolidează anumite caracteristici ale celei care le poartă.

Parfumuri

Parfumul pentru femei este o idee minunată pentru un cadou care va plăcea cu siguranță fiecărei femei. Parfumul plăcut pentru doamne poate îmbunătăți starea de spirit nu numai pentru că este o surpriză plăcută. De exemplu, aroma de menta, cunoscut pentru proprietățile sale medicinale, poate scuti de stres si oboseala (Giorgio Armani - Acqua di Gioia). Mirosul de lavanda calmeaza simturile (Calvin Klein Obsessed), Rose întărește echilibrul mintal (Chloé Chloe), în timp ce aroma cafelei ajută cu anxietatea (Yves Saint Laurent - Opium Negru). Datorită popularității, alegerea parfumului nu este complicată. Alternativ, puteți explora în mod discret ce parfum folosește doamna și cumpăra același lucru.

Ceasuri care vor păstra cele mai frumoase momente

Ceasurile de lux pentru femei, Michael Kors, Festina sau Fossil îți exprimă perfect sentimentele și aprecierea pentru iubita ta femeie.Oferiți calitate!

Informații interesante despre sărbătoarea femeii

  • În Rusia, datorită popularității mari a Zilei Femeii, a fost creată o listă de cadouri inadecvate.Acesta include, de exemplu, cărți de fitness sau ustensile de bucătărie.
  • În Turcia, de 8 Martie femeile se bucură și sărbătoresc pe deplin. În această zi, bărbaților li se refuză accesul în anumite locuri.
  • Garoafele care sunt încă asociate cu ziua femeii (adesea în sens negativ) sunt date în principal din lipsa altor flori.
  • Ziua Femeii este de asemenea sărbătorită în: China, Armenia, Cambodgia, Mongolia sau Algeria.

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

Căutând
Căutând
up