Descoperă secretele Daniel Wellington

Descoperă secretele Daniel Wellington

Fiecare ceas care este fabricat în atelierele lui Daniel Wellington trezește în inimile noastre o căldură plăcută și în mintea noastră ne acaparează asemenea unui pahar cu șampania preferată. Cum se poate ca ceva atât de minimalist să producă o astfel de impresie pozitivă? Încă nu știm. Dar nu încetăm să vorbim despre asta.

Ceasul Daniel Wellington nu ne surprinde doar pentru că poartă numele fondatorului său (omul de afaceri suedez Filip Tysander), dar și datorită unei persoane care nu lucrează cu adevărat în această companie... Cu domnul Daniel Wellington, Tysander s-a întâlnit în 2006, după cum spune el: undeva la jumătatea drumurilor lumii "și imediat s-au“ format notele pentru acest cântec celebru” .Wellington la fascinat nu numai pe partea umană, ci și cu propriul său ceas distinctiv – clasic, evident vechi, cu o curea de textil întărit ușor NATO... Cu toate acestea a fost deosebit de încrezător în acest model de ceas elegant și unic. "Astfel de ceasuri ar trebui să poarte oameni!", și-a spus în sinea lui T., și a început producția lor. 

Ce fel de ceas doriți să vedeți?

 

Inspirat de povestea vieții noului său prieten, T. s-a concentrat mai întâi pe un ceas clasic cu o brățara din material textil NATO. Datorită cadranului subțire și curat vizual, acesta poate fi combinat cu aproape orice model și culoare. Același lucru este valabil și pentru stilurile de îmbrăcăminte...

Aceste ceasuri pentru femei DW se asortează perfect orice geantă, pulover, cămașă, bluză sau ținută sport. Ceasul pentru bărbați DW cu brățara NATO este recomandat mai degrabă pentru ținutele din timpul liber, dar fără restricții de vârstă! Aspectul lor tineresc va strălucii în ochii tuturor fetelor și doamnelor, lasând o impresie plăcută despre proprietarul lor.

Persoanelor cărora le place să umble pe șoseaua pavată cu un farmec tipic britanic, recomandăm să se orienteze direct spre ceasurile lui Daniel Wellington cu o curea din piele. Pe acestea nici un domn care se respectă nu poate să le ocolească. Și pentru că moda bărbaților este supusă unor reguli stricte în termeni de bonton, majoritatea modelelor constau dintr-un cadran analogic clasic și o curea neagră sau maro (în mai multe nuanțe). Alegeți ceasul care se potrivește perfect cu încălțămintea, cureaua și servieta, și fiți un model pentru colegii dumneavoastră.

Dar femeile? Ceasul DW cu o curea de piele nu este suficientă pentru ele. Deoarece gențile din piele sau încălțămintea de calitate explică în mod evident nevoia de ceasurile DW. Convingete singură.

Dacă ambele stiluri de îmbrăcăminte sunt cele preferate de tine, nu renunța la nici unul! Luați-vă o altă curea sau altă brățară noului ceas Daniel Wellington, care reprezintă cea de-a doua personalitate a voastră, și schimbați-o în funcție de starea de spirit. Schimbul lor nu durează mai mult de 3 minute


 

AURII

 

ARGINTII

  

NEGRE

 

MARO

 

Ceasurile negre Daniel Wellington sunt cu siguranță printre cele mai bine vândute. Puteți găsi modelele combinate cu un cadran alb + curea neagră și multe altele atrăgătoare, potrivite pe tot parcursul anului... Toată lumea care îndrăgește stilul clasic, atemporal, se va îndrăgosti imediat de ele.

Dar „hitul real” din ultimul an, sunt fără îndoială ceasurile din inox Daniel Wellington de la Classic Petite Melrose și Classic Petite Sterling.

Cadranul lor mai mic flatează pur și simplu fiecare femeie care cel puțin o dată s-a visat prințesa în sinea ei.  În colecția Classic Petite Sterling găsiți modelele preferate dacă baza garderobei voastre este dominată de culoare neagră, gri și albă pe care o combinați întotdeauna cu una sau două piese colorate. Cu ceasul DW, gri-ul tău nu va mai fi neobișnuit...

Aruncati o privire la modelul Classic Petite Melrose, aceste modele le recomandăm tuturor femeilor. Ceasurile pentru femei de culoare auriu roz nu ar trebui să lipsească din caseta cu bijuterii a oricărei femei cu gust. Nuanța lor reflectă o plajă de nisip însorită, care îți va înfrumuseța cu siguranță toate ținutele. Și ce este cel mai important la aceste modele? Le puteți combina ușor cu accesoriile de aur și argint.

Luați-vă un ceas de care puteți fi mândri întotdeauna....

 

Chiar acum: ediție nouă a revistei online împreună cu o broșură GRATUITĂ plină de reduceri!

Ediție nouă a revistei online împreună cu o broșură GRATUITĂ plină de reduceri!

Căutând
Căutând
up