Tommy Hilfiger și stilul său original

Tommy Hilfiger și stilul său original

Pentru al aprecia cu adevărat pe Tommy Hilfiger, trebuie să-i cunoști mai întâi povestea. Îți va placea atât de mult încât te vei uita la produsele lui Tommy Hilfiger într-un mod complet diferit.

Tommy Hilfiger, fondatorul mărcii, nu a vrut doar să creeze un alt brand plictisitor, ci ceva cu adevărat original și care să poarte spiritul nocturn al străzilor americane. Și tocmai așa a realizat.

Chiar și ca student, el arată un fler de afaceri - cumpără blugi din New York care-i schimbă sau îi decorează după propriul gust și apoi îi vinde prin noua firmă denumită The People's Place. Magazinul devine centrul fanilor stilului hippie și mișcării DJ. După șapte ani de afaceri de succes în 1979, din cauza crizei financiare, People's Place a dat faliment. A fost foarte dezamagit astfel încât a refuzat oferta lui Calvin Klein de a fi designerul principal. Apoi a încercat din nou mai încrezător și cu entuziasm a reușit!

Tommy Hilfiger a câștigat o audiență tânără nu numai cu designul sau extraordinar, ci și cu comportamentul care este adesea extrem. Un prim exemplu al acestui lucru este atunci când în 2006 a intrat într-o luptă cu Axl Rose (cântărețul înfocat al trupei rock Guns'n'Roses), pe care l-a pălmuit la o petrecere, ceea ce a întărit surprinzător brandul de pe piață. Tommy a demonstrat că nu este doar moda, ci și stilul de viață. Cu toate acestea, avalanșa achiziției a fost trasă de rapperul Snoop Dog, care a purtat un pulover marca Tommy Hilfiger la un talk-show faimos.

Brandul Tommy Hilfiger este extrem de unic și se evidențiază de ceilalți comercianți, fiind capabil să ajungă la tineri.

Produsele marca Tommy Hilfiger includ nu numai îmbrăcăminte fashion, ci și ceasuri, parfumuri, genți și bijuterii. Toate modelele de ceas combină cu succes stilul clasic și sportiv.

Ceasuri Tommy Hilfiger

Ceasurile Tommy Hilfiger sunt o exprimare a unui design de înaltă calitate și modernism pentru consumatori.

La fel ca tinerii de pe străzile Americii și aceste ceasuri iubesc să provoace publicul și să spargă convențiile stabilite. Cu toate acestea, își păstrează simplitatea și stilul proaspăt al tinereții.

Tommy Hilfiger oferă în cea mai mare parte a ceasuri moderne, dar produce și modele clasice.

Caracteristici ceas

Ceasul Tommy Hilfiger este de regula completat de un cronograf, o vizualizare clasică a datei, un afișaj de 24 de ore și un indicator de săptămână.

Materialul pentru ceasuri este, de obicei, din oțel și rotunjit la majoritatea modelelor, oferindu-le un farmec aparte. Brățara de piele este mai căutată decât brățara de oțel, dar ceasul Tommy Hilfiger oferă ambele tipuri de brățări. Anumite modele au de asemenea curele din plastic și silicon.

Ceasurile TH sunt rezistente la apă. Pentru unele modele putem găsi Bluetooth sau cronometru.

Ceasurile cu logo-ul tricolor nu fac parte cele mai ieftine produse, dar în unele colecții, există, de asemenea, modele foarte ieftine.

Ceas pentru bărbați Tommy Hilfiger

Ceasurile pentru bărbați Tommy Hilfiger reflectă stilul de viață sportiv al străzilor din din New York. Cifrele de mari dimensiuni, curelele de piele și culorile arată că sunt dominante, puternice și naturale. De aceea, ceasurile Tommy Hilfiger sunt cel mai adesea cumpărate de tineri care doresc să fie autentici, dar care țin cont de moda americană.

În unele modele de ceas, putem găsi și cifre romane, care se combină perfect de designul modern.

Tommy Hilfiger din colecția Erik poate fi considerat o piesă de modă uimitoare. Datorită potrivirii neconvenționale a culorilor, acesta este un plus extraordinar pentru toate ocaziile. Combinația carcasei din aur roz se asortează perfect cu brățara din piele și cadranul maro. Acest ceas este rezistent la apă până la 5 ATM și este protejat de coroana.

Puțin mai misterios este ceasul din colecția Will. Acest ceas are un cadran din oțel solid și argint. Împreună cu o curea din piele neagră și un cadran negru cu cifre clasice, creează un design de top. Ca și în cazul majorității modelelor, acest cadran este protejat de sticla minerală.

Ceasuri pentru femei Tommy Hilfiger

Ceasurile pentru femei Tommy Hilfiger sunt foarte asemănătoare cu ceasurile pentru bărbați. Culorile îndrăznețe oferă mai multă încredere în sine și fac apel mai mult la tinerele pline de energie cărora le place sa se distreze.

Ceasurile pentru femei Tommy Hilfiger din colecția Savannah arată misterioase, elegante, dar în principal diferite de alte stiluri de ceas. Nu există cifre clasice 3, 6, 9, 12 pe cadranul ceasului, dar timpul poate fi citit prin numerele neconvenționale, și anume 4, 8 și 12. Aceste numere formează un triunghi magic în care ne putem pierde. Detaliile fac ca marca lui Tommy Hilfiger să fie excepțională.

Cel de-al doilea exemplu de excelență îl reprezintă ceasurile de modă pentru femei de la colecția Gracie, unde cadranul și cureaua de culoarea aurului roz pare mai fragil, dar inspiră siguranță în același timp. Exact ceea ce ar dori fiecare femeie să reprezinte.

Fiecare ceas este unul original și fiecare are ceva unic care vă va lua respirația și vă va încânta. Indiferent dacă este vorba de un ceas cu flori sau cu un design excepțional. Tommy Hilfiger oferă multe stiluri diferite de ceasuri de damă, ceea ce va face alegerea mult mai ușoară.

Parfumuri bărbătești Tommy Hilfiger

Parfumul bărbătesc Tommy Hilfiger EDT Tommy Eau de Prep este energetic lemnos, potrivit penru primăvară. Aroma este asemenea unui bărbat încrezător care iubește adrenalina, dar îi place să se simtă confortabil, masculin și atrăgător. Chiar dacă este minunat pentru bărbații activi, poate fi folosit și casual. Acest parfum este creat pentru a persista o perioadă lungă pe piele.

Parfumurile Tommy Hilfiger sunt un lux accesibil care te încântă.

Parfumuri pentru femei Tommy Hilfiger

Tommy Girl

Tommy Hilfiger Tommy Girl este un parfum sexy de vară cu personalitate. El este creat pentru femei moderne, cu încredere, cu un suflet romantic. Aroma sa este predominată de coacăze negre și mandarine, completate de flori de mere și de flori camellia. Mirosul este sexy, dar atât de elegant! Convinge-te.

Tommy Hilfiger Loud for Her

Parfumul Loud for Her Rock and Roll de la Tommy Hilfiger este inspirat de muzică explozivă și pasională. Este minunat pentru femeile mai tinere, dar nu mai puțin pentru cele care nu se tem să desființeze limitele convențiilor. Sincer, sensibil și puternic - așa este parfumul Loud for Her!

Nu-ți fie teamă să te lași impresionat de Tommy Hilfiger, de stilul New York, și să fii cool, liber și tânăr.