Suntem un vânzător autorizat de ceasuri Invicta!

Suntem un vânzător autorizat de ceasuri Invicta!

Ceasurile Invicta combină calitatea elvețiană cu încrederea americană. Deși marca Invicta a fost înființată de mai bine de 80 de ani, ea nu deranjează lumea prin campanii de publicitate masive pentru a ajunge la milioane de încheieturi. Nu toată lumea este demnă de ea... Citiți de ce sunt atât de speciale aceste ceasuri și de ce ar trebui să le cumpărați de la noi.

DESPRE MARCA INVICTA

Compania a luat viață prin omul numit Raphael Picard încă din anul 1937, direct în leagănul industriei de ceasuri – orașul elvețian La Chaux-de-Fonds (unde, printre altele s-au născut și Festina sau Rolex). Primul său scop a fost să producă ceasuri de înaltă calitate, ale căror costuri nu provoacă un atac de cord pentru oameni, și a reușit. Treptat, s-au îndrăgostit de ea aproape toată Elveția, inclusiv soldații americani, care în timpul celui de-al doilea război mondial au fugit din lagărele de concentrare.

Cu toate acestea, în anii '70, Invicta era pe punctul de a se afla în faliment… Toate ceasurile mecanice clasice au fost înlocuite cu un nou tip de ceas – quartz. S-a dovedit a fi avantajos în mai multe moduri: mai ieftin în ceea ce privește producția (și, astfel, ceasul a fost și mai ieftin), mai convenabil de utilizat (înlocuirea bateriei o dată la câțiva ani) și cu o precizie mai mare (cu o abatere de până la o jumătate de secundă pe zi).

Așa că au decis că nu are nici un rost să se lupte cu morile de vânt, dar pentru a supraviețui trebuie să se adapteze. De aceea astăzi, majoritatea ceasurilor Invicta sunt alimentate de baterie, dar pe care cu greu le puteți recunoaște printre cele mai deosebite piese mecanice.

Și de ce am menționat în introducere că este o companie elvețiano-americană? Pentru că în ambele țări au un centru de producție care datează de câteva decenii – în Statele Unite, pentru modele mai ieftine, în Elveția dimpotrivă, pentru cele mai luxoase, cu prestigiosul Swiss Made.

CEASURI INVICTA

Deși datorită istoriei lor, se poate înțelege că Invicta este doar o altă marcă de ceasuri elvețiene, și nu este diferită de producătorii concurenți, dar de fapt contrariul este adevărat. În plus față de calitatea extraordinară a mecanismului, acest ceas are un cadran masiv care îl protejează sigur în orice condiții – nu numai de lovituri și de murdărie, ci și de apă. Toate ceasurile Invicta au o rezistență sporită la apă, astfel încât cu majoritatea acestora să puteți înnota.

Acestea sunt doar câteva motive datorită cărora Invicta face parte dintre cei mai rapizi producători de ceasuri din lume.

AVANTAJELE DVS. DE LA VÂNZĂTORUL AUTORIZAT

Dacă cumpărați ceasuri de lux cum ar fi Invicta, nu trebuie să vă faceți griji că se strică după câțiva ani. Cu toate acestea, este bine să aflați înainte de a-l cumpăra ce servicii de garanție oferă comerciantul… Într-o zi veți vedea că aveți nevoie de înlocuire a bateriei, un test de etanșeitate sau un serviciu total de "verificare" (care ar trebui efectuat la fiecare 5 ani).

Noi, ca un vanzător autorizat, vă oferim un servicii autorizate, piese de schimb originale și un ceasornicar autorizat Invicta. Datorită acestui lucru, comoara dvs. va fi îngrijită cum se cuvine. Ce să ne dorim mai mult? La ceasurile Invicta, la fel ca orice alt brand, cumpărând de la noi, puteți obține GRATUIT un serviciu de post garanție pe durata de viață!

EDIȚIE LIMITATĂ

Invicta se bazează cu adevărat pe originalitate. De aceea vine în mod regulat cu ediții limitate (doar câteva sute de piese), oferind clienților posibilitatea de a avea ceasuri pe care nimeni altcineva nu le are… Pe fiecare ceas Invicta, dintr-o ediție limitată, găsiți pe capacul de oțel (din partea inferioară a cadranului) numele autorului sau o dedicație specială, dar mai ales numărul original de serie (de ex. 883/999).

În oferta noastră veți găsi o gamă largă de ceasuri Invicta pentru bărbați și femei. Fie că alegeți oricare dintre ele, puteți fi siguri că nu cumpărați nici un "automobil second hand", ci un Mercedes între ceasuri…