Top 7 tendințe în această primăvară

Top 7 tendințe în această primăvară

Roxana Voicu | 7. 5. 2019

Vă interesează ultimele tendințe? Vreți să fiți moderne și elegante? Acestea sunt cele șapte tendințe de modă în această primăvară. Citiți și experimentați!

Vor fi multe de ales in acest an. Alegeți ce vi se potrivește cel mai mult și ceva cu care vă veți simți confortabil. Nu vă axați la ceva care nu vi se potrivește. Alegeți combinația cu care vă veți simți cel mai bine.

Dar acum, să ne uităm mai atent la ceea ce ne așteaptă:

1. Motive animal print

Modelele cu imprimeu de leopard nu se vor găsi numai pe bluze și rochii, ci și pe genți și accesorii. Leopardul sau modelele de șarpe vor deveni populare și chiar dacă nu este o tendință nouă, deoarece unele dintre ele s-ar putea să fi fost populare în trecut, nu este rău să folosim din nou unele din tendințele trecute.

Ce fel de ceas combinați cu animal print?

Sfatul nostru:

2. Motive naturale

Pregătiți-vă pentru o adevărată sărbătoare a frumuseții naturale, pentru că asta este ceea ce se va dori în acest an! Desigur, aceasta include o varietate de modele naturale și culori vesele de primăvară.

Mergeți la un eveniment sau doar o ieșire la cină și nu doriți ceva prea extravagant? Fiți fără griji. Alegeți o rochie formală, decentă, dar care să încânte privirile. Alegeți o rochie scurtă albă cu motive florale și nu veți trece neobservată.

Cum se pot combina?

Sfatul nostru:

3. Culorile neon și neutre

Sună ca un contrast imposibil, totuși tendința din acest an este strălucitoare,dar și naturală. Culorile bej și verzui, precum și culorile verde și coral, vor fi populare pentru genți, pantofi, accesorii mai mici, bluze, fuste și rochii de primăvară.

Sfatul nostru:

4. Rochiile tip cămașă

Îmbrăcămintea femeii care seamănă cu o cămașă lungă, purtată cu o curea sau fără, este ideală atât pentru birou cât și acasă. Veți fi modernă și elegantă în același timp. Combinați-o cu accesoriile potrivite, o geantă și încălțăminte cu toc înalt pentru a lăsa o impresie convingătoare.

Ce bijuterie să adăugați?

Sfatul nostru:

 

5. Pene și franjuri

Rochii, bluze, genți și chiar pantofi - toate acestea le puteți găsi decorate cu pene și franjuri. Puteți alege un aspect puțin indian cu panglici sau împletituri în păr sau orice altă coafură potrivită. Sunteți suficient de curajoase sa incercați? Indiferent dacă alegeți o rochie cu franjuri sau orice altă îmbrăcăminte, veți avea nevoie de o geantă în același stil. Dacă nu doriți o geantă cu franjuri, alegeți una mai discretă.

Sfatul nostru:

6. Modele pictate

Un alt exemplu de culori strălucitoare distinctive va fi îmbrăcămintea pictată manual, eșarfele și accesoriile. Combinați astfel de modele cu elemente care nu se demodează niciodată. Prin urmare, nu veți avea senzația de a fi fără stil sau de a arăta precum o bunicuță, ci dimpotrivă veți fi moderne.

Un accesoriu potrivit?

Sfatul nostru:

7. Costum scurtat

Ce să ne imaginăm atunci când spunem "costum scurtat"? Nimic altceva decât un elegant sacou combinat cu pantaloni scurți la fel. Cine s-ar fi gândit la asta? Surprinzător, dar funcționează! Pantalonii scurți combinați cu un sacou vă fac să arătați sofisticate, sexy și cu siguranță trendy. În acest tip de îmbrăcăminte, puteți ieși cu prietenii sau să mergeți de asemenea la lucru. 

Cum se pot combina?

Sfatul nostru:

Nu vă fie frică să încercați combinații puțin mai neobișnuite. La noi veți găsi o gamă largă de accesorii de calitate și foarte frumoase. Suntem convinși că vă veți bucura și o să vă găsiți stilul potrivit pentru această primăvară ...

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

Cautare
Căutând
Căutând
up