TOP 10 ceasuri din filme de la Hollywood

TOP 10 ceasuri din filme de la Hollywood

Unele personaje de film sunt pur și simplu nemuritoare. Cu siguranță fiecare dintre voi aveți personajul preferat. Fie că este vorba de James Bond, Indiana Jones, Vinnetou sau de frumoasa Arwen, simțim afecțiune pentru ei de fiecare dată când vizionăm un film.

De asemenea, ne place să facem rost de atributele proprii ale personajelor noastre preferate. Pandantivul lui Arwen sub forma Luceafărului, pălăria lui Indiana Jones, cea mai rapidă mașină în stil James Bond. Atunci simțim că suntem și mai aproape de actorii preferați. Aceste piese adaugă o notă și un sentiment de aventură stereotipului nostru de zi cu zi, încât nu ezităm să cheltuim sume mari pe ele. Cine nu ar vrea să scape uneori de realitate, nu?

Accesoriile de modă întâlnite în film includ și ceasuri. Dacă doriți să purtați pe încheietura mâinii piese care au apărut în filmele celebre și să obțineți senzația excepțională care însoțește un astfel de accesoriu, atunci pregătiți-vă un buget destul de mare. În magazinul nostru electronic puteți alege câteva ceasuri de aceleași mărci, dar în reprezentarea mai multor modele disponibile la prețuri mai avantajoase.

TOP 10 filme celebre, personaje de film preferate și ceasurile lor:

James Bond

Neînfricatul agent 007 a apărut până în ziua de azi în peste 30 de scene. Și pentru că este unul dintre cei mai renumiți idoli și reprezentantul gentlemenilor și seducătorul femeilor, nu trebuie să-i lipsească ceasul elegant la încheietura mâinii. Dacă doriți să îl urmați, alegeți unele dintre ele. Probabil va vor lipsi diverse gadgeturi, cum ar fi ferăstrăul cu lanț sau pistoale cu cârlig, însă puteți impresiona cu ele. Modelele populare James Bond includ Rolex Submariner 6538, Seiko 0674 LC, Hamilton Pulsar P2 2900 și Omega Seamaster Professional 2561.80. Dacă sunteți interesat de una dintre aceste piese, pregătiți un buget măricel.

Batman

În lumea DC, Bruce Wayne este unul dintre cei mai bogați oameni. Deci, dacă vă așteptați ca cineva cu un venit aproape infinit să se bucure de un stil opulent, aveți dreptate. În celebra trilogie The Dark Knight de Christopher Nolan, Batman poartă un ceas al mărcii elvețiene Jaeger-LeCoultre. Marca de ceasuri high-end nu este preferată doar de Batman în filmele lui Nolan. Au fost purtate și de Val Kilmer în Batman Forever. Aceste ceasuri sunt greu de găsit. Ediție specială a mai multor ceasuri LeCoultre a fost lansată special pentru filmarea Batman.

Apokalypsa

În ceasul Seiko 6105 se ascunde de fapt multă istorie din lumea reală, ceea ce a determinat pe producători să-l aleagă pentru căpitanul Willard din Apocalypse. În timpul războiului din Vietnam, au fost foarte populare în rândul ceasornicarilor americani, atât pentru stilul lor, cât și pentru longevitate. Astăzi, este greu să găsești originalul acestui ceas, dar Seiko a creat recent o nouă versiune Seiko SRP777K1.

InterstellarApollo 13

La fel ca în cazul Seiko 6105 din era războiului din Vietnam, veți găsi Omega Speedmaster Professional în Apollo 13. Acest ceas a apărut cu adevărat la bordul misiunii spațiale a echipajului Apollo 13. Și pentru că ceasul a fost o parte integrantă a întregului eveniment, ar fi de neiertat de la regizorul Ron Howard dacă ar încerca să le înlocuiască cu un alt model. Omega produce chiar versiuni moderne ale acestor ceasuri până în prezent (misiunea Apollo 13 a avut loc în 1970). De asemenea, puteți face rost de ediția comemorativă emisă în special în onoarea lui Apollo 13.

Interstellar

Dacă ați văzut Interstellar, atunci știți că întregul element al călătoriei în timp în această scenă depinde de funcționalitatea unui ceas real. Cele care apar în film fac parte integrantă din întreaga poveste. Din păcate, ceasul pe care Matthew McConaughey l-a dedicat fiicei sale a fost realizat exclusiv pentru acest film. Dar modelul pe care îl poartă în mod normal este Hamilton Khaki Pilot Day Date și acesta poate fi cumpărat. Se remarcă prin design sobru și relativ simplu, cu indicator pentru zi și dată. Arată grozav atât cu curele de oțel, cât și din piele.

Înapoi în viitor

Dacă a existat vreodată un ceas care să împartă societatea, acesta este cu siguranță ceasul cu calculatorCasio CA53W. Fanii retro îl iubesc și astăzi. Faima lor se datorează, printre altele, prezenței lor în Back to the Future. Marty McFly l-a avut la încheietura mâinii atunci când a pornit în celebră călătorie în timp. Sunt unul dintre puținele ceasuri de film iconice pe care nu numai că le puteți cumpăra și astăzi, dar nu vă vor costa o avere. Se potrivește outfit-ului zilnic dacă iubiți anii '80.

Ceas bărbătesc Casio W-96H-1A Bărbați 114 lei
Ceas unisex Casio A168WEM-2 Unisex 216 lei
Ceas bărbătesc Casio W-800HG-9A Bărbați 81 lei

Predator

Popularul ceas Seiko H558, purtat de Arnold Schwarzenegger în primul Predator, a devenit foarte repede celebru. Chiar și până astăzi, mulți oameni îl cunosc ca Seiko Arnie. Ceasul este interesant prin aspectul său, deoarece a fost primul ceas de scufundări cu cronograf digital de alarmă împreună cu afișaj analog. Astăzi, acest model este foarte solicitat. Prețul lor nu este atât de astronomic, așa că chiar și un muritor obișnuit îl poate cumpăra.

Alien

Ceasul Seiko Giugiaro 7A28-7000, care apare pe încheietura mâinii Sigourney Weaver, va impresiona prin aspectul său SF. A fost creat în colaborare cu Seiko și renumitul designer auto Giorgett Giugiar. Aspectul său este foarte interesant, cu toate acestea, funcționalitatea sa ca model analogic clasic nu este nimic specială. Astăzi, este destul de dificil să găsiți aceste ceasuri, deși marca japoneză le-a relansat recent pe piață.

American Psycho

În filmul realizat după cele mai controversate cărți cu același nume se remarcă Christian Bale. Deși este relativ dificil de înțeles natura sa complicată, gustul personajului principal Patrick Bateman nu este greu de apreciat. Cămășile și costumele frumoase sunt completate de ceasul Rolex Datejust. Interesant este că compania le-a permis să fie folosite în film doar dacă personajul principal nu le va purta în moment ce comite o crimă. Deoarece filmul este plin de violență, prezentarea s-a limitat doar la câteva scene cheie.

PulpFictionPulp Fiction

Lista nu ar fi completă dacă nu am menționa scena iconică cu ceasul de aur din filmul Pulp Fiction. Monologul captivant al lui Christopher Walken cu ceasul de aur Lancet, care se transmite din generație în generație, este la fel de neuitat ca și ascunzătoarea sa.

 

 

 

Ceas bărbătesc Festina 16573/4 Bărbați 331 lei
Ceas bărbătesc Tommy Hilfiger 1710400 Bărbați 712 lei
Ceas bărbătesc Festina 16760/3 Bărbați 449 lei
Căutând
Căutând
up