Tot ce vreți să știți despre marca Festina

Tot ce vreți să știți despre marca Festina

Mai devreme sau mai târziu, și tu vei înceta să te lupți cu propriul tău buzunar de fiecare dată când vrei să vezi ce ora este pe telefonul mobil. În acel moment, îți vei aminti de practicul ceas de pe mâna și, conform cercetărilor pe termen lung, vei căuta imediat „ceasuri elvețiene” pe internet .

Așa este. Pentru întreaga lume, Elveția este pe buna dreptate un "semn al calității". Acest lucru se datorează faptului că fabricarea produselor este bazată pe valori tradiționale, onestitate, calitate și un design de lux. Acest lucru face ca produsele lor să fie fără egal și irezistibile. Ceasul de modă Festina confirmă în mod clar acest concept, iar cei peste 100 de ani de muncă grea a creatorilor elvețieni plasează brandul în vârful industriei de ceasuri elvețiene.

Puțin despre istoria brandului Festina

Rădăcinile brandului Festina datează din 1902, și mai concret provine din orașul La Chaux-de-Fonds, care a fost renumit pentru tradiția de ceasornicărie. De la înființare, au avut loc mai multe schimbări de proprietari , dintre care cea mai importantă schimbare a avut loc în 1984. Noul proprietar, omul de afaceri spaniol Miguel Rodriguez, a schimbat ceasul mecanic cu o baterie (așa-numitele mecanisme cu cuarț) pentru a asigura reputația companiei pe tot globul.

Map of Switzerland

Festina a continuat să lucreze cu mai multe alte mărci precum Lotus, Jaguar, Candino și Calypso, iar în acest grup de cinci (sub Grupul Festina) a început să distribuie ceasuri de mână nu numai cu aspect de înaltă calitate, dar și cu un aspect de lux.

Inima companiei (sediul central) este situată în Barcelona, Spania, dar creierul său (centrul de producție) a rămas în locul nașterii - în Elveția. Având în vedere faptul că Festina Group furnizează ceasuri de calitate și de modă aproape întregii lumi, cu aproximativ 5 milioane de piese noi într-un an, ar fi fost imposibil fără ajutorul mai multor filiale din Mexic, Chile, Franța, Germania, Polonia și Republica Cehă Republic.

Clienții de toate vârstele, cu o poziție în societate, pretențioși și cu simțul modei au posibilitatea de a alege dintre câteva colecții distincte, împodobite frumos și incredibil de impresionante de ceasuri de mână care combină un singur numitor comun – manopera magnifică de calitate până la cele mai mci detalii.

Pe cine sprijină Festina?

Brandul Festina este interesat de tot ce este frumos și tehnologic extraordinar. Pasiunea se aplică pentru toate noile design-uri care apoi vor produce ceasuri de cea mai înaltă calitate.

Din acest motiv Festina se implică activ în diferite discipline sportive, deoarece sportivii de top reprezintă potrivirea perfectă a răbdării și a rezultatelor extraordinare.

Cel mai important sport la care Festina este parterner este ciclismul. De aceea se implică activ nu numai prin echipele sale, ci și ca cronometru oficial al celor mai prestigioase curse internaționale. Până în 2015, a asigurat timpii preciși în faimosul Tour de France și în competiția mai puțin cunoscută Tourul Spaniei. Astăzi continuă această activitate în cea de-a doua cea mai veche și dificilă cursă de ciclism Giro d'Italia, precum și turneul de mare avengură al Mării Brianii.

În plus față de ciclism Festina sponsorizează maratoane (în Berlin, Hamburg, Milano etc.), echipa de baschet al Italiei, cursele de BMX din Polonia sau Campionatul Mondial din Ungaria de Navigație.

De asemenea, în România vă puteți întâlni destul de des cu marca Festina. Festina este sponsor al numeroaselor maratonuri de ciclism. Dacă vă place să mergeți la ciclism montan (și indiferent cât de mult veți merge), pe trasee lungi și bine planificate, vă veți bucura cu siguranță de atmosfera generală pozitivă cu un ceas Festina.

Peste 800 de modele de ceasuri barbatesti, pentru femei, copii și unisex, puteți vedea aici.

Căutând
Căutând
up