Transport gratuit

Transport gratuit

Bucurați-vă de transport gratuit!

Vă place să cumpărați pe internet, dar vă deranjează ideea de a cheltui mulți bani pentru transport? În acest caz avem un mesaj minunat pentru voi! Puteți cumpăra produsele preferate în eshopul nostru, și vă aducem coletul acasă gratuit. Astfel, veți plăti doar pentru ceasurile alese, parfumuri, genți sau produse cosmetice pentru păr – fără taxele enervante pentru ambalare și transport.

Deci, nu ezitați și beneficiați de transport gratuit pentru produse selectate! Și dacă alegeți ceva ce nu vă place, ne puteți “păcăli” cu ușurință... Adăugați 3 eșantioane de parfum la coșul de cumpărături și obțineți gratuit ceea ce doriți! Nu se aplică produselor aflate la promoție și la reducere. 


Noi știm la ce visează femeile...


Cunoaște Michael Kors

Michael Kors, idolul contemporan al majorității femeilor și fetelor, a devenit unul dintre cei mai preferați designeri de modă din ultimii ani. Stilul său de îmbrăcăminte respectă toate nevoile unei femei moderne – adică să arate uimitor, să se simtă minunat și să fie mulțumită de sine.

Cea mai mare cerere, este în mare parte a ceasurilor de mână, genți și portofele. Acestea sunt creeate în spiritul "maximalismului minimalist", lucru ce atrage atât de mult toată lumea. Cele mai multe accesorii de modă care provin din atelierul său au o simplă aparență obișnuită atât în materiale, cât și în culori. Ceasurile Michael Kors pentru femei sunt în mare parte din metal, galben auriu, auriu roz (în prezent foarte modern) sau argint. Arată foarte bine la mână și vă înfrumusețează la serviciu, la o petrecere sau la o cafea cu prietenii. Gențile MK le găsiți în cea mai mare parte, de culoare neagră. De ce MK este atât de popular? Pentru ca accesoriile sale de moda pot fi combinate universal cu orice ținută, și pentru că radiază un lux inconfundabil.

Chiar și bărbații se pot distinge cu una dintre comorile lui Michael Kors. Puteți găsi ceasuri de bărbații în oferta noastră, mai puține în comparație cu cele pentru femei, dar și așa nu veți putea decide care dintre ele vă plac cel mai mult.

 

Fă cunoștință cu Tommy Hilfiger

Dacă urmărești cele mai recente tendințe în modă, ai observat cu siguranță un interes crescut pentru Tommy Hilfiger, brand care a cucerit lumea de aproape 40 de ani. Acest lucru se datorează, în mare parte, stilului său fresh care ne oferă o senzație de efervescență. Printre ceasurile Tommy Hilfiger, găsim modele atemporale și tinerești pe care vrei să le porți cu fiecare ocazie. În primul rând, vei fi intrigat de unicitatea fiecărui model. Cea mai mare problemă este pe care dintre modele să le alegi, deoarece toate sunt absolut uluitoare.

Domnii pot alege dintr-o mare de ceasuri la modă, decizia făcându-se între curele de oțel sau de piele. Cantitatea de detalii pe care o au ceasurile Tommy Hilfiger pentru bărbați te va surprinde mult timp după ce ai pus ceasul pe mână pentru prima dată.

Ceasurile pentru femei Tommy Hilfiger strălucesc puternic. Combinațiile ușor mai simpliste se vor potrivi mai mult unei femei echilibrate, dacă dacă o femeie cu spirit rebel alege să poarte un model similar, va arăta cochetă. Aceste piese cu siguranță nu sunt plictisitoare sau banale.  

Brandul de modă Tommy Hilfiger nu produce doar ceasuri, ci și bijuterii și parfumuri. Vă place un produs la care nu aveți transportul gratuit? Nu vă panicați! Transportul gratuit îl puteți avea dacă adăugați în coșul de cumpărături 3 eșantioane la alegere! Nu se aplică produselor aflate la promoție și la reducere.  Cod: ESAN16 

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

Cautare
Căutând
Căutând
up