Transport gratuit

Transport gratuit

Bucurați-vă de transport gratuit!

Vă place să cumpărați pe internet, dar vă deranjează ideea de a cheltui mulți bani pentru transport? În acest caz avem un mesaj minunat pentru voi! Puteți cumpăra produsele preferate în eshopul nostru, și vă aducem coletul acasă gratuit. Astfel, veți plăti doar pentru ceasurile alese, parfumuri, genți sau produse cosmetice pentru păr – fără taxele enervante pentru ambalare și transport.

Deci, nu ezitați și beneficiați de transport gratuit pentru produse selectate! Și dacă alegeți ceva ce nu vă place, ne puteți “păcăli” cu ușurință... Adăugați 3 eșantioane de parfum la coșul de cumpărături și obțineți gratuit ceea ce doriți!


Noi știm la ce visează femeile...


Cunoaște Michael Kors

Michael Kors, idolul contemporan al majorității femeilor și fetelor, a devenit unul dintre cei mai preferați designeri de modă din ultimii ani. Stilul său de îmbrăcăminte respectă toate nevoile unei femei moderne – adică să arate uimitor, să se simtă minunat și să fie mulțumită de sine

Cea mai mare cerere, este în mare parte a ceasurilor de mână, genți și portofele. Acestea sunt creeate în spiritul "maximalismului minimalist", lucru ce atrage atât de mult toată lumea. Cele mai multe accesorii de modă care provin din atelierul său au o simplă aparență obișnuită atât în materiale, cât și în culori. Ceasurile Michael Kors pentru femei sunt în mare parte din metal, galben auriu, auriu roz (în prezent foarte modern) sau argint. Arată foarte bine la mână și vă înfrumusețează la serviciu, la o petrecere sau la o cafea cu prietenii. Gențile MK le găsiți în cea mai mare parte, de culoare neagră. De ce MK este atât de popular? Pentru ca accesoriile sale de moda pot fi combinate universal cu orice ținută, și pentru că radiază un lux inconfundabil.

Chiar și bărbații se pot distinge cu una dintre comorile lui Michael Kors. Puteți găsi ceasuri de bărbații în oferta noastră, mai puține în comparație cu cele pentru femei, dar și așa nu veți putea decide care dintre ele vă plac cel mai mult.

 

Faceți cunoștință cu Daniel Wellington

Această compania elvețiană a fost înființată abia în 2011. A fost o poveste neobișnuită. A început când fondatorul Filip Tysander sa întâlnit în călătoriile sale în jurul lumii cu o persoană excepțională. Era un gentleman britanic care purta foarte mândru și cu plăcere ceasurile cu brățări de tip NATO. Acest om remarcabil la inspirat atât de mult încât Tysander a numit la fel colecția sa de ceasuri care avea să o producă îmediat ce s-a întors din călătorie. Dar inspirația nu se sfârșește aici, nici măcar în cea mai mică măsură – a atins stiluri de ceasuri foarte minimaliste care sunt pe placul tututor.

Combinația noului cu vechiul model Daniel Wellington este total excepțională. Ceasul analogic decent, cu un cadran rotund, oferă posibilitatea de a schimba curelele în funcție de starea de spirit, ;i va mulțumi cu siguranță to'i iubitorii de modă. Ei își vor completa în mod perfect ținutele pentru orice ocazie. Compania a avut mare succes, în special datorită utilizării rețelelor sociale precum Instagram. În 2017, a fost declarată compania care a crescut și s-a dezvoltat cel mai rapid în Europa.

Fanii ceasurilor lui Daniel Wellington apreciază în primul rând stilul lor atemporal.


Vă place un produs la care nu aveți transportul gratuit? Nu vă panicați! Transportul gratuit îl puteți avea dacă adăugați în coșul de cumpărături 3 eșantioane la alegere! Cod: ESAN16 

Cautare
Căutând
Căutând
up