Transport gratuit

Bucurați-vă de transport gratuit!

Vă place să cumpărați pe internet, dar vă deranjează ideea de a cheltui mulți bani pentru transport? În acest caz avem un mesaj minunat pentru voi! Puteți cumpăra produsele preferate în eshopul nostru, și vă aducem coletul acasă gratuit. Astfel, veți plăti doar pentru ceasurile alese, parfumuri, genți sau produse cosmetice pentru păr – fără taxele enervante pentru ambalare și transport.

Deci, nu ezitați și beneficiați de transport gratuit pentru produse selectate! Și dacă alegeți ceva ce nu vă place, ne puteți “păcăli” cu ușurință... Adăugați 3 eșantioane de parfum la coșul de cumpărături și obțineți gratuit ceea ce doriți!


Noi știm la ce visează femeile...

Cunoaște Michael Kors

Michael Kors, idolul contemporan al majorității femeilor și fetelor, a devenit unul dintre cei mai preferați designeri de modă din ultimii ani. Stilul său de îmbrăcăminte respectă toate nevoile unei femei moderne – adică să arate uimitor, să se simtă minunat și să fie mulțumită de sine

Cea mai mare cerere, este în mare parte a ceasurilor de mână, genți și portofele. Acestea sunt creeate în spiritul "maximalismului minimalist", lucru ce atrage atât de mult toată lumea. Cele mai multe accesorii de modă care provin din atelierul său au o simplă aparență obișnuită atât în materiale, cât și în culori. Ceasurile Michael Kors pentru femei sunt în mare parte din metal, galben auriu, auriu roz (în prezent foarte modern) sau argint. Arată foarte bine la mână și vă înfrumusețează la serviciu, la o petrecere sau la o cafea cu prietenii. Gențile MK le găsiți în cea mai mare parte, de culoare neagră. De ce MK este atât de popular? Pentru ca accesoriile sale de moda pot fi combinate universal cu orice ținută, și pentru că radiază un lux inconfundabil.

Chiar și bărbații se pot distinge cu una dintre comorile lui Michael Kors. Puteți găsi ceasuri de bărbații în oferta noastră, mai puține în comparație cu cele pentru femei, dar și așa nu veți putea decide care dintre ele vă plac cel mai mult.

 

Fă cunoștință cu Festina

Compania elvețiană de ceasuri Festina îmbogățește piața de exact 115 ani cu ceasuri de cea mai bună calitate. Ne place faptul că nu a început niciodată să "infiltreze" în alte industrii de modă pentru o lungă perioadă de timp, și a rămas fidelă ceea ce face cel mai bineceasuri pentru bărbați, femei și copii, și din care vinde aproximativ 5 milioane de bucăți pe an în lume.

Ceasurile fashion Festina sunt cel mai mare reprezentant al magazinului nostru. Chiar dacă cuvântul "la modă" înseamnă pentru cineva că este doar pentru decorare, puteți fi siguri că acestea sunt nu numai de o frumusețe rară exterioară, dar și de o înaltă calitate interioară. Cele mai multe dintre ele se caracterizează printr-un mecanism cuarț de calitate, o rezistență sporită la apă (până la 100M), o brățară din oțel sau o curea din piele sofisticată și o serie de caracteristici unice (cronograf sau tahimetru).

Același lucru este valabil și pentru ceasurile clasice Festina, pur și simplu nu găsiți multe pietre strălucitoare pe care le iubesc cele mai multe femei. 

Persoanele active fizic vor fi interesate de ceasurile tip sport Festina. Aceștia vor găsi ceasuri de bărbați cu aspect foarte masculin, robustețea și rezistența superioară la apă (până la 200M), le permite să fie folosite în siguranță până la limitele lor.

Adaugă în coșul de cumpărături minim 3 eșantioane de parfum și primiți din partea nostră transportul gratuit!