Antifraudă

Societatea BRASTY GROUP s.r.o operează un singur site: https://www.brasty.ro

Vă aducem la cunoștință ca un anumit website folosește denumirea magazinului nostru online Brasty.ro pentru a frauda clineții/utilizatorii.
Precizam ca Brasty este o marcă inregistrată în Uniunea Europeana conform certificatului eliberat de EUIPO, www.euipo.europa.eu

BRASTY GROUP s.r.o  operează în România prin site-ul www.brasty.ro care a sesizat această situație către autorități.

Vă sugerăm să verificati cu mare atentie de pe ce website comandati produse, dacă acesta are informații de contact conform legii, de asemenea este important să verificați cu atentie Termenii și Condițiile magazinului unde ar trebuii să fie specificat numele firmei care operează site-ul respectiv.

Site-ul care fraudează clienți utilizând denumirea Brasty.ro este:

Brastyy.ro

Acest site se folosește fraudulos de marca înregistrată și numele Brasty în corespondența electronică cu clientii, și anume prin email.
Astfel, după plasarea comenzii clientul primește email cu o confirmare a comenzii unde se regăsește numele de Brasty la expeditor, astfel clienții sunt induși în eroare și păcăliți deoarece Brasty.ro folosește numele complet în corespondență, și anume www.brasty.ro.
În momentul în care clientul se abonează la newsletter și își creează cont pe acest site, brastyy.ro, primește confirmare cu numele Brasty, ceea ce este gresit.

Clienții/Utilizatorii plasează comenzi fiind atrași de prețurile mici care nu pot fi reale și apoi în cazul în care doresc să sesizeze sau sa returneze produsele, nu au posibilitate pentru că la rubrica de contact a site-ului exista o adresa de email la care nu răspunde nimeni, de asemenea nu exista un numar de telefon afisat. Astfel clienții caută prin toate mijloacele și aplicațiile de căutare online, și găsesc magazinul brasty.ro care nu are nici o legatura cu acest site.
Produsele care se expediază clienților nu corespund absolut cu cele afișate pe site și comandate, așadar clientii rămân de obicei păgubiți.

Acest magazin/site NU aparține firmei BRASTY GROUP s.r.o
Singurul website operat de BRASTY GROUP s.r.o este www.brasty.ro !
Deci, fiți mereu PRUDENȚI și PRECAUȚI !

De asemenea, vă recomandăm să raportați sau să înregistrați o sesizare către https://cert.ro/contact (Centru Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică), urmând ca CERT să direcționeze plângerea dumneavoastră către instituțiile în a căror competență intră anchetarea acestor magazine și către Poliția Română.
http://www.antifrauda.ro/

Luăm toate măsurile legale necesare împotriva acestor practici frauduloase pentru siguranța dvs. și protejarea mărcii noastre înregistrate.

Dacă aveți îndoieli sau doriți să raportați comportament suspect, vă rugăm să luați legătura cu noi.
Departamentul de conducere vă stă la dispoziție prin email la:
info@brasty.ro sau brasty.office@gmail.com

Vă mulțumim că sunteți prudenți!
Cu stimă,
Echipa BRASTY.RO