Metode de plata

În numerar, la livrare 

În numerar, la livrare - metodă de plată preferată de către majoritatea cumpărătorilor noștri. Plata se va face către agentul de curierat în momentul când vă este livrat coletul.

Transfer bancar

Transfer bancar - după primirea comenzii veți primi numărul de cont și detaliile necesare printr-un e-mail pentru a putea efectua plata în avans în contul nostru deschis la Banca Comercială Română. Este important sa specificați numărul comenzii pentru a atribui corect plata pentru comanda dumneavoastră. La livrarea produsului veți primi și chitanța aferentă. Acest tip de tranzacție poate întârzia livrarea comenzii cu cel puțin 3 zile lucrătoare.

Plata cu cardul online

Dupa ce ati completat formularul cu informatiile pentru livrare, apasati pe finalizati comanda. Apoi veti fi directionati imediat pe o pagina noua unde trebuie sa dati clic pe "Achitati comanda", urmand sa se deschida pagina cu platforma de plata 3D Secure GP webpay, plata prin card securizata, unde trebuie sa introduceti datele necesare platii. Procesatorul de plăți online este GP Webpay.  http://www.gpwebpay.cz/en