Politica de confidentialitate

 

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Brasty Group s.r.o. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.


Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului - Brasty Group sro.- acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul Brasty Group sro - sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.brasty.ro.  Brasty Group s.r.o nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Toate datele personale pe care ni le comunicați, nu vor fi comunicate catre terțe persoane fară acordul dvs. prealabil și vor fi prelucrate în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal.

 

DREPTURILE UTILIZATORILOR

Beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate și dreptul de portabilitate a datelor.

Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. 

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa departamentului suport clienți prin e-mail la adresa info@brasty.ro, sau la telefon 0368 22 80 35.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. 
Puteți solicita oricând modificarea, actualizarea sau ștergerea din baza de date. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de protecție a datelor personale.

Prin lansarea comenzii cumpărătorul este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Terții care au acces la aceste date sunt de obicei companiile de livrare, procesatorii de plăți, serviciile de e-mail marketing. Companiile terțe sunt: Zasilkovna.cz; Urgentcargus.ro; DPD.ro, GPwebpay.cz, BCR, Dante International srl, Comparison Shopping Kft.

Datele furnizate sunt prelucrate în scopul executării contractului ( de obicei efectuarea comenzii și livrarea, dar și marketing) și vor fi transferate în Cehia, către firma Brasty Group s.r.o, fiind stocate în baza de date a firmei. 
 


Firma Brasty Group nu colectează date de trafic - nu salvează adrese IP. 
Folosește first party cookies de la utilizatorii săi, și third party cookies de la de la Doubleclick, Facebook, Google, Smartlook, Smartsupp.
Brasty Group colectează informații și le prelucrează în date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-urilor. 
Un cookie este un fisier pe care serverele noastre îl trimit computerului dumneavoastră și pe care computerul dumneavoastra îl trimite înapoi de fiecare dată când accesați o pagină pe site-ul nostru.
Cookie-urile sunt folosite în urmatoarele scopuri:

• Pentru a îmbunătăți securitatea accesului

• Pentru a îmbunătăți uzabilitatea și a vă furniza un serviciu cât mai bun.

Majoritatea browserelor de internet accepta automat cookie-urile.

În diferite secțiuni din site se găsesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj prin email. 
Adresa dumneavoastră de email este folosită pentru a vă trimite un răspuns și mesajul dumneavoastră este reținut pentru referințe viitoare în cazul țn care decideți să ne contactați din nou.