REVISTA ONLINE

De ce sunt atât de populare ceasurile digitale?

Ana Moldovan | 7. 5. 2020

Ceasurile digitale sunt un accesoriu vestimentar popular la fel ca și ceasurile clasice, atât pentru bărbați cât și pentru femei. De regulă, ceasurile digitale sunt un indicator al timpului mai clar, oferind funcții mult mai multe decât un ceas clasic.

Citește articolul întreg

Vă veți îndrăgosti de parfumurile Chanel

Török Zoltán | 22. 4. 2020

Nu este de mirare că Gabrielle Bonheur Chanel este considerată regina modei. Fondatoarea acestui brand a reușit să încânte întreaga lume nu numai cu hainele sale, ci și cu parfumurile.

Citește articolul întreg

10 sfaturi despre cum să te bucuri de Paște chiar și în timpul carantinei

Ana Moldovan | 14. 4. 2020

Ești trist că acest Paște va fi în spiritul unei pandemii coronavirus? Poate că acum este momentul potrivit pentru a face o pauză de la știrile stresante și după mult timp să ne regăsim în altceva. Iată 10 sfaturi despre cum să te bucuri de Paște în acest an și să uiți de toate lucrurile neplăcute pe care această perioadă le oferă.

Citește articolul întreg

Parfumurile primăverii 2020

Roxana Voicu | 8. 4. 2020

Odată cu primele zile însorite și călduroase, se trezește în noi un nou val de energie pozitivă și forță de viață. Sezonului de primăvară aparțin parfumurile ușoare, proaspete și fine, care ne vor încuraja și vor oferi o senzație de prospețime. În parfumuri putem simți florile, citricele, menta, ceaiul verde sau fructele suculente.

Citește articolul întreg

Tradiții de Paște

Ana Moldovan | 3. 4. 2020

Cum au sărbătorit strămoșii noștri Paștele? Ce obiceiuri și tradiții ar trebui să menținem de Paște? Puteți afla în acest articol din revista noastră Brasty.

Citește articolul întreg

Cum să folosești carantina în avantajul tău

Roxana Voicu | 25. 3. 2020

De câte ori ți-ai spus aceste cuvinte în ultima vreme, „Când o să am mai mult timp.„ „Când o să ajung acasă mai devreme.„ „Când nu trebuie să merg la serviciu”. În prima zi a carantinei recomandate datorită extinderii covid-19, toate aceste răspunsuri s-au anulat. De acum înainte, doar tu ești stăpânul timpului tău și nimeni nu a spus că carantina este o lipsă de acțiune! Dimpotrivă!

Citește articolul întreg

Ce flori să dăruim în funcție de zodie?

Roxana Voicu | 25. 3. 2020

Florile sunt considerate cadoul ideal pentru orice femeie. Sunt potrivite pentru orice ocazie și, în unele cazuri sunt esențiale, mai ales când vine vorba de sărbătorirea unui eveniment important, cum ar fi absolvirea. În general, femeile preferă un anumit tip de flori. Dacă doriți să fiți pe plac și să nu dezamăgiți, atunci vă poate fi de folos să alegeți compoziția buchetului în funcție de semnul zodiacal deoarece acesta va cuceri prin parfumul sau culoarea preferată. Deci, care sunt florile preferate în funcție de zodie?

Citește articolul întreg

8 sfaturi despre cum să cucerești un bărbat

Ana Moldovan | 22. 3. 2020

Fiecare dintre noi tânjește după relația perfectă. Iubirea este una dintre nevoile umane de bază - imediat după cele fiziologice (a respira, a bea și a mânca, a dormi, a ne reproduce…) și cele de „stablitate” (în sănătate, în muncă, în relațiile de familie ...). Dar cum să o obții? De ce să nu confunzi iubirea cu îndrăgostirea sau cu simpla atracție fizică? Și cum să crești probabilitatea ca alesul tău să se îndrăgostească de tine?

Citește articolul întreg

Cum să fii atractivă pentru bărbați?

Roxana Voicu | 21. 3. 2020

Vrei ca un bărbat să te observe? Vrei să fii irezistibilă și fermecătoare? În acest caz, trebuie să urmezi mai multe reguli. Frumusețea nu este totul și, de multe ori, nu este suficientă pentru a obține un bărbat de vis. Ai nevoie de ceva în plus.

Citește articolul întreg

Cunoașteți produsele cosmetice Bioderma?

Tóth Katalin | 18. 3. 2020

Îngrijirea pielii este una dintre cele mai importante activități zilnice în orice moment al anului. Efectele vremii (vânt, îngheț, razele soarelui), precum și mediul urban nesănătos afectează și usucă pielea. Prin urmare, aceasta trebuie tratată în mod regulat cu produse adecvate pentru a evita stricarea aspectului și a calității pielii, fapte ce pot duce și la dermatită.

Citește articolul întreg

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

Cautare
Căutând
Căutând
up