REVISTA ONLINE

Cum să ai grijă de părul tău vara

Cum să ai grijă de părul tău vara

Vara a sosit, ceea ce este o veste minunată pentru toți iubitorii de soare, zile calde și lungi. Dar înseamnă, de asemenea, că trebuie să vă pregătiți pentru zilele de vară - în special părul. Lunile fierbinți sunt uscate, dar în același timp sunt caracterizate de umiditate ridicată. În plus, razele ultraviolete, umiditatea crescuta, substanțele chimice din apa bazinelor de înot și salinitatea apei de mare contribuie semnificativ la degradarea parului.

TOP parfumuri în funcție de zodie

TOP parfumuri în funcție de zodie

Ezitați în alegerea parfumului? Încercați să alegeți cel mai aromat parfum în funcție de data de naștere! Nu veți regreta. Parfumurile de TOP în funcție de semnele horoscopului pot fi o inspirație interesantă pentru a vă asorta în conformitate cu caracterul și temperamentul dvs. Descoperiți astăzi cel mai potrivit zodiei dvs.!

informace

OFERTE SPECIALE, REDUCERI ȘI NOUTĂȚI PE E-MAIL

Fii pe fază și urmărește reducerile curente.

info
Cele mai seducătoare parfumuri orientale

Cele mai seducătoare parfumuri orientale

Parfumurile orientale, sunt cunoscute din cele mai îndepărtate perioade istorice, sunt foarte senzuale, intense și misterioase. Aceste parfumuri, care formează unul dintre cele mai des întâlnite parfumuri, ne îndeamnă din primele picături să călătorim în ținuturile misteriosului Orient cu poveștile și legendele lor pline de secrete. Parfumurile opulente, delicate, picante și dulci cu tonuri orientale creează o atmosferă aproape mistică, așa că este perfect de înțeles că este una dintre cele mai populare alegeri a parfumului. Care este istoria parfumurilor orientale? Care sunt ingredientele principale, unde se poartă și cum să alegem?

Summer sale
Îngrijirea tenului iritat și sensibil

Îngrijirea tenului iritat și sensibil

Termenul de piele sensibilă poate fi găsit adesea nu numai pe ambalajul produselor cosmetice, ci și în conversațiile de zi cu zi. Mulți dintre noi avem tenul sensibil - indiferent dacă este vorba de diferite reacții alergice, roșeață, zone uscate și altele. Acestea pot aduce mult disconfort. Cum să îngrijiți tenul sensibil? Ce este potrivit pentru tenul sensibil și ce afectează?

Cum sa alegeți un ceas sport

Cum sa alegeți un ceas sport

Deși tendințele arată clar că ceasurile smart sunt în vogă, există încă motive pentru a evita ceasurile inteligente și pentru a alege unul clasic. Dacă sunteți în căutarea unei piese care să dureze ceva timp, să arate bine și pur și simplu să nu se demodeze, să puteți asorta și cu o cămașă și o jachetă, să fie durabilă și fiabilă, atunci ceasurile sport vor fi alegerea potrivită pentru dvs.

Seruri de păr miraculoase și tratamente pe care trebuie să le încercați

Seruri de păr miraculoase și tratamente pe care trebuie să le încercați

Dacă aveți grijă de podoaba capilară, cu siguranță aveți acasă o mulțime de produse pentru susținerea frumuseții părului. Folosiți șampon și balsam de calitate, o dată pe săptămână folosiți masca de păr și îl protejați de căldură și soare cu spray-uri speciale ... Dar există și alte produse pe care părul dvs le va aprecia mai mult, și anume seruri și tratamente pentru păr. De ce sunt speciale și care sunt acestea?

 

7 motive pentru a cumpăra un parfum de niche

7 motive pentru a cumpăra un parfum de niche

Folosim parfum nu numai pentru plăcerea noastră, ci și pentru a ne diferenția de ceilalți și pentru a ieși în evidență. Putem alege un anumit flacon din multe motive - pentru marca, miros, popularitatea sa ... Veți găsi pe piață un număr inepuizabil de parfumuri, de la cele comerciale și cunoscute la parfumurile unice și mai puțin obișnuite, care sunt adesea numite parfumuri de niche. Un grup este destinat tuturor, iar celălalt pentru persoanele care doresc ceva special. Cum să faceți diferența și ce se ascunde sub misteriosul nume de parfum de nișă?

 
TOP 10 ceasuri din filme de la Hollywood

TOP 10 ceasuri din filme de la Hollywood

Unele personaje de film sunt pur și simplu nemuritoare. Cu siguranță fiecare dintre voi aveți personajul preferat. Fie că este vorba de James Bond, Indiana Jones, Vinnetou sau de frumoasa Arwen, simțim afecțiune pentru ei de fiecare dată când vizionăm un film.

Cum se aplică make-up-ul

Cum se aplică make-up-ul

Fondul de ten potrivit poate încânta cu adevărat. Când alegeți un produs adecvat și îl aplicați bine, acesta va echilibra frumos tonul tenului, iar fața dvs. va arăta din revistă. Unul dintre cei mai importanți pași este aplicarea corectă. Dacă nu reușiți, în loc de machiaj perfect veți arăta ca un clovn și cu siguranță nu vă doriți acest lucru. Cea mai mare greșeală pe care o puteți face este să aplici fond de ten uniform pe toată fața. Cu acest pas, veți obține doar un efect de mască care pare extra-nenatural. Deci, cum aplicați make-up-ul corect? Există mai multe modalități și vă vom spune astăzi cum să o faceți.

De ce să alegeți un ceas clasic

De ce să alegeți un ceas clasic

Ceasurile clasice cu afișaj analog și cureaua din piele sunt un accesoriu cu care nu veți greși niciodată. Dar atenție, cu siguranță nu sunt plictisitoare și potrivite doar pentru personalități conservatoare fără indiciu de distracție și spontaneitate. Aspectul lor frumos și tradițional reflectă vremurile bune și vor ieși în evidență pe încheietura mâinii, cu nobilimea reală. De ce să alegi acest stil?

 
Căutând
Căutând
up