REVISTA ONLINE

8 sfaturi despre cum să cucerești un bărbat

Ana Moldovan | 22. 3. 2020

Fiecare dintre noi tânjește după relația perfectă. Iubirea este una dintre nevoile umane de bază - imediat după cele fiziologice (a respira, a bea și a mânca, a dormi, a ne reproduce…) și cele de „stablitate” (în sănătate, în muncă, în relațiile de familie ...). Dar cum să o obții? De ce să nu confunzi iubirea cu îndrăgostirea sau cu simpla atracție fizică? Și cum să crești probabilitatea ca alesul tău să se îndrăgostească de tine?

Citește articolul întreg

Cum să fii atractivă pentru bărbați?

Roxana Voicu | 21. 3. 2020

Vrei ca un bărbat să te observe? Vrei să fii irezistibilă și fermecătoare? În acest caz, trebuie să urmezi mai multe reguli. Frumusețea nu este totul și, de multe ori, nu este suficientă pentru a obține un bărbat de vis. Ai nevoie de ceva în plus.

Citește articolul întreg

Cunoașteți produsele cosmetice Bioderma?

Tóth Katalin | 18. 3. 2020

Îngrijirea pielii este una dintre cele mai importante activități zilnice în orice moment al anului. Efectele vremii (vânt, îngheț, razele soarelui), precum și mediul urban nesănătos afectează și usucă pielea. Prin urmare, aceasta trebuie tratată în mod regulat cu produse adecvate pentru a evita stricarea aspectului și a calității pielii, fapte ce pot duce și la dermatită.

Citește articolul întreg

Cum să începi să faci sport?

Ana Moldovan | 12. 3. 2020

Sportul este un mijloc natural de îmbunătățire a constituției corpului uman și, pe lângă un stil de viață sănătos și bunăstare mentală, este un mod principal de a asigura o viață lungă și sănătoasă. Fiecare dintre noi am jucat un sport pe parcursul vieții (indiferent dacă vorbim de orele de educație fizică de la școala sau nu) și știm cât de importantă este mișcarea, nu numai în adolescență, ci și în menținerea ulterioară a unei condiții fizice bune și cât de tare ajută la prevenirea bolilor rezultate din alimentație săracă în nutrienți și dintr-un stil de viață sedentar. 

Citește articolul întreg

Ce cadou să îi cumperi de ziua lui de naștere?

Roxana Voicu | 10. 3. 2020

Alegerea unui cadou potrivit pentru ziua de naștere a unui bărbat poate fi o sarcină destul de grea, mai ales dacă are gusturi specifice. În timp ce cadourile de ziua de naștere a unei femei pot fi rezolvate într-o serie de moduri tradiționale, de la flori, ciocolată până la bijuterii sau haine, alegerile pentru bărbați par a fi puțin mai sărace și de multe ne întrebăm ce i-ar face plăcere să primească sau ce folosește cu adevărat.

Citește articolul întreg

Parfumurile Chloé - eleganță și delicatețe

Tóth Katalin | 4. 3. 2020

Parfumurile sunt o parte integrantă a garderobei fiecărei femei. Unul este folosit pentru purtare zilnică, altul este potrivit pentru evenimente mai oficiale sau de seară. Alegerea parfumului este absolut esențială pentru a completa ținuta și pentru a exprima personalitatea femeii.

Citește articolul întreg

Cum să seduci o femeie?

Roxana Voicu | 26. 2. 2020

Pentru unii poate fi o performanță aproape supraumană, pentru alții, este  ca o plimbare prin grădina de trandafiri, deoarece știu ce să facă. Vrei să devii irezistibil pentru femei? Nu trebuie decât să cunoști trucurile potrivite și gândirea feminină.

Citește articolul întreg

Cum să faci o detoxifiere perfectă de primăvară?

Ana Moldovan | 20. 2. 2020

Trăim în timpuri agitate și pline de stres. Prin urmare, avem nevoie și de un corp funcțional pentru a le putea face față fără probleme. Sănătatea și funcționarea corectă a organismului pot fi susținute prin detoxifiere regulată. Aceasta ajută la curățarea organismului de substanțe nocive ce s-au acumulat în interior. Redă organismului suficientă energie și îl ajută să depășească oboseala. Detoxifierea se face, de obicei, în lunile de primăvară din mai multe motive.

Citește articolul întreg

Cum să treci peste o despărțire?

Roxana Voicu | 18. 2. 2020

Știm cu toții. La început, a fost o dragoste grozavă, mai târziu a început să scadă, se petrece din ce în ce mai puțin împreună până când vine, inevitabil, despărțirea. Nu contează dacă acest lucru s-a întâmplat din cauza priorităților diferite în viață, a infidelității, a timpului scurt petrecut împreună sau pentru că relația devenise un stereotip și nu mai exista puterea să se lucreze la ea. Nu contează dacă separarea de jumătatea iubită s-a petrecut la inițiativă noastră sau a celuilat. Oricum ar fi, trecerea peste eveniment tinde să fie dificilă. Uneori se întâmplă într-o săptămână, alteori într-o lună, alteori ne jelim și ne gândim cum era luni după despărțire. De aceea, îți oferim sfaturile noastre garantate cu privire la modul în care poți face față despărțirii cât mai repede.

Citește articolul întreg

Cadouri last-minute de Ziua Îndrăgostiților

Tóth Katalin | 11. 2. 2020

Ziua Îndrăgostiților se apropie. Atât de mulți oameni au acum oportunitatea de a-și arăta dragostea sau afecțiunea față de cine simt asta. Acest lucru presupune, desigur, și un cadou cu care să îi facă fericiți. Dacă ați lăsat grija cadoului pe ultimul moment, iată câteva sfaturi pe care le puteți găsi utile. Cu siguranță veți alege dintre ele.

Citește articolul întreg

NOI LUCRĂM CA DE OBICEI! TOATE COMENZILE SUNT PRELUCRATE ȘI LIVRATE LA TIMP. ÎMPREUNĂ VOM REUȘI - MAI MULTE INFORMAȚII AICI

NOI LUCRĂM CA DE OBICEI!  – MAI MULTE AICI

Cautare
Căutând
Căutând
up