REVISTA ONLINE


9 parfumuri pentru bărbați, care vor seduce fiecare femeie

Ana Moldovan | 12. 8. 2020

 

În prezent, utilizarea parfumurilor nu mai este o problemă exclusiv feminină. Au trecut vremurile în care un prototip de bărbat adevărat era un sportiv cu un miros specific. Într-un efort de a impresiona sexul opus, bărbații din zilele noastre nu trebuie doar să aibă grijă de aspectul lor, ci și să se asigure că nu devin respingători pentru partenerul dorit din cauza mirosului neplăcut, pe care niciunul dintre noi nu îl putem evita după activitățile de toată ziua.

Citește articolul întreg

Cum să alegeți parfumul potrivit pentru femei?

Roxana Voicu | 16. 7. 2020


Va veți îndrăgosti de parfum de la primul miros, sau pur și simplu nu este cel potrivit și trebuie să mai căutați. În plus, este important să aflați cum se dezvoltă parfumul pe pielea dumneavoastră. Se știe că același parfum miroase diferit pentru fiecare dintre noi. Deci, cum alegeți un parfum pentru femei doar pentru dvs?


Citește articolul întreg

Ceasul de dama Tommy Hilfiger vă va surprinde cu un design rafinat

Papp Anita | 1. 7. 2020

Ceasul este un accesoriu de modă impresionant. Pentru doamne, este de obicei un element indispensabil care sporește farmecul personalității și completează stilul. Ceasul cu un aspect sofisticat cucerește prin designul său general și atemporal. Modele unice pentru domnișoare și doamne care vor ceva mai mult.

Citește articolul întreg

Cele mai bune parfumuri pentru femei, cărora bărbații nu le poate rezista

Papp Anita | 26. 6. 2020

Alegerea parfumului potrivit este una dintre completările foarte importante pentru o ținută de damă. Fiecare femeie alege parfumurile care sunt în concordanță cu gustul ei și care, de asemenea, crede că vor avea efectul corect asupra unui anumit mediu. Din acest motiv, femeile dețin, de obicei, mai multe parfumuri, pe care le folosesc în diferite ocazii. Pentru fiecare moment al zilei este potrivit un alt tip de parfum. Tipurile cu tonuri proaspete ar trebui alese pentru utilizarea cazuală, parfumurile mai grele și mai puternice sunt potrivite în special pentru ocazii speciale și evenimente importante de seară.

Citește articolul întreg

Cum să regenerăm părul într-un mod natural?

Roxana Voicu | 9. 6. 2020

Părul este o podoabă capilară a oricărei femei, dar de multe ori nu îl tratăm așa cum ar trebui. Îl colorăm, îl coafăm și îl pieptănăm în diverse coafuri (chiar și monstruoase), care necesită doze considerabile de fixativ pentru a-și păstra forma și a-l menține pe o durată lungă de timp. În acest articol, veți găsi câteva sfaturi excelente despre regenerarea naturală a părului.

Citește articolul întreg

De ce sunt atât de populare ceasurile digitale?

Ana Moldovan | 7. 5. 2020

Ceasurile digitale sunt un accesoriu vestimentar popular la fel ca și ceasurile clasice, atât pentru bărbați cât și pentru femei. De regulă, ceasurile digitale sunt un indicator al timpului mai clar, oferind funcții mult mai multe decât un ceas clasic.

Citește articolul întreg

Vă veți îndrăgosti de parfumurile Chanel

Török Zoltán | 22. 4. 2020

Nu este de mirare că Gabrielle Bonheur Chanel este considerată regina modei. Fondatoarea acestui brand a reușit să încânte întreaga lume nu numai cu hainele sale, ci și cu parfumurile.

Citește articolul întreg

10 sfaturi despre cum să te bucuri de Paște chiar și în timpul carantinei

Ana Moldovan | 14. 4. 2020

Ești trist că acest Paște va fi în spiritul unei pandemii coronavirus? Poate că acum este momentul potrivit pentru a face o pauză de la știrile stresante și după mult timp să ne regăsim în altceva. Iată 10 sfaturi despre cum să te bucuri de Paște în acest an și să uiți de toate lucrurile neplăcute pe care această perioadă le oferă.

Citește articolul întreg

Parfumurile primăverii 2020

Roxana Voicu | 8. 4. 2020

Odată cu primele zile însorite și călduroase, se trezește în noi un nou val de energie pozitivă și forță de viață. Sezonului de primăvară aparțin parfumurile ușoare, proaspete și fine, care ne vor încuraja și vor oferi o senzație de prospețime. În parfumuri putem simți florile, citricele, menta, ceaiul verde sau fructele suculente.

Citește articolul întreg

În plus acum: Transport gratuit la peste 4110 de produse! mai mult

În plus acum: Transport gratuit la peste 4110 de produse! mai mult

Căutând
Căutând
up