REVISTA ONLINE

Stop punctelor negre

Stop punctelor negre

Punctele negre aparțin unui grup de probleme al tenului care deranjează pe mulți dintre noi. Deși nu sunt la fel de vizibile ca acneea sau coșurile, tenul cu siguranță nu arată frumos. Este posibil să scăpați de ele? Cum să preveniți punctele negre și cum să scăpați de ele fără a provoca inflamații? Haideți cu noi în lupta împotriva punctelor negre, vă vom spune cele mai bune trucuri, datorită cărora tenul dvs va fi din nou moale și fără pete.

 
Cum să îngrijiți tenul, astfel încât să fie întotdeauna frumos și tânăr

Cum să îngrijiți tenul, astfel încât să fie întotdeauna frumos și tânăr

Îngrijirea completă și regulată a tenului anti-îmbătrânire este o investiție care va da cu siguranță roade. Tocmai tenul ne poate dezvălui nu numai vârsta, ci și stilul de viață nesănătos sau îngrijirea insuficientă. Puteți avea și dvs tenul frumos, neted, hidratant și cu aspect tânăr dacă veți aveți grijă. Cum? Prin utilizarea produselor potrivite pentru ten, somn suficient și alți pași pe care îi vom spune în acest articol. Puteți chiar să evitați parțial semnele de îmbătrânire, cum ar fi ridurile inestetice

informace

OFERTE SPECIALE, REDUCERI ȘI NOUTĂȚI PE E-MAIL

Fii pe fază și urmărește reducerile curente.

info
Ceasuri la modă, clasice și sport. Știm diferența!

Ceasuri la modă, clasice și sport. Știm diferența!

Ceasurile de mână sunt în mod clar unul dintre cele mai populare accesorii de modă. Desigur, mulți dintre noi continuă să folosească ceasul ca un instrument pentru indicarea orei și datei, dar este adevărat că în ultimul timp a devenit în principal un accesoriu. Dacă vă plac ceasurile, vă puteți întreba care sunt diferențele între ele. Puteți întâlni adesea denumiri precum ceasuri clasice, la modă, sportive ... prin ce se diferențiază? Vă vom spune astăzi.

TOP 10 parfumuri fructate

TOP 10 parfumuri fructate

Lumea parfumurilor prezintă posibilități și variații nesfârșite de arome, cu care putem diversifica momentele cotidiene și prețioase. Este ușor de căzut în capcana aromelor minunate, așa că nu este de mirare că parfumurile au însoțit rasa umană de mii de ani. Astăzi ne vom vorbi de un grup oarecum uitat, care, totuși, are multe de oferit. Haideți împreună să explorăm parfumurile fructate.

Printre cele mai populare parfumuri sunt cele cu arome florale, lemnoase sau orientale. Dar ce zici de găsirea unui cocktail din fructele dvs preferate în sticlă? În spatele simplității parfumurilor fructate se află compoziții complicate care conferă parfumului o prospețime și o dulceață irezistibilă.

 
Ce face ca bijuteriile Calvin Klein să fie speciale?

Ce face ca bijuteriile Calvin Klein să fie speciale?

Bijuteriile originale și de calitate pot spori carisma personalității și pot completa perfect outfit-ul. Chiar și rochiile negre obișnuite se pot transforma într-un model uluitor dacă alegeți o pereche de cercei sau un colier potrivit pentru ele. Printre acestea fac parte și piesele minunate din atelierul lui Calvin Klein, care de ceva timp se dedică nu doar modelelor textile și parfumurilor. Știți în ce constă magia lor?

10+1 sfaturi, despre disciplinarea părul rebel și electrizat

10+1 sfaturi, despre disciplinarea părul rebel și electrizat

Uneori nu este ușor cu părul. Tânjim cu toții după bucle frumoase și sănătoase, care să fie mătăsoase la atingere și să strălucească frumos. Din păcate, majoritatea dintre noi ne luptăm cu părul nostru. Podoaba capilară poate fi foarte inflexibilă, nu numai vara, ci mai ales iarna, când este ascunsă sub căciulă iar rezultatul este finalizată de vreme nefavorabilă în combinație cu aerul cald din încăperi. Totuși, aceste influențe nefericite pot fi combătute și vă vom spune acum care sunt armele ce vor da rezultate.

TOP parfumuri pentru primăvara 2021

TOP parfumuri pentru primăvara 2021

Iarna este uneori infernal de lungă. La sfârșitul lunii februarie începutul lunii martie, majoritatea dintre noi abia așteaptă primăvara. Și astfel, pe măsură ce zilele încep să se prelungească și soarele capătă putere, starea noastră de spirit se îmbunătățește rapid. Mai ales noi, femeile, așteptăm deja cu nerăbdare să punem paltoanele și eșarfele în dulap. Acestea sunt înlocuite de pantofi, balerini și fuste evazate. Primăvara, ca anotimpul dragostei, speranței și așteptărilor, este momentul minunat pentru a utiliza un nou parfum în viața dvs, care vă va oferi energie și dorința de a vă bucura din plin de toate.

 
Cum să alegeți nuanța potrivită a rujului

Cum să alegeți nuanța potrivită a rujului

Imaginați-vă rătăcind prin magazine și uitându-vă la diferite nuanțe și tipuri de rujuri. Așadar, ați dori să găsiți în cele din urmă unul care să vi se potrivească perfect. Indiferent dacă este o nuanță mai intensă, cu care veți ieși în evidență, sau mai delicată, care vă va sublinia perfect frumusețea feminină. Dar producătorii oferă atât de multe nuanțe, consistențe și compoziții încât cumpărarea unui rujului devine dintr-o distracție veselă într-o misiune solicitantă.

6 pași pentru un ten perfect

6 pași pentru un ten perfect

Din cele mai vechi timpuri tenul fin, delicat, sănătos facea parte dintre atributele principale ale eleganții feminine. Și după mii de ani, acest lucru nu s-a schimbat. Deja în Egiptul antic, femeile își protejau tenul cu diverse uleiuri esențiale pentru a preveni ridurile.

În antichitate, nu ezitau să folosească pudră care conține plumb și oferea doamnelor un ten frumos de alabastru, cu aceasta se mândrea însăși Afrodita, zeița iubirii. Ce să spunem, că acest produs a fost extrem de toxic.

Ghid pentru alegerea parfumului potrivit

Ghid pentru alegerea parfumului potrivit

Parfumurile senzuale înconjoară ființele umane de mii de ani. Chiar și frumoasa Cleopatra și-a folosit magia pentru a seduce unul dintre cei mai influenți conducători ai vremii. Și astăzi, iubim aromele frumoase, precum strămoșii noștri. Care este magia acestor esențe parfumate și ce rol joacă astăzi parfumul? Vă întrebați care sunt diferențele dintre diferitele tipuri de arome și doriți să știți care dintre acestea sunt printre cele mai bune parfumuri? În ghidul de astăzi cu parfumuri renumite, veți învăța totul, precum și o mulțime de alte informații utile, care vă vor ajuta să alegeți cel mai potrivit parfum, exact în funcție de dorințele dvs.

Căutând
Căutând
up