Căutăm blogeri

Căutăm blogeri

 

Ești entuziasmată de modă? Iți petreci în mare parte timpul liber ca să citesti reviste de modă, să te uiți după haine, accesorii si cosmetice? Chiar atât de mult încât prietenii tăi încep să te numească un dependent de modă? Împlinește-ți visul și lasă pasiunea ta să-ți umple „pușculița”!

În calitate de blogger/vlogger sau social media influencer pentru Brasty, vei încerca, evalua și recomanda regulat comorile pe care le avem deja, sau ne pregătim să le "descoperim" .....

Astfel în mâinile tale vor fi o mulțime de piese clasice, moderne, dar și noutăți despre care, colecționarii de modă nu au nici cea mai vagă idee.

Îți place această propunere? Atunci anunță-ne cât mai curând posibil și devino blogger pentru Brasty! Să înțelegi moda și să știi cum să scrii (sau să vorbești) despre ea este un talent rar. Folosește-l chiar acum!

Ce așteptăm de la tine?

Ne așteptăm să scrii cu entuziasm recenzii sincere despre produsele pe care le oferim. În ceea ce privește termenii de cooperare, îți vom trimite ceasuri de marcă, parfumuri, genți de mână și produse cosmetice pentru îngrijirea părului conform acordului, iar tu vei evalua articolele cu ochiul tău expert le vei încerca și le vei comenta.

Ești expert/ă și faci vlogging? Grozav! Cu cât atragi mai multi fani pentru clipul dedicat, cu atât mai mare este recompensa de la noi.

Îmbunătățeșteți veniturile prin scriere / înregistrari de recenzii revoluționare ale accesoriilor de modă, parfumurilor și cosmeticelor pentru păr. Scrie-ne un email despre tine la info@brasty.ro. Te vom contacta.

Pe curând (să fim în pas cu moda)!