Avantajele clienților Brasty.ro

Cumpărând din magazinul nostru online nu vă achiziționați doar un ceas de vis, un parfum sau cosmetice, ci  aveți parte de numeroase avatanje și beneficii. Noi credem că un pachet de beneficii immediate și servicii viitoare vă poate îmbunătății procesul de cumpărare și vă veți reîntoarce cu drag la noi.

Ce vă oferim concret?

  1. Produse de marcă originale
  2. Cele mai bune prețuri de pe piață
  3. Cadou gratuit
  4. Garanția returului sau a schimbului de produse timp de 30 zile
  5. Posibilitatea de retur pe viață a produselor nefolosite
  6. Service în afara garanției


Produse de marcă originale

Toate ceasurile sunt achiziționate exclusiv de la distribuitori autorizați. În oferta noastră puteți găsi cele mai faimoase mărci de ceasuri, fashion și cosmetice profesionale: Casio, Festina,  Invicta, Hugo Boss, Rosefield, Timex, Chanel, Gucci, Versace, Guess, DKNY, Burberry, Dior, Calvin Klein, Matrix, L'Oréal, Wella, Kérastase și altele. Aceste branduri le distribuim în Republica Cehă și în alte țări mai bine de 7 ani. Milioanele de clienți satisfăcuți este dovada noastră de autenticitate.


Cele mai bune prețuri de pe piață

Muncim foarte mult să ne asigurăm că magazinul nostru online nu este doar „ un magazin obișnuit cu prețuri tentante”, ci un loc special unde vă simțiți bine și sunteți bucuroși să vă reînoarceți. Din acest motiv în fiecare zi comparăm oferta noastră cu magazinele online competitive pentru a vă oferi cele mai mici prețuri posibile. În plus punem accent pe: comunicarea cu clienții (îndeplinită cu succes de către fetele noastre de la call center), livrare rapidă și prețuri minime de transport deoarece fiecare parte din întreg este importantă.


Cadou gratuit

Primești un cadou la fiecare comandă în magazinul nostru online. Selecția lor se schimbă destul de des pentru a primi de fiecare dată ceva nou. Uită-te acum ce cadouri oferim!


Garanția returului sau schimbului de produse timp de 30 zile

După cum bine știți, ca și client, sunteți îndreptățiti după lege să renunțați la contractul de cumpărare. În magazinul nostru online aveți timp 30 de zile de la primirea produselor să vă decideți dacă doriți sau nu să păstrați produsul comandat.

După părerea noastră cumpărăturile online câteodată pot fi ca loteria. Nu puteți atinge geanta, mirosi parfumul sau încerca cosmeticele... Acesta este un avataj clar pentru magazinele fizice. Dar din punct de vedere al parfumurilor nu puteți să vă dați sema dacă un parfum vi se potrivește perfect nici în magazinele fizice. Fiecare parfum are 3 note – de vârf, ascunse și de bază – care ies la iveală treptat. În parfumerii puteți simți doar nota de vârf (și nu totdeauna destul de clar deoarece „în aer se simt mai multe note de vărf”). Trebuie să așteptați câteva ore să cunoașteți cu adevărat aroma și câteodată puteți fi chiar surpriși. Prin urmare încercarea parfumului în magazinul fizic înainte de cumpărare nu garantează tot timpul satisfacția achiziției.

Cu o incertitudine și mai mare, clienții doresc de obicei, să cumpere ceasuri de calitate de marcă cunoscută. Acestea sunt costisitoare în comparație cu parfumurile sau cosmeticele pentru păr, deci deținătorii lor ar trebui să fie fericiți și să se bucure de ele, nu mai multe luni, ci ani de zile... Dacă se potrivesc cu gustul dvs. sau nu, cu siguranță veți reuși să clarificați în 2 săptămâni, dar, de asemenea, trebuie să aveți și o satisfacție totală - adică, țineți ferm mâna pe încheietura mâinii și nu vă limitați la activitățile preferate.

Din aceste motive, indiferent ce comandați de la noi și nu se potrivește cu așteptările dvs., puteți returna sau înlocui produsul în termen de 30 de zile fără nici un motiv. Desigur, produsul nu are voie să prezinte semne de uzură/purtare. În cazul returnării produselor, banii vor fi restituiți în contul dvs. bancar. 


Posibilitatea de retur pe viață a produselor nefolosite

Se aplică doar la ceasuri.
Știți asta. Cumpărați ceva fără de care nu vă puteți imagina viața dvs., dar după o anumită perioadă de timp realizați că nu ați făcut cea mai bună alegere ... Sau doriți să faceți pe cineva fericit cu cel mai frumos cadou, dar atunci veți descoperi că gustul persoanei diferă mult de al dvs. ... Oricum , în orice situație aveți posibilitatea de a schimba produsele.

Ceasurile de marcă pentru bărbați sau pentru femei nu sunt un lucru ieftin, așa că înțelegem că la cumpărarea lor (pentru dvs. sau pentru cineva apropiat de dvs.) puteți ezita. Dar la achiziționarea din magazinul nostru veți scăpa de îndoieli ! Puteți să trimiteți sau să returnați orice ceas nefolosit și nedeteriorat. Dacă acestea sunt într-adevăr "la fel ca și cele noi", vom fi bucuroși să vi le schimbăm cu un alt model sau vă returnăm suma în contul dvs.


Service în afara garanției

La fel ca și mașina, ceasul dvs. trebuie trimis din când în când pentru control la service (recomandat la fiecare 2-3 ani). Doar astfel puteți fi siguri de funcționalitatea lor de 100%. Acordați o atenție specială ceasurilor rezistente la apă. Dacă le luați, de exemplu, în apă sarată, prea rece sau prea fierbinte, din cauza acțiunii agresive a sării sau a expansiunii termice, apa poate să pătrundă în ele. De îndată ce observați puțină umiditate în interiorul ceasului (de obicei se aburește geamul), verificați imediat ceasul. Datorită îngrijirii corecte, vor rezista perfect 80 de ani.

Aveți nevoie de service (calibrare, curățarea carcasei, ajustarea brățării, etc.), înlocuit bateria sau reparație, dar nu știți la cine să vă adresați? Trimiteți-ne ceasul și vom avea grijă de tot. Nu contează când l-ați cumpărat de la noi. Noi vă vom ajuta.