E-magazine

brasty-magazin

Numărul de vară al BRASTYMAG este în sfârșit aici!

Timpul se scurge repede și a trecut deja o jumătate de an de când am publicat primul BRASTYMAG. Acum este momentul potrivit pentru a doua ediție de vară! De această dată v-am pregătit ediția  mai specială și credem că citind-o vă va răcori plăcut în această vară caldă.

Ce v-am pregătit de această dată??

Dacă sunteți în căutarea inspirației pentru ceva răcoritor de vară, noi vă oferim sfaturi despre cum să învingeți căldura insuportabilă de afară. Mergeți la o nuntă sau chiar planificați o nuntă? În acest caz, vă oferim multe sfaturi despre cum să aveți o nuntă de neuitat. Iubitorilor de paste le-am pregătit o rețetă specială pentru o delicatesă tradițională romană. De asemenea vă vom prezenta pe Dr. Hauschka, de care vă veți îndrăgosti la fel ca noi. Sunt într-adevăr multe articole interesante așa că nu mai așteptați și descărcați numărul de vară al revistei noastre online.

Găsește un moment pentru tine și descarcă BRASTYMAG-ul nostru!

În plus, ca bonus, cu noul Brastymag veți primi o BROȘURĂ DE REDUCERI, cu ajutorul căruia puteți cumpăra la prețuri avantajoase ceasuri de lux, parfumuri, produse cosmetice sau bijuterii în magazinul nostru online! Descărcați GRATUIT.NU VREAU BRASTYMAG CU REDUCERI

Prin completarea și trimiterea adresei dvs. de e-mail în afară de solicitarea trimiterii revistei electronice, sunteți de acord cu folosirea acesteia pentru trimiterea de buletine informative și alte comunicări de afaceri către Brasty. Acest consimțământ este baza legală pentru a vă prelucra adresa de e-mail și aveți dreptul de a o revoca în orice moment, ceea ce nu afectează legitimitatea procesării anterioare. Vă vom trimite un e-mail de confirmare pentru a vă verifica identitatea. Pentru mai multe informații despre confidențialitate, faceți clic aici.


Brasty sărbătorește și oferă cadouri! Alege cadoul tau aici.

Brasty sărbătorește și oferă cadouri! Alege cadoul tau aici.

Căutând
Căutând
up