E-magazine

brasty-magazin

Vă prezentăm primul număr al revistei noastre Brastymag!

Crăciunul s-a terminat, dar noi mai avem un mic cadou pentru voi. Am muncit din greu câteva săptămâni și am creat primul număr al revistei noastre on-line, Brastymag! Noi credem că va fi placul dvs. și vă va face lunile de iarnă mai interesante.

Ce vă așteaptă în revistă?

Dacă aveți probleme cu îndeplinirea rezoluțiilor de Anul Nou, vă vom sfătui cum să le realizați în acest an. De asemenea, veți învăța unde să mergeți în vacanța de iarnă sau cum să străluciți la bal. Am pregătit și o rețetă culinară excelentă pentru iarnă și sfaturi pentru cele mai noi parfumuri și ceasuri. Sunt multe, atât de interesante de citit!

Aveți nevoie să vă destindeți puțin? Atunci descărcați Brastymag!

În plus, ca bonus la noul Brastymag, veți PRIMI UN CATALOG CU REDUCERI, cu ajutorul căruia puteți cumpăra la prețuri excelente!Descărcați-l GRATUIT.NU VREAU BRASTYMAG CU REDUCERI

Prin completarea și trimiterea adresei dvs. de e-mail în afară de solicitarea trimiterii revistei electronice, sunteți de acord cu folosirea acesteia pentru trimiterea de buletine informative și alte comunicări de afaceri către Brasty. Acest consimțământ este baza legală pentru a vă prelucra adresa de e-mail și aveți dreptul de a o revoca în orice moment, ceea ce nu afectează legitimitatea procesării anterioare. Vă vom trimite un e-mail de confirmare pentru a vă verifica identitatea. Pentru mai multe informații despre confidențialitate, faceți clic aici.

brasty-magazin-2

Acum: Transport gratuit la peste 2000 de produse - Mai multe detalii aici

Livrăm gratuit  –  Mai multe detalii aici

Cautare
Căutând
Căutând
up