Cele mai bune cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Cele mai bune cadouri de Ziua Îndrăgostiților

A sosit din nou ziua în care îndrăgostiții își vor mărturisi dragostea și în care unele cupluri vor deveni și mai apropiate. De ce? Să ne uităm puțin mai atent la data de 14 februarie. În calendar găsim numele Valentine's Day lângă această dată, știm deja asta. Dar cine a fost Sfântul Valentin, pe care toți îndrăgostiții îl sărbătoresc în această zi, nu este de fapt încă bine cunoscut. Nu se cunosc nici locul și nici data nașterii și a morții sale. Când, în 496, Papa Ghelasie Întâiul a stabilit pentru prima dată sărbătoarea Sfântului Valentin la data de 14 februarie, a declarat că el era unul dintre cei ale căror nume sunt venerate pe bună dreptate, dar ale căror fapte sunt cunoscute doar de Dumnezeu.

De atunci, ziua Sfântului Valentin a fost sărbătorită ca fiind sărbătoarea tuturor îndrăgostiților. Încântă-ți iubita sau persoana iubită cu un cadou! Surprinde-o cu un parfum sau cu produse cosmetice de la branduri renumite. Exprimați dragostea cu un mic cadou și vei vedea cât de fericit va fi cel drag să fie amintit.

 

Pentru cine cauți un cadou?

 

Cilovka_Valentyn_Zeny_300x300_RO
Cilovka_Valentyn_Muzi_300x300_RO

 

Parfumuri

Parfumurile vor mulțumi atât femeile, cât și bărbații. Sunt un cadou universal care este potrivit pentru orice ocazie. Poti comanda un clasic dovedit, adica un parfum pe care il foloseste iubita ta, sau poti incerca sa experimentezi si sa comanzi un parfum dupa compozitie. Știi că iubita ta iubește parfumurile florale? Așa că filtrează toate parfumurile florale și alege-l pe cel potrivit. Unui prieten îi plac parfumurile picante? Alegeți dintre zecile de arome picante. In oferta noastra vei gasi parfumul exact conform ideilor tale.

Cosmetică

Nu ai ales un parfum? Nu te îngrijora, cosmeticele vor salva ziua! În oferta noastră vei găsi șampoane, balsamuri, creme, seruri, geluri de curățare, machiaj, rimel, rujuri sau pudre de marcă. Avem, de asemenea, produse cosmetice pentru bărbați, atât pentru păr, cât și pentru piele. Răsfață-ți dragostea cu ceva în plus și alege cosmetice de calitate la un preț avantajos.