Ceasuri Gant: stilul perfect

Ceasuri Gant: stilul perfect

Marca a fost înființată în Statele Unite în 1949 sub numele de "Gant Shirtmakers" de către un vizionar pe nume Bernard Gantmacher, devenind prima companie americană care a făcut numai îmbrăcămintea pentru bărbați. Brandul a devenit cunoscut pentru calitatea sa, ideile inovatoare, creativitatea, informalitatea și înțelegerea nevoilor clienților. Gant a devenit cel de-al doilea mare producător de cămăși în anii '60 și a devenit destul de popular.

Marca se ocupă în principal de producția de îmbrăcăminte, cămăși, pulovere, tricouri, încălțăminte, ochelari de soare și, nu în ultimul rând, ceasuri pentru femei și bărbați. Proprietarul actual al companiei este Swiss Maus Fréres, însă caracteristicile sale de bază pentru conectarea Americii și a Europei sunt încă ușor de observat.

Ceasurile Gant

Clasic și de înaltă calitate, în combinații ideale - acest detaliu se aplică tuturor ceasurilor Gant. Intercalarea subtilă a elementelor a atins perfecțiunea absolută sub mâinile pricepuților producători. Fiecare ceas lasă o impresie diferită. Care vă impresionează cel mai mult pe dvs.?


Ceasuri pentru bărbați Gant

Ceasuri Gant pentru bărbați - aceasta este eleganța și luxul la un preț corect. Sunt bine făcute, nimic extravagant, dar foarte original. Ele devin ușor partenerul dvs. de zi cu zi și accesoriul elegant. Toate gadgeturile și combinația de stil european și american vă vor face mai mult decât fericiți. Cu brățări din piele, oțel, textile sau silicon - tot ce trebuie să faceți este să alegeți.

De asemenea, variațiile de culoare vă vor surprinde. Un exemplu poate fi găsit în culoarea auriu rozat, ceea ce donează un aspect foarte luxos, dar destul de decent în același timp.Dar o brățară verde  face ca ceasul să fie mai sportiv.

Alege


Ceasuri de damă Gant

Colecțiile de femei includ o mulțime de culori, materiale și stiluri. Se poate considera că sunt mai ușoare și mai fragile în comparație cu ceasurile bărbaților, deci sunt potrivite pentru o încheietură mai subțire. Completează perfect orice tinuță pe care o purtați. Argintiu, negru, verde, maro, gri și chiar albastru, cu cadran albastru sau maro - unele combinații te vor surprinde la început, dar în cele din urmă te vei îndrăgosti de ele.

Ceasul argintiu cu cadranul în culoarea vinului, Gant Reddell GTAD09000499, este un exemplu perfect al unei astfel de situații. Ceasul este elegant, inteligent și cumva extravagant în același timp. Mesajul trimis de ceas este destul de simplu: "Știu ce vreau".

Alege

 

Creați-vă propriul stil care vi se adaptează. Un ceas bun spune mai mult decât o mie de cuvinte. O privire este tot ce este nevoie.