Împreună vom reuși

Împreună vom reuși

Dragi clienți,

În ciuda condițiilor nefavorabile apărute datorită măsurilor din toată Europa, eshop-ul Brasty.ro continuă să funcționeze și să proceseze comenzile cât mai repede posibil. Centrul de clienți este disponibil să răspundă la toate întrebările dvs. iar personalul nostru de la depozit expediază toate comenzile imediat.

Am pus în aplicare măsurile de igienă recomandate și facem tot posibilul pentru a vă îndeplini dorințele și pentru a vă livra comenzile cât mai curând posibil. Toți angajații noștri sunt conștienți de nevoia actuală de păstrare a standardelor de igienă sporite, și se comportă responsabil în această situație.

Noi luăm în serios reglementările și recomandările guvernamentale existente și urmărim evoluția situației, astfel încât comenzile dvs.să poată fi procesate în siguranță și fără probleme.

În momentul de față putem expedia comenzile fără întârziere și transportatorii noștrii din toate țările continuă să funcționeze normal și să livreze coletele în timp util.

Noi credem că împreună vom reuși să trecem cu bine peste această situație și în curând vom funcționa într-un mod normal. 

Echipa BrastyCum vă puteți oferi o bucurie?