Lăsați-vă vrăjit de magia Festina

Lăsați-vă vrăjit de magia Festina

Sărbătoarea frumuseții începe.

Festina urmărește să ilustreze și să accentueze stilul și individualitatea. Aceste ceasuri nu te vor plictisi niciodata. Te vei simți proaspăt si încântat, captivat de Festina. Veți cădea repede sub vraja lor, chiar dacă denumirea în sine este derivată din expresia latină "Festina Lente" literal "Grăbește-te încet".

 

Care ceasuri te vor "vrăji" intr-adevăr?

 

Ceasurile elegante din colecția Festina Mademoiselle vor încânta cu siguranță orice iubitoare de ceasuri rotunde analogice. Ele sunt decente, rafinate, elegante. Srălucesc în orice împrejurare. Unele chiar sunt decorate cu cristale strălucitoare de la Swarovski. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori și nuanțe, care vor satisface iubitoarele de culori îndrăznețe și tonuri subtile clasice. 

 

Colecția "Boyfriend" de la Festina este perfectă pentru doamnele care iubesc aspectul iubitului. Magnific de masculin, dar cu un fler feminin inconfundabil. Majoritatea acestor modele se potrivesc pentru uzul cotidian. Aspectul lor nu este deranjant, dar se potrivește mult mai mult pantalonilor de blugi și mulați, sau la fuste și rochii de tip sport - stil casual perfect la orice ocazie.


Pentru bărbații care preferă "Originalele", acestea oferă o selecție de ceasuri uimitoare de tip sport într-o gamă largă de culori vibrante și viguroase ca de exemplu roșu, albastru, galben și portocaliu, până la bej sau negru clasic. Festina Automatic oferă și mai multe opțiuni clasice, pentru sportivii cu adevărat devotați gama Festina Chrono Bike. Festina se mândrește cu faptul ca a devenit sponsor oficial al evenimentului mondial Tour de France din anul 1998.

 

Indiferent de ceasul pe care îl alegeți, și vă așteaptă un bonus frumos - nu vă veți plictisi niciodată de el. Puteți explora o serie întreagă de detalii și caracteristici care nu sunt vizibile la prima vedere. Există întotdeauna ceva nou de descoperit și ceva ce să te surprindă plăcut. Ce să-ți dorești mai mult de atât?


Încă nu ați găsit modelul potrivit care să vă atragă? Nu contează. 


Puteți alege din multe colecții interesante și neobișnuite. Sau puteți avea mai multe modele acum, pe care le puteți combina în mod adecvat cu alte accesorii. Distracția nesfârșită, plină de magie și strălucire, începe ...