Strălucitoarea Pandora

Strălucitoarea Pandora

Te întrebi ce face bijuteria Pandora specifică? Răspunsul este foarte ușor. Veți fi implicați în aceasta creație și voi!


Alege

Pandora a fost fondată în 1982 la Copenhaga. A fost înființată de un cuplu danez care a îndrăgit foarte mult bijuteriile  thailandeze neobișnuite. Cuplul Enevoldsen a decis să supună gustului Tailandez și danezii, iar ideea lor a devenit rapid populară în multe țări din întreaga lume.

Lăsați-vă uimiți!


Crează-ți propiile bijuterii Pandora

Pandora este probabil cea mai cunoscută pentru talismanele  originale. De ce?

Ați dorit vreodată o bijuterie pe care să o puteți crea fără a fi nevoie să căutați materialele necesare? Acum aveți șansa!

În funcție de alegerea talismanelor, puteți acum sa creeați cu ușurință o brățară elegantă cu un caracter distinctiv. Tot ce trebuie să faceți este să luați talismanele care vă atrag și vă plac cel mai mult. Ce model vă reprezintă cel mai bine?

Bufniță, pisică, câine, copac al vieții, inimă, broască țestoasă, servietă, planetă, avion, o scrisoare sau poate o inscripție? Cum ați decora o brățară sau un alt accesoriu decorativ care nu numai te înfrumusețează, ci și arată lumii povestea ta? Pandora vine cu multe idei interesante pe care nu le veți găsi în altă parte, iar dacă sunteți pasionat, acest proces creativ vă va face să vă distrați și veti dori  să-l repetați cât mai curând posibil.

Alege


Brațările Pandora

Aproape fiecare bijuterie poate sublinia și accentua unele dintre calitățile tale, avantajele personajului tău sau caracteristica facială. Brățările de argint Pandora pentru femei au un design simplu și capacitatea de a stimula un spirit creativ. Se potrivește cu orice tip  de îmbrăcăminte și cu siguranță în orice situație.

Alege


Cercei Pandora

Frumos și sofisticat, modern și complicat ... Cerceii Pandora vă vor spune cel mai mult: că aveți un gust rafinat și că iubiti accesoriile extraordinare care nu vor fi pierdute în mulțime. Aprindeți o scânteie în zilele voastre pentru a străluci, astfel deveniți o muză vibrantă pentru oricine vă întâlnește. Cu cerceii de la Pandora prelucrați în detaliu, este ușor să o faci. 

Alege


Pandantive Pandora  

Dacă preferați pandantivele simple pentrua vă decora decolteul, încheieturile mâinilor cu brățări și talismane, atunci veți fi pregătiți pentru a vă exprima stilul. Accesoriile de la Pandora vă oferă șansa de exprimare. Numai o selecție specifică poate spune multe despre dvs.

Sunteți un călător entuziasmat care se simte ca un pește în apă în romanticul Paris? Luați-vă un pandantiv cu Turnul Eiffel. Aveți o direcție clară în viața voastră, sau doar incă o cautați? Creați un pandantiv cu o busola de trandafir. Sunteți atras de zonele tropicale? Un pandantiv sub formă de palmier va sări în ochi cu siguranță in ochi - Acestea si multe altele pot fi gasite în magazinul nostru.

Alege