Parfumuri la super prețuri

Parfumuri la super prețuri

În fiecare zi ne trezim în pat pentru a ne îndeplini ritualurile de dimineață, mergem la muncă, ne străduim să rezolvăm toate sarcinile pe care viața ni le-a pregătit pentru ziua de azi, apoi ne destindem prin puțină distracție sau sport și mergem din nou la culcare. Dar câteodată ne putem rupe de stereotipul vieții de zi cu zi. Și nu durează mult. Faceți loc parfumurilor în lumea voastră care pot transforma momentele obișnuite în momente magice. Este suficient să faci alegerea cea mai bună și ziua ta nu va fi niciodată aceeași!

Parfumuri

Cadouri la comanda

Pentru fiecare comandă finalizată în magazinul nostru, vă oferim un cadou. Pur și simplu alegeți cadoul în coșul de cumpărături și adăugați-l la comanda dvs.


Transport gratuit

  • ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3630 DE PRODUSE

Vă place să cumpărați pe internet, dar vă deranjează ideea de a cheltui mulți bani pentru transport? În acest caz avem un mesaj minunat pentru voi! Puteți cumpăra produsele preferate în eshopul nostru, și vă aducem coletul acasă gratuit. Astfel, veți plăti doar pentru ceasurile alese, parfumuri sau produse cosmetice pentru păr – fără taxele enervante pentru ambalare și transport.

Produsele cu transport gratuit


Pentru cine alegi parfum?


Chiar și strămoșii noștri din Arabia Antică au considerat parfumul un element esențial de înfrumusețare. Acest lucru nu s-a schimbat până în zilele noastre, iar vânzarea parfumurilor este una dintre zonele preferate ale frumuseții. Alegerea corectă a parfumului poate face multe. Adaugă energie și optimism, ne poate acoperi cu un văl de mister, reușește să încurajeze, să ofere încredere în sine și să susțină carisma. Un parfum de calitate poate face mai mult decât un machiaj bun sau o coafură perfectă. Își însoțește purtătorul la fiecare pas și atrage atenția asupra tuturor celor din jurul său. Prin urmare, parfumurile pentru bărbați și femei nu trebuie neglijate. Transformă acum o zi obișnuită într-o multitudine de experiențe cu un nou parfum!Ce fel de parfum să alegi?


Când alegeți un parfum nou, gândiți-vă la ce ocazii doriți să-l scoateți în evidență. Parfumurile florale, citrice sau lemnoase sunt potrivite în special pentru ținutele casual la locul de muncă. Dar dacă veți merge un eveniment special de seară, nu vă fie teamă să folosiți un parfum intens, oriental sau chypre, pe care vi-l permiteți cu siguranță în aceste situații.

Astăzi, puteți găsi practic toate tipurile de flori în parfumuri florale. Cele mai frecvente sunt trandafirii, iasomia, lăcrămioare, violeta sau tuberoza. Adesea sunt combinate cu tonuri de fructe. Aromele florale nu se găsesc doar în parfumuri pentru femei, le putem găsi de asemenea reprezentative ale parfumurilor pentru bărbați.

Parfumurile de citrice conțin extracte de citrice. Sunt foarte răcoritoare, cu nuanțe ușor amare. Le puteți purta în zilele toride, când vă vor oferi energie și o dispoziție veselă.

Foarte populare în rândul femeilor și bărbaților sunt parfumurile lemnoase care se potrivesc pentru orice ocazie. Dacă vanilia nu este inclusă, atunci parfumurile nu sunt de obicei dulci și se vor potrivi personalităților mai mature. De regula conțin lemn de santal, cedru sau abanos în combinație cu flori sau mirodenii exotice.

Parfumurile orientale sunt printre cele mai vechi. Ingredientele formate din condimente orientale, cum ar fi cuișoarele, scorțișoara, vanilia, precum și chihlimbarul, ciocolata, caramelul, cafeaua, curmale sau piersici creează arome interesante, exotice, care le dau purtătorului lor o aură de mister și peisaje necunoscute de pe meleaguri îndepărtate.

Parfumurile Chypre sunt cele mai puțin obișnuite. Se mândresc cu ingrediente de pământ și note lemnoase. Acestea sunt combinate cu citrice, rășină și chihlimbar, care le oferă o aromă ușor dulce și în același timp proaspătă.


Care este diferența dintre parfum, apa de toaletă și colonie?

Parfumurile sunt de asemenea împărțite în funcție de concentrația substanței aromate:  

  • Parfum - 20-40% esență parfumată până la 90-96% alcool, persistă 5-8 ore 
  • Eau de Parfum (EDP) - 15-20% esență parfumată până la 85-90% alcool, persistă 4-5 ore
  • Eau de toilette (EDT) - 5-15% esență aromată la 80% alcool, persită timp de 2-3 ore
  • Colonie (EDC) - 2-4% esență parfumată la 70% alcool, persistă 2 ore 


Sfat - Pariați pe eșantioanele cu parfumuri

Ți-ai ales un parfum, dar nu ești sigur dacă-ți va fi într-adevăr pe plac? Încercați eșantioanele de parfum! Acum puteți testa dacă mirosul vi se va potrivi la un preț minim. Puteți profita de asemenea de aceste eșantioane datorită volumului lor mic (10 ml). Se încadrează perfect în orice geantă, poșetă, servietă sau ghiozdan astfel încât să-ți poți expune parfumul preferat oricând.

În plus, cu doar 3 eșantioane de parfum din coș, beneficiați de transport gratuit! Folosiți cuponul de reducere: ESAN16

Alege eșantion

TOP Cadouri de Valentine's la prețuri speciale. Detalii aici

TOP Cadouri de Valentine's la prețuri speciale. Detalii aici

Căutând
Căutând
up