Parfumuri orientale Rasasi

Parfumuri orientale Rasasi

 

Parfumurile Rasasi vor captiva fiecare iubitor de arome orientale, dar vor impresiona și pe cei care preferă compoziții mai ușoare și răcoritoare. Parfumurile Rasasi au ceva de oferit tuturor.

 

 

Rasasi este o afacere de familie fondată în 1979. Printre parfumurile lor orientale cunoscute și populare se găsește apa parfumată Rasasi La Yuqawam - versiunea feminină conține lemn de santal, scorțișoară delicioasă și mosc, în timp ce versiunea masculină conține chihlimbar, piele completate de tonuri lemnoase. Este parfumul de care vă veți îndrăgosti la primul miros.

Dacă căutați ceva mai clasic, puteți încerca parfumul Rasasi Blue Lady, care emană aroma unui buchet de flori proaspete cu o notă de citrice. Tonurile fructate și florale sunt, de asemenea, baza apei parfumate incredibil de senzuale și fermecătoare Rasasi Hawas for Her. Acest parfum este disponibil și în varianta pentru bărbați, de data aceasta cu tonuri de chihlimbar, bergamot și floare de portocal. Veți vedea că acest parfum vă va cuceri de la primul miros. Acestea sunt parfumuri netradiționale care vor impresiona pe cei din jur și care vă vor oferi un sentiment de unicitate.

 

Cele mai populare parfumuri