Să sărbătorim frumusețea femeilor noastre!

Să sărbătorim frumusețea femeilor noastre!

 

 

Ziua Internațională a Femeii este o cu adevărat o sărbătoare specială din mai multe motive. Este sărbătorită aproape în întreaga lume (indiferent de orientarea politică sau religioasă).

Are mai mult de 100 de ani de tradiție. Scopul ei nu este sărbătoarea femeilor doar ca soții și mame, dar de asemenea a ființelor gingașe libere, care au același drept ca și bărbații, să se îngrijească de sine, să-și construiască o carieră și să participe la alegeri.

Din 1975, când ONU a stabilit această zi ca o sărbătoare recunoscută pe plan internațional, sărbătorim Ziua Femeii în fiecare an pe 8 martie. Este o sărbătoare care amintește de grevele croitoreselor din New York care au protestat împotriva inegalității dintre bărbați și femei,  și a muncii copiilor (8 martie 1908).

Totuși, cei mai mulți dintre noi înțeleg Ziua Femeii pur și simplu ca o ocazie de a mulțumi soției, mamei sau bunicii pentru iubirea și îngrijirea ei, ceea ce este la fel de importantă ca și misiunea ei. Cu siguranță nu trebuie să atârnăm afișe și emisiuni de televiziune (așa cum sa întâmplat în țările aflate sub regimul regimului socialist). Credeți-ne că femeile voastre iubite vor aprecia cel mai mult dacă vă faceți timp pentru ele în acea zi. Și dacă le veți surprinde cu un cadou frumos, garantat se vor simți în al noulea cer.


Timpul este cel mai valoros lucru pe care îl putem dărui

O regulă foarte populară pentru toți oamenii de afaceri este că "timpul înseamnă bani". Prin urmare, dacă doresc să supraviețuiască în lumea rapidă și agresivă a comerțului, trebuie să-și poată dedica activitățile celor pe care îi plătesc pentru a face față și viceversa ... Dar, în ciuda acestor obligații, nu ar trebui să neglijăm familia, adică în special soția. Timpul petrecut împreună cu familia este cea mai mare bogăție pe care o putem obține vreodată.

Anul acesta uitați de ciocolata sau de o garoafă rosie. Dăruiți ceva care îi va aminti de dragostea și sprijinul vostru nu numai o săptămână, ci zeci de ani – ceasuri de marcă pentru femei. Desigur, puteți lua în calcul colecția de ceasuri elvețiene Festina a cărei ofertă este mai variată decât cea mai superbă cutie cu bomboane.  În ofertă veți găsi "bomboane" aurite, argintii și aurii roz. Dacă doriți să oferiți soției dvs. o adevărată plăcere, alegeți ceasurile cu pietre de zircon care sigur o vor face fericită.

Femeile entuziasmate de modă vor aprecia cel mai mult ceasurile Michael Kors. Puteți alege dintre cele 300 de modele, pe care credeți că partenerei i se va potrivi cel mai bine. Dăruiți o bucurie, frumusețe și înredere de sine.

Dar chiar și ceasurile analogice clasice sărbătoresc succesul în ultimii ani! Aruncați o privire la brandurile exclusive Cluse sau Daniel Wellington. Veți vedea că frumusețea ceasurilor (ca și a femeilor) are într-adevăr multe forme...

Parfumul este o necesitate

Parfumul este un semn distinctiv unic. Fiecare mașină, oraș, casă și femeie, miroase diferit, iar aceste senzații adesea aparțin amintirilor noastre prețioase. Prin urmare, dacă oferim partenerei sau mamei un parfum, scriem în paralel capitole noi la poveștile umane.

Încercați să cumpărați anul acesta o întreagă florărie în loc de un buchet! Alegeți un parfum pentru femei, din peste 140 de mărci populare aflate în oferta noastră, ceea ce îi va conferi un sentiment de unicitate. Printre cele mai impresionante, căutați Calvin Klein, DKNY, Lacoste, Versace sau Hugo Boss.