5 sfaturi pentru a îndepărta plictiseala toamnei

5 sfaturi pentru a îndepărta plictiseala toamnei

Plictiseala nu vă poate copleși numai în toamnă, deși în majoritatea cazurilor acest fenomen este mai prezent în acest sezon. Deși există tot mai multe modalități de a scăpa de plictiseala (mai ales în orașele mari), majoritatea dintre noi nu par a fi capabili să vină cu un program adecvat. Să fie din cauza  unei lipse extreme de imaginație?
 

Faptul că, odată cu temperaturile mai joase, activitatea noastră fizică și mentală se încetinește? Sau să te întrebi cu un vechi proverb: viața este complicată pentru faptul că putem alege? Oricare ar fi cauza, nu lăsați   împrejurările sa vă innebunească cu melancolia lor autumnală sălbatică și să vă bucurați în fiecare zi! Vom spune cum ...

Indiferent dacă preferați pauză fizică sau mentală, dacă preferați să ieșiși sau să rămâneți singuri acasă sau la o petrecere în oraș sau în mediul rural …   Principalul lucru este că știți ce vă face fericiți și să vă tratați în porții obișnuite la acest tratament de curățare pentru a  vă recâștiga puterea!

Cu toate că în lunile de toamnă și de iarnă vremea nu este foarte favorabilă activităților în aer liber, aceasta nu înseamnă să vă baricadați în casă și să ieșiți din nou în primăvară. Dacă nu plouă, mergeți la o plimbare și inspirați aerul proaspăt. Fără asta, bunăstarea psihică este foarte dificil de întreținut. Veți vedea că, odată cu influxul de sânge oxigenat în creier, veți avea nu numai o mulțime de idei noi pentru petrecerea timpului liber în capul dvs., dar veți putea, de asemenea, să rezolvați problemele de muncă, lucrând  astfel la cariera Dvs!

Inspirația vine mai ales în situațiile cele mai puțin așteptate. Absolut fără înțelepciune. Prin urmare, ține ochiii și mintea deschise să prinzi și să profiți la maximum!

Încă nu ai idee cum să te distrezi? Aflați cum ne confruntăm cu plictiseala …

REDECORAREA CASELE NOASTRE

Atâta timp cât este o vreme frumoasă și caldă, încercăm să petrecem majoritatea timpului afară și nu mai rămâne prea mult timp pentru "înfrumusețarea căminului".Da, păstrăm gospodăriile noastre curate, ori de câte ori este posibil, nu suntem animale. Deci, o dată pe săptămână, aspirăm, ștergem praful, spălăm baia, ștergem ... Bineînțeles că spălăm rufele, spălăm vasele (pentru cei mai fericiți dintre noi va fi o mașină de spălat vase, care este un ajutor imens!), Călcarea etc, dar în toamnă putem face ceva un pic mai distractiv!

S-ar putea să te întrebi după ce ai citit primul paragraf de ce scriem despre curățenie într-un articol despre sfaturi pentru a îndepărta plictiseala. Opusul plictiselii este distracția. Și curățenia pentru majoritatea dintre noi nu este cu siguranță. Dar nimic nu poate fi făcut fără un pic de effort.De aceea, sperăm că, în această privință, conduceți în casă cu o mână fermă și nu ezitați să lăsați o parte din curățenie altor membri ai familiei, totuși locuiți cu toții acolo.Numai așa puteți avea puțin timp și energie pentru finalizarea frumuseții - ceea ce nu facem pentru că trebuie, ci pentru că ne bucurăm de ea.

Introduceți fraza magică "decorul de toamnă" în Google și fiți fermecați de talentul și creativitatea multor femei! De exemplu, faceți o coroană de flori pentru ușă, un castron de frunze sau animale vesele din castane.Veți găsi atât de multe sfaturi că nu veți știi care să încercați mai întâi ... Deci nu numai că vă veți distra cu lucrul manual, dar și pe copiii dvs. în colectarea castanelor și prelucrarea animalelor. Și cel puțin un sentiment bun vă va ghida înainte de a trebui să scoateți decorurile de Crăciun …

NE EXERCITĂM ÎN MOD REGULAT, AVEM GRIJĂ DE NOI ÎNȘINE

Din păcate, activitățile în aer liber nu se pot face atât de mult în toamnă. Pentru cele mai multe dintre ele este frig și vânt (volei pe plajă, badminton în aer liber sau frisbee), unele dintre ele nu sunt potrivite (patinele cu rotile - roțile nu înțeleg prea mult frunzele) dar există încă o mulțime de activități de sezon (schi, snowboarding, patinaj). Așadar, nu stați acasă!

Dacă nu suportați vremea rece nici sub mai multe straturi de îmbrăcăminte cumpărați un card de fitness sau alte activități de grup. Ofertele în sălile de sport unde se pot pregăti individual sau în grup cu un lector au crescut atât de mult în ultimii ani încât nu aveți nici o scuză. Sălile cu posibilități sportive sunt aproape peste tot, domeniul de activitate este larg și persoanele cu aproape orice restricții de sănătate pot beneficia. Deci, haideți!

Vă garantăm că odată ce treci peste lupta inițială cu lenea, vă așteaptă multe recompense ... figură subțire și fermă, piele netedă (mai bine oxigenată cu sânge), bucuria de a auto-îmbunătățire , priviri admirative în jur, prieteni (poate chiar mediatizat), și gândirea pozitivă care numai evenimente pozitive va atrage.

Și pentru ca beneficiul vostru să fie complet, asigurați-vă că aveți grijă de look-ul dumneavoastră, pe lângă bunăstarea fizică și mentală. În lunile de toamnă și de iarnă este deosebit de important să nu se subestimeze hidratarea generală - atât la nivel intern (cu o cantitate suficientă de lichid) cât și extern (crème hidratante și produse profesionale de îngrijire a părului).

Lucrați, faceți un duș, încremați-vă, îmbracați-vă, machiați-vă, zâmbiți și bucurați-vă de fiecare zi nouă!

CITIM CĂRȚI FRUMOASE

Din păcate, mulți adulți au luat cartea în mâinile lor pentru ultima oară în timpul școlii. Prin urmare, ei percep lectura drept ceva negativ (ceea ce au fost forțați să facă) sau pur și simplu nu au nici o legătură cu ea. Dar este păcat.

Uitându-vă la televizor sau la un computer nu veți avea niciodată magia cititului! În timp ce lectura trebuie să lucreze la imaginația, fantezia si memoria ta, vei avea îmbunătățită inconștient și ortografia. Doar prin vizionarea tv  creierul este intr-o stare pasivă și inteligența în fiecare zi scade … în cest „caz de reper“ este realitatea ta este servită fără posibilitatea de a participa la aceasta. Povestea, apariția personajelor, interioarele, exteriorul, culoarea vocii, muzica etc, nu este nimic ce trebuie să-ți imaginezi, nimic care să poți termina. Pur și simplu stați și consumați lumea așa cum au pus-o posturile TV.

Uitați de vechile greșeli, opriți toate elementele electronice pentru o vreme și începeți să citiți în tăcerea și mirosul ceaiului preparat. Veți vedea că vă va deschide o lume nouă frumoasă și cât de mult vă veți relaxa mental și fizic. În plus, în serile lungi de iarnă se citește cel mai bine!

Astfel de lecturi frumoase sunt, de exemplu, Moments of Happiness de Patrick Hartl. În acest roman unic, te uiți la aceeași realitate cu două perspective absolut diferite - bărbați și femei – în care aceste două lumi sunt într-adevăr incompatibile în ciuda tuturor eforturilor lor.

NE RĂSPLĂTIM PE NOI ÎNȘINE ȘI PE CEI DRAGI

Oricare ar fi stima ta de sine, mai intai ar trebui sa te gandesti la tine. Ce te-ar face fericit? Desigur, toți ați putea numi câteva lucruri pe loc.  Acționează.

Cu siguranță nu vă încurajăm să fiți egoiști și egocentrici, dar totuși sunteți centrul vieții voastre . Tu ești piatra de temelie care a fost pusă în ziua nașterii tale și fără tine viața pe care o trăiești nu s-ar fi întâmplat deloc. Nu uita niciodată asta. Prin urmare, nu vă fie rușine de o doză sănătoasă de iubire de sine și vă faceți viața mai frumoasă! Numai atunci veți înfrumuseța pe alții. Numai un om fericit poate să transmită fericirea.

Chiar dacă opțiunile dvs. financiare sunt limitate, trebuie să determinați suma pe care o cheltuiți în fiecare lună.   Pentru a plăti pentru locuința, alimente, servicii și alte cheltuieli necesare ce trebuie să fie. Dar ceea ce avem nu ne va plăcea niciodată așa cum vrem noi.Dacă vă investiți cu sârguință banii, economisiți bani și nu vă bucurați niciodată de bani, veți fi în curând un candidat pentru sindromul burnout.

Dacă conștiința dvs. nu vă permite să faceți acest lucru "în mod normal", cel puțin în ziua de naștere, stoarceți-vă puțin în plus pentru dumneavoastră și cumpărați-vă ceva frumos. De exemplu, un ceas de brand, o geantă sau un parfum . Vă veți bucura de aceste lucruri pentru o lungă perioadă de timp ...

ÎNCERCĂM SĂ-I AJUTĂM PE ALȚII

Din nefericire, în momentul de astăzi, nu prea cinstit, există și comerț cu compasiune. Acesta este motivul pentru care auzim în mod constant despre diferiți impostori în jurul lor, care au "stors" bani de la oameni cu performanță bună, cu dorința de a ajuta cu sinceritate. În acest fel, oamenii "arși" se opun în mod logic oricăror cereri de ajutor financiar, iar cei care chiar au nevoie de ajutorul lor continuă să sufere.

Dacă simți că viața ta este deja destul de norocoasă și ai șansa să o împarți cu ceilalți, fă-o! Dar vă este teamă că ajutorul dvs. se va sfârși în mâinile greșite? Atunci încercați de exemplu...

Alegeți organizații umanitare dovedite de ani, a căror activitate este cu adevărat vizibilă. Acestea includ Unicef , Caritas Internationalis , MSF sau Persoane în nevoie - în special proiectul lor Real Gift în țările sărace începând cu anul 2009. Așa că plătiți familiei africane un ajutor. Dacă doriți, veți primi un certificat de cumpărare și îl puteți da cuiva. În același timp, va aduce bucurie mai multor persoane în același timp, chiar dacă acestea ar putea trăi pe partea opusă a globului.

Reciclați-vă materialele textile! Pantofi, haine, stofa, draperii, genți de mână, jucării ... Tot ceea ce ține spațiul tău inutil pentru o perioadă lungă de timp și alții doar visează despre asta. Le puteți pune la unul dintre containerele desemnate. Veți fi răsplătit cu un sentiment bun din dulapurile aerisite, un loc nou pentru alte piese pe care trebuie să le aveți desigur și cunoașterea faptului că puloverul tău vechi și deja dezbrăcat îl încălzește pe altcineva.

După cum puteți vedea, există multe modalități de a vă implica, și cu siguranță veți găsi multe altele! Deci, nu fi suprasolicitat de melancolia de toamnă și perfecționați-vă pe voi înșivă și pe împrejurimile voastre.